industrial-eng 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام... کمک فوری!!!!! من در یک شرکت مجری پروژه های it و الکترونیک مشغول به کار هستم. در حال حاضر در فکر اینم که یک مهندس صنایع چه کارها و خدماتی میتواند برای چنین شرکتی انجام بده. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید و یا مرجعی معرفی کنید که بتوان از آن ایده گرفت. با تشکر 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام... کمک فوری!!!!! من در یک شرکت مجری پروژه های it و الکترونیک مشغول به کار هستم. در حال حاضر در فکر اینم که یک مهندس صنایع چه کارها و خدماتی میتواند برای چنین شرکتی انجام بده. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید و یا مرجعی معرفی کنید که بتوان از آن ایده گرفت. با تشکر مدیریت و کنترل پروژه لینک به دیدگاه
industrial-eng 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام و تشکر از پاسختون راستش در حال حاضر کار کنترل پروژه را انجام میدهم. اما میخواستم با ایده ها و کارهای جدید آشنا شوم. سپاسگزار می شوم اگر از دوستان مهندس صنایع اعلام کنند هریک چه کارهایی در محیط کار خود انجام می دهند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده