رفتن به مطلب

طرز تهیه کباب شیلیک


peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

shishlik01k25.jpg

روغن زیتون : 1 پیمانه

پیاز رنده شده : 2 عدد

فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه

گوشت : یک کیلو

دارچین : به مقدار دلخواه

آویشن یا فلفل فرنگی : 2 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی نصف شده : 2 عدد

طرز تهیه :

گوشت را بقطعات 3 سانتی متر بریده و مولد فوق الذکر را در ظرفی بزرگی ریخته قطعات گوشت را روی آن قرار داده و 2 الی 3 ساعت کنار بگذارید .

پس از آن قطعات گوشت را به سیخ کشیده و آن را روی آتش بی دود بریان کنید .

روغن زیتون ، آب پیاز ، دارچین ، نمک ، فلفل و آویشن را قبل یا بعد از کباب می تواند به گوشت ها بزنید .

گوجه را به سیخ زده و همراه گوشتها کباب کنید .

 

ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

 

  • Like 5
لینک به دیدگاه
آقا میدونی هزینه همین غذا چه قدر میشه؟ :hanghead:

 

یک تخمینی از قیمش هم بگو. :icon_gol:

ای بابا مهندس جان...sigh.gif

 

وصف العیش ، نصف العیش:ws3:

 

کی میتونه درست کنه حالا:w02:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...