peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ روغن زیتون : 1 پیمانه پیاز رنده شده : 2 عدد فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه گوشت : یک کیلو دارچین : به مقدار دلخواه آویشن یا فلفل فرنگی : 2 قاشق چایخوری گوجه فرنگی نصف شده : 2 عدد طرز تهیه : گوشت را بقطعات 3 سانتی متر بریده و مولد فوق الذکر را در ظرفی بزرگی ریخته قطعات گوشت را روی آن قرار داده و 2 الی 3 ساعت کنار بگذارید . پس از آن قطعات گوشت را به سیخ کشیده و آن را روی آتش بی دود بریان کنید . روغن زیتون ، آب پیاز ، دارچین ، نمک ، فلفل و آویشن را قبل یا بعد از کباب می تواند به گوشت ها بزنید . گوجه را به سیخ زده و همراه گوشتها کباب کنید . ویرایش و تلخیص:آکاایران 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آقا میدونی هزینه همین غذا چه قدر میشه؟ یک تخمینی از قیمش هم بگو. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آقا میدونی هزینه همین غذا چه قدر میشه؟ یک تخمینی از قیمش هم بگو. ای بابا مهندس جان... وصف العیش ، نصف العیش کی میتونه درست کنه حالا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده