شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ به توانايي هام كه ايمان دارم اصلا اين حرفم ربطي به توانا بودنم تو زندگي نداشت ...ولي حوصله آدما رو ندارم...همشون مثل همن پاي منفعتشون كه برسه انسانيت يادشون ميره... كه سر هيچ و پوچ سر اموال دارن روزانه هزاران هزار آدم رو ميكشن هزاران جنايت ميكنن بزرگترين كلاه هارو سر هم ميذارن يكي داره از خوشي منفجر ميشه يه بد بختي هم نون نداره شب بچشو سير وجدان توي همه مرده واقعا انسانم آرزوست ...ميخوام تنها باشم چون يه وجدان بيدار دارم كه بهش افتخار ميكنم .يه سري آدم بي وجدان روي اين زمين دارن زندگي ميكنن كه اگه دينو ازشون بگيري فاجعه به بار ميارن ... اگه ذاتا ساده باشي هنر نكردي اگه شيشه خورده هم داشته باشي انسان نيستي اگر بلد باشي شيشه خورده داشته باشي ولي سادگي رو انتخاب كني هنرمندي خوشحالم كه دارم هنر ميكنم حتي اگه ميون آدما تنها باشم منم یه جورایی این احساس تو رو دارم ولی به قول تو میخوام هنر کنم و بین آدمایی که میجنگن واسه زنده موندن من یکی زندگی کنم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ منم یه جورایی این احساس تو رو دارم ولی به قول تو میخوام هنر کنم و بین آدمایی که میجنگن واسه زنده موندن من یکی زندگی کنم اگه مثل من هستي فقط برات يه آرزو ميكنم خدا صبر بهت بده... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ اگه مثل من هستي فقط برات يه آرزو ميكنم خدا صبر بهت بده... ممنونم عزیزم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ عالی بود خواهش میکنم عزیزم حالا تلفنی به خدا چی میخوای بگی؟ لینک به دیدگاه
penniless 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خواهش میکنم عزیزمحالا تلفنی به خدا چی میخوای بگی؟ تلفنم خصوصی نمیشه گفت عزیزم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ تلفنم خصوصی نمیشه گفت عزیزم قسمت عمومیشو بگو خوب؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی قشنگ بود مرسی.... حرفام تو دلم بمونه فک کنم بهتر باشه.... من گاهی با این شماره تماس میگیرم....با این دردودل میکنم... :hanghead:2003433-0511 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی قشنگ بود مرسی.... حرفام تو دلم بمونه فک کنم بهتر باشه.... من گاهی با این شماره تماس میگیرم....با این دردودل میکنم... :hanghead:2003433-0511 ممنونم عزیزم فکر کنم از الان زنگ زدنا شروع بشه راستی این شماره کجاست؟ لینک به دیدگاه
penniless 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ قسمت عمومیشو بگو خوب؟ همش خصوصی اصلاً عمومی ندارم که لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ همش خصوصی اصلاً عمومی ندارم که باشه نگو لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ ممنونم عزیزمفکر کنم از الان زنگ زدنا شروع بشه راستی این شماره کجاست؟ یه زنگ بهش بزن ببین کجاس دیگه کسی جواب نمیده..تلفن گویاس.... از پیش شمارش معلوم که مال مشهد! تو مشهدم فقط یجای باحال هست که جون میده واسه دردودل. صحن حرم امام رضا(ع) لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ یه زنگ بهش بزن ببین کجاس دیگه کسی جواب نمیده..تلفن گویاس.... از پیش شمارش معلوم که مال مشهد! تو مشهدم فقط یجای باحال هست که جون میده واسه دردودل. صحن حرم امام رضا(ع) آره واقعا باهات موافقم شدید بابت شماره تلفنم ممنون لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ آره واقعاباهات موافقم شدید بابت شماره تلفنم ممنون خواهش میکنم گلم... هر موقع زنگیدی یادیم از ما کن. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خواهش میکنم گلم... هر موقع زنگیدی یادیم از ما کن. حتما عزیزم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ خدایا خدایا خدایا داغونم کمکم کن:w821: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ خدایا خدایا خدایاداغونم کمکم کن:w821: گریه نداره که.... لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ میدونم صحبت تلفنی ولی بهش نیگا میکردمو میگفتم حال میکنیا... به خودت داری میبالی،نه لینک به دیدگاه
finji 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ الو الو... منم این پایین هستما یه نگاهی توجهی!!! یادت رفته...:icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده