سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ میزان بی تفاوتیم، نسبت به هر چیزی فرق میکنه، بعضی چیزها اینقدر اعصابت رو بهم میریزند، که کلا ترجیح میدی بهشون بی تفاوت مطلق باشی.بعضی چیزها هم اعصابت رو بهم میریزند،اما هنوز نکات ارزشمندی دارند،نسبت بهشون کمتر بی تفاوت میمونی. من برای خودم کم کم دارم این طبقه بندی رو از 100 درصد بی تفاوتی تا 1 درصد انجام میدم. از اشخاص گرفته،تا باورها و حرف ها و اندیشه ها و...... خب این درجه بندی خوبه یعنی باید باشه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ مشکل اصلی همینجاست.واقعیتی در کار نیست، مرز بین راست و دروغ مشخص نیست. درستکارترین آدم ممکنه در نظرت دروغگو ترین آدم باشه و دروغگوترین آدم، راستگو ترین و قابل اعتماد ترین. اینکه واقعیت واقعا چیه، خودش یک نقطه مبهمه. بی تفاوتی حداقل این خاصیت رو داره که نیاز به رفع ابهام نداری. هر کسی از واقعیت واسه خودش میتونه یک تعریف مستقل و جدایی داشته باشه.......واقعیت همون پدیده ای که روح پاک انسانها در تمامی شرایط قبولش میکنن.....حالا بگذریم از انتظارت دیگران نسبت به خودمون یا برعکس من میگم میخوای بری سر کوچه ماشین سوار شی با این دید برو که حتماً ماشین سریع برات گیر میاد و معطل نمیمونی.....این مثل خیلی پیش و پا افتادی بود منظورم یه چی دیگه بود 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من هم به شدت موافقم همیشه بدتری از بد هست. پس اون بد هم واسه خودش خیلی خوبه پس هیچ وقت دلیلی واسه اعصاب خوردی نیست و واقعاً دنیا و زندگی ارزش ناراحتی نداره. اگرم ناراحت میشیم، سعی کنیم زود فراموش کنیم. تا جایی که می تونیم از زندگیمون تو بدترین شرایط هم لذت ببریم :hapydancsmil: قربون محمد عزیز برم بابا منم منظورم همینه که ادم دو روز دنیا رو باید لذتش رو ببره شاید در عمل نشه به خیلی چیزها رسید ولی با یه فکر خوب میشه خیلی از ناگواری های خودت رو برطرف کنی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ میزان بی تفاوتیم، نسبت به هر چیزی فرق میکنه، بعضی چیزها اینقدر اعصابت رو بهم میریزند، که کلا ترجیح میدی بهشون بی تفاوت مطلق باشی.بعضی چیزها هم اعصابت رو بهم میریزند،اما هنوز نکات ارزشمندی دارند،نسبت بهشون کمتر بی تفاوت میمونی. من برای خودم کم کم دارم این طبقه بندی رو از 100 درصد بی تفاوتی تا 1 درصد انجام میدم. از اشخاص گرفته،تا باورها و حرف ها و اندیشه ها و...... خب احسان جان همین حرکت تو هم بنظر من نوعی تفکر مثبته، برای اینکه داری به خودت آرامش میدی......من منظورم به همه کارهای روزمرمون بود نه به بعضی از کارها 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ خب این درجه بندی خوبه یعنی باید باشه سارا خانوم اول سلام . .. بعد چند مدت دوری از انجمن وردت رو خیر مقدم میگم سال نوت هم مبارک . . . همین طبقه بندی خودش یعنی یه کار مثبت انجام دادن 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ حتی الامکان طوری رفتار کنیم که گویی غیر از موفق شدن چاره دیگری نیست . 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ دوست عزیز من من نگفتم از اتقاقات حقیقی که برامون اتفاق می افته چشم پوشی کنیم من میگم مثلاً با خودم فکر میکنم فردا چطور روزی برام خواهد بود؟!اگر بیام با دیدی مثبت و نو به فردا بنگرم حتماً همون چیزی رو که از فردام انتظار داشتم برام رقم میخوره نه اون چیزی که در طول روز اتفاق می افته بنظر من اگر هر انسانی دو تا واژه نگرش مثبت و ساده لوح بودن رو بتونه به خوبی در ذهن خودش تحلیل کنه مطمئناً روزهای خوبی در انتظارش خواهد بود من صحبت شما رو متوجه میشم خودم هم یکی از بنیانگذاران مثبت اندیشی بودم............مدارکش هم حداقل تو همین انجمن موجوده ! اما حرف من اینه : اکثر اوقات مرز بین نگاه مثبت داشتن به قضایا با واقع بین بودن گم میشه................فرد نمیتونه هم مثبت نگاه کنه هم واقع بین.......میشه یه تندرو.............نمیتونه اعتدال این قضیه رو حفظ کنه..............و در نتیجه توقعات بیمورد از این مثبت اندیشی براش پیش میاد که چون برآورده نمیشه سر خورده میشه و از اساس همه چیز رو نفی میکنه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ بدون توجه به حوادث ، هوشمندانه و با خونسردی با قضایا روبرو شویم . 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ چیزایی که به من کمک میکنه با همه درگیری های که دارم کم نیارم: the first thing is to accept life as it is.برا من به این معناس که شاید نتونم خیلی چیزایی که اذیتم میکنه رو عوض کنم پس خودمم اذیت نکنم . (پذیرش و گذر) this too shall pass. این نیز بگذرد ..(اکثر اوقات وقتی یه چیزی به وجود میاد که میترسم یا ناراحتم اینو با خودم jتکرار میکنم . به من خیلی کمک میکنه ) َA new day has come( امیدواری . چیزی که داشتم بدجوری از دست میدادمش ولی دارم دوباره سعی میکنم .....) اینا چیزایی که باعث میشه نه الکی دل خوش کنم نه الکی زندگی رو برا خودم جهنم کنم مندارم سعی میکنم دنیای عوضیه دورو برم رو تا جایی که میتونم بپذیرم باریک الله به سمندون خودمون.......پس خودت خواستی که به این زندگی امیدوار باشی بس نتیجه تفکر صحیح و درست میشه زندگی آروم و لذت بخش که امیدوارم هممون بهش برسیم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ از کنار حقایق منفی و بدبینی هایی که امکان تغییر آنها را نداریم ، بی تفاوت بگذریم . 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ من صحبت شما رو متوجه میشمخودم هم یکی از بنیانگذاران مثبت اندیشی بودم............مدارکش هم حداقل تو همین انجمن موجوده ! اما حرف من اینه : اکثر اوقات مرز بین نگاه مثبت داشتن به قضایا با واقع بین بودن گم میشه................فرد نمیتونه هم مثبت نگاه کنه هم واقع بین.......میشه یه تندرو.............نمیتونه اعتدال این قضیه رو حفظ کنه..............و در نتیجه توقعات بیمورد از این مثبت اندیشی براش پیش میاد که چون برآورده نمیشه سر خورده میشه و از اساس همه چیز رو نفی میکنه خب مریمی این ویژگی تو وجود همه ما هس هیچ کدوم از ادمای بزرگ هم تو هر جنبه ای موفق نشده مثلا استیو جابز فقط تو زمینه تجارت ادم موفقی بود ولی از لحاظ اخلاقی بشدت سقوط کرده بود تاجایی که من فهمیدم باید مثل یه راننده , هی گاز , کلاژ بکارببریم تو افکارمون 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام تاپیک بسیار خوبیه بعد از مدتها شاهد یک تاپیک خوب هستم . خوب این همون قانون طبیعته ... Ask answer receive دنیا به اون چیزی پاسخ میده که شما ازش درخواست میکنید ... مطمئنا انرژی مثبت باعث میشه پاسخی که از کائنات میگیریم مثبت و باعث موفقیت ما شود ... متاسفانه در همین انجمن و همین تالار افرادی را داریم که عدم موفقیت خود را که ریشه در تنبلی و کاهلی خودشان است به همه چیز مربوط میدانند بجز خودشان ...! عدم موفقیت خودشان را در موفقیت دیگران جستجو میکنند !!! بگونه ای به موفقیت دیگران مینگرند که گویی باعث بیچارگیشان انها هستند ... بارها گفته ام و اینبار هم میگویم : با دید مثبت و ایمان بر توانایی خودمان میتوانیم موفقیت و آینده ای روشن را برای خودمان رقم بزنیم ... بازهم از موسس محترم این تاپیک متشکرم . 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ خب مریمی این ویژگی تو وجود همه ما هس هیچ کدوم از ادمای بزرگ هم تو هر جنبه ای موفق نشده مثلا استیو جابز فقط تو زمینه تجارت ادم موفقی بود ولی از لحاظ اخلاقی بشدت سقوط کرده بود تاجایی که من فهمیدم باید مثل یه راننده , هی گاز , کلاژ بکارببریم تو افکارمون منظور من موفقیت تو همه جنبه های زندگی نیست ببین من می گم که من کمتر کسی رو دیدم که به اتفاقات دور و بر زندگی خودش و دیگران یک نگاه کاملا واقع بینانه به دور از تعصب، حرص، غرض ورزی، عقده های نهفته ناشی از کودکی و غیره داشته باشه در عین حال و در عین این واقع بینی به فردا و زندگیش هم امیدوار باشه. این دو تا کنار هم کم پیش میاد...... نمیدونم فیلم راز رو اون سالی که تازه نشون داده بودن یادت هست یا نه بعضیا از دیدنش ذوق مرگ شده بودن و همین........وارد زندگیشون نکردن، فقط به عنوان یه فیلم دوسش داشتن و برا هم تعریف می کردن بعضیای دیگه هم بازم ذوق مرگ شده بودن، اومده بودن برا خودشون اجرا کنن، دیده بوده بودن حداقل به اون سبکی که فیلم گفته جواب نمیده و کلا جواب نگرفته بودن خورده بود تو ذوقشون و از اساس منکرش شدن.......................چرا؟..................چون نتونستن هم واقع بین باشن هم مثبت نگر اینه که میگم سخته و کار هر کس نیست 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ این دیگه چه مدلیش بود که چراش رو نگفت؟ مرتضی جان کار تو همیشه رو اصول بوده......بس بیا از نظریت دفاع کن و به برو بچی که میگن نمیشه اثبات کن که کار نشد نداره احسان جان تازگی ها خوانندگیت گل کرده ها آهنگ طالب زاده رو برا چی میخونی؟! اسی جان نگفتم ساده لوح باشیم گفتم نگرشمون به زندگی خودمون مثبت باشه......نگفتم همه رو با یه چشم ببینیم......بی تفاوتی پیشه کردن که بنظر من نشد ایده کار!! البته نظر دوستان برام قابل احترامه ولی منظور و مقصودم از عنوان و متن تایپک مشخصه دوستان لطفاً با قضیه پپه بودن و خودمون رو زدن به اون راه اشتباه نگیرید من کوچیکتم جاوید جان در همه جا میشه مثبت اندیشید. حتی برترین کارها، یه نکته مثبت هم توش هست. هر چقدر میخواد بد باشه. ولی به گفته احسان، کمی هم باید اعتدال داشت. تا جایی که میتونیم، مثبت بنگریم. ولی از حد که گذشت، باید عکس العمل نشون داد. این بستگی به روحت داره که چقدر بزرگ باشه تا بتونی به مسائل، تا چه حد، خوش بین باشی. باید روح رو بزرگ کرد. که این مسئله یه کم سخت و زمان بره ! البته، بعضی مواقع هم هست که خوش بین بودن، به ضرر آدم تموم میشه که در جامعه امروزی کشور ما، این موارد زیاده. تو این موارد باید یه کم با فکر جلو بریم، نه خوش بینی ! همین ! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ من صحبت شما رو متوجه میشمخودم هم یکی از بنیانگذاران مثبت اندیشی بودم............مدارکش هم حداقل تو همین انجمن موجوده ! اما حرف من اینه : اکثر اوقات مرز بین نگاه مثبت داشتن به قضایا با واقع بین بودن گم میشه................فرد نمیتونه هم مثبت نگاه کنه هم واقع بین.......میشه یه تندرو.............نمیتونه اعتدال این قضیه رو حفظ کنه..............و در نتیجه توقعات بیمورد از این مثبت اندیشی براش پیش میاد که چون برآورده نمیشه سر خورده میشه و از اساس همه چیز رو نفی میکنه موافقم با حرفتون.......البته خیلی جاها بستگی به انسانش داره 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ خب مریمی این ویژگی تو وجود همه ما هس هیچ کدوم از ادمای بزرگ هم تو هر جنبه ای موفق نشده مثلا استیو جابز فقط تو زمینه تجارت ادم موفقی بود ولی از لحاظ اخلاقی بشدت سقوط کرده بود تاجایی که من فهمیدم باید مثل یه راننده , هی گاز , کلاژ بکارببریم تو افکارمون آبجی سارا زد به هدف یعنی با توجه به شرایط حاکم جلو بریم من کوچیکتم جاوید جاندر همه جا میشه مثبت اندیشید. حتی برترین کارها، یه نکته مثبت هم توش هست. هر چقدر میخواد بد باشه. ولی به گفته احسان، کمی هم باید اعتدال داشت. تا جایی که میتونیم، مثبت بنگریم. ولی از حد که گذشت، باید عکس العمل نشون داد. این بستگی به روحت داره که چقدر بزرگ باشه تا بتونی به مسائل، تا چه حد، خوش بین باشی. باید روح رو بزرگ کرد. که این مسئله یه کم سخت و زمان بره ! البته، بعضی مواقع هم هست که خوش بین بودن، به ضرر آدم تموم میشه که در جامعه امروزی کشور ما، این موارد زیاده. تو این موارد باید یه کم با فکر جلو بریم، نه خوش بینی ! همین ! مرتضی جان تو سروری من خدمت همیشه ارادت دارم منم که گفتم با احسان موافقم.......مرتضی جان همین که به ذهنمون خطور میکنه که باید با عقل کارها رو پیش برد میشه یه حرکت مثبت 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام تاپیک بسیار خوبیه بعد از مدتها شاهد یک تاپیک خوب هستم . خوب این همون قانون طبیعته ... Ask answer receive دنیا به اون چیزی پاسخ میده که شما ازش درخواست میکنید ... مطمئنا انرژی مثبت باعث میشه پاسخی که از کائنات میگیریم مثبت و باعث موفقیت ما شود ... متاسفانه در همین انجمن و همین تالار افرادی را داریم که عدم موفقیت خود را که ریشه در تنبلی و کاهلی خودشان است به همه چیز مربوط میدانند بجز خودشان ...! عدم موفقیت خودشان را در موفقیت دیگران جستجو میکنند !!! بگونه ای به موفقیت دیگران مینگرند که گویی باعث بیچارگیشان انها هستند ... بارها گفته ام و اینبار هم میگویم : با دید مثبت و ایمان بر توانایی خودمان میتوانیم موفقیت و آینده ای روشن را برای خودمان رقم بزنیم ... بازهم از موسس محترم این تاپیک متشکرم . یکی از واقعیت هایی رو بیان کردین که یادآوریش انرژی مضاعفی به من میده 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام تاپیک بسیار خوبیه بعد از مدتها شاهد یک تاپیک خوب هستم . خوب این همون قانون طبیعته ... Ask answer receive دنیا به اون چیزی پاسخ میده که شما ازش درخواست میکنید ... مطمئنا انرژی مثبت باعث میشه پاسخی که از کائنات میگیریم مثبت و باعث موفقیت ما شود ... متاسفانه در همین انجمن و همین تالار افرادی را داریم که عدم موفقیت خود را که ریشه در تنبلی و کاهلی خودشان است به همه چیز مربوط میدانند بجز خودشان ...! عدم موفقیت خودشان را در موفقیت دیگران جستجو میکنند !!! بگونه ای به موفقیت دیگران مینگرند که گویی باعث بیچارگیشان انها هستند ... بارها گفته ام و اینبار هم میگویم : با دید مثبت و ایمان بر توانایی خودمان میتوانیم موفقیت و آینده ای روشن را برای خودمان رقم بزنیم ... بازهم از موسس محترم این تاپیک متشکرم . دورد دوست عزیز دقیقاً همینطوری که میفرمائید با همت و حرکت مثبته که انسان به قله های مثبت دست پیدا میکنه بس بشتابید دوستان به شوی پیشرفت.... . . . دوستان زیادی هستن که تو تالار فعالیت بهتر از بنده دارن شما نظر لطفتون که هم تایپیک رو خوب میدونین واز این جانب حقیر تشکر میکنید ....منم از شما و از نظر بسیار عالیتون تشکر و قدردانی میکنم . . . به امید روزی که همه با هم به قله های ترقی و پیشرفت دست پیدا کنیم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ منظور من موفقیت تو همه جنبه های زندگی نیستببین من می گم که من کمتر کسی رو دیدم که به اتفاقات دور و بر زندگی خودش و دیگران یک نگاه کاملا واقع بینانه به دور از تعصب، حرص، غرض ورزی، عقده های نهفته ناشی از کودکی و غیره داشته باشه در عین حال و در عین این واقع بینی به فردا و زندگیش هم امیدوار باشه. این دو تا کنار هم کم پیش میاد...... نمیدونم فیلم راز رو اون سالی که تازه نشون داده بودن یادت هست یا نه بعضیا از دیدنش ذوق مرگ شده بودن و همین........وارد زندگیشون نکردن، فقط به عنوان یه فیلم دوسش داشتن و برا هم تعریف می کردن بعضیای دیگه هم بازم ذوق مرگ شده بودن، اومده بودن برا خودشون اجرا کنن، دیده بوده بودن حداقل به اون سبکی که فیلم گفته جواب نمیده و کلا جواب نگرفته بودن خورده بود تو ذوقشون و از اساس منکرش شدن.......................چرا؟..................چون نتونستن هم واقع بین باشن هم مثبت نگر اینه که میگم سخته و کار هر کس نیست حرفتو دربست , ششدانگ , دو نبش قبول دارم مریمی چیزی که خودم تا اینجا متوجه شدم اینکه ماها (حداقل نسل امروزی ) یاد نگرفتیم مدیریت فکر , احساس و زمان داشته باشیم وقتی رفتیم سراغ اینا یا انقده سفت و سخت واسه خودمون برنامه ریختیم که دو روز نشده ولش کردیم یا اینکه کل شانسکی زندگی کردیم و شدیم فراورده روزمرگی من تا الان به دوتا چیز رسیدم درمورد خودم غلبه بر ترس مدیریت فکر و احساس 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آبجی سارا زد به هدف یعنی با توجه به شرایط حاکم جلو بریم مرتضی جان تو سروری من خدمت همیشه ارادت دارم منم که گفتم با احسان موافقم.......مرتضی جان همین که به ذهنمون خطور میکنه که باید با عقل کارها رو پیش برد میشه یه حرکت مثبت بله، واقعا هم همینطوره. عقل، یعنی صحت ! جاوید جان نیازی نیست ازم نقل قول بگیری. خسته شدی ار بس به این و اون جواب دادی. جواب بقیه رو بده. اگه انگشت هات خسته شد، بگو بیام یه کم به جات تایپ کنم. مرسی شبت بخیر داشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده