masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان کسی کلید زبان یا ریاضی رو نداره، چون من واقعا دارم دیوونه میشم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان کسی کلید زبان یا ریاضی رو نداره،چون من واقعا دارم دیوونه میشم:icon_pf (34): من هرجا سرچ کردم زده بود چند روز دیگه تو سایت سنجش میاد میخواین باهم چک کنیم 1 لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ زبان رو که خراب کردم بهتره فعلا سراغش نریم ولی ریاضی انتگرال مختلط،فوریه،تابع مختلط اگه هر کدوم از این سه تا رو زدین اگه میشه جوابش رو بگین 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اینقدر رتبه هااااااااااااااا رو نزنید خودمون هزار بار دیدیم اینا رو ....اصن به رتبه فکر میکنم حالم بد میشه:icon_pf (34): تو روح دکتر توکلی! بستگی داره بقیه چیکار کرده باشن یه جیز می گم فقط ناامید نشی! کنترل تو کنکور درست حل کنی ،باید به این نتیجه بررسی که غلطه! از بس سوالاش مسخرس!! 1 لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان این کلید و سوالات برق هست،فقط زبان و ریاضی نداره،فقط پاسخ تشریحی الکترونیک برای این دفترچه که گذاشتم نیست. ولی کلیدش دقیقا میخونه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ فقط اولین سوال ریاضی صفحه دوم رو یادمه که میشد گزینه دو ut-uxx=0 اینو یادمه فقط لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان این کلید و سوالات برق هست،فقط زبان و ریاضی نداره،فقط پاسخ تشریحی الکترونیک برای این دفترچه که گذاشتم نیست.ولی کلیدش دقیقا میخونه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بلد نیستم دنلود کنم ینی نمیشه............ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ یه جیز می گم فقط ناامید نشی! کنترل تو کنکور درست حل کنی ،باید به این نتیجه بررسی که غلطه! از بس سوالاش مسخرس!! آخه کنترل امسال هم وحشتنکا سخت بود استاد شریف طرح کرده بود....بچه های شریف به اطلاع همگان رسونده بودن کنترل امسال کنترلههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ بفرمایین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ آخه کنترل امسال هم وحشتنکا سخت بوداستاد شریف طرح کرده بود....بچه های شریف به اطلاع همگان رسونده بودن کنترل امسال کنترلههههههههههههه من اون سوال آخر کنترل،که نایکوئیست بود رو حل کردم،می شد pd . الان می گن احتمال داره سوال حذف بشه! چون یکی گفت کنترل کننده ی تناسبی هم می تونه باشه! رسما بدبخت می شم اگه حذفش کنن 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ یه توصیه ی بسیار مهم به دوستانی که می خوان تو ارشد برق موفق باشن! به هیچ وجه رو کنترل حساب ویژه باز نکنین! تلاشتونو بذارین رو 4 تا درس! ریاضی و مدارو برای بالای 50 و بررسی و ماشینو بالای 60! همین رتیه ها حتی بقیه رو نزنین رتبتون زیر 200 می شه لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها من گوشه پاسخ نامم یکمی تا شد........... ایراد میگیره رایانه آیا؟ لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اتفاقا من میدونستم PD مطلقا نمیتونه درست باشه چون دیدم سوالای به اون سختی،یعنی انقدر طراح low iq بوده که نفهمه اینو،احتمالا تناسبی منظورش بوده چون سیستم پایدار نیست. حالا من خودم این مبحث رو بلد نبودم اشتباهی زدم PID ولی کاملا به نفع منه که حذف بشه،البته نمیدونم این سوالا رو شاید کاری کنن که دو تا گزینه درست باشه. 1 لینک به دیدگاه
masoud_5april 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها من گوشه پاسخ نامم یکمی تا شد...........ایراد میگیره رایانه آیا؟ نه خیالت راحت من خودم تمامی کارهای فیزیکیه ممکن رو در آزمون ازمایشی سنجش امتحان کردم،حتی یه سری یه سوال رو انقدر پاک کردم که برگم سوراخ شد 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ ایشالا که اونایی که خوندن نتیجه زخمتاشونو ببین بیان به مابگن چیکار کردن ما سال بعد بترکونیم 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اتفاقا من میدونستم PD مطلقا نمیتونه درست باشهچون دیدم سوالای به اون سختی،یعنی انقدر طراح low iq بوده که نفهمه اینو،احتمالا تناسبی منظورش بوده چون سیستم پایدار نیست. حالا من خودم این مبحث رو بلد نبودم اشتباهی زدم PID ولی کاملا به نفع منه که حذف بشه،البته نمیدونم این سوالا رو شاید کاری کنن که دو تا گزینه درست باشه. احتمالا حذف نمی شه چون درست که هر دو درسته! اما وظیفه ی pd بهبود پایداری سیستم هست. ممکنه هر دو پایدار کنن! اما پایداری با pd حتمی هست ولی همیشه تناسبی جواب نمی ده به نظرم هر دو درسته،اما حی درست تره لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من فک کنم کنترل منفی زده باشم! خدا رحم کنه!! هر چند فک کنم 33 درصد مغناطیس بتونه جبرانش کنه! 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ باریکلا خیلی خوبه......... دمتون گرم بابا 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ باریکلا خیلی خوبه.........دمتون گرم بابا مغناطیسو تو 15 دقیقه زدم! وقت داشتم 3،4 تا دیگه می زدم! اما کنترل ناامیدم کرد به کل! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده