Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ از نظر پژوهشگران، ذرت بو داده یک میان وعده غذایی عالی است.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، به نقل از یاهو نیوز، تیمی از پژوهشگران دانشگاه اسکارنتون و پنسیلوانیا دریافتند که آنتی اکسیدان موجود در ذرت بو داده بیشتر از میوه ها و سبزیجات است.آنتی اکسیدان ترکیبی از مواد شیمیایی است که به عقیده پژوهشگران انسان را در مقابل سرطان و انوع بیماریها، بخصوص بیماریهای قلبی محافظت می کند.بر اساس گفته های جو وینسون که نتایج تحقیق در این خصوص را در نشست سالانه انجمن شیمی آمریکا ارائه داد " ذرت بو داده کامل ترین میان وعده غذایی است".وینسون پژوهشگری است که به پیش قراول بودن در عرصه تحقیقات مربوط به ریزمغذی های موجود در شکلات، دانه های روغنی و مواد غذایی معروف است.تحقیقات گذشته وجود آنتی اکسیدان موسوم به "پلی فنول" در ذرت را تایید کرده اند.وینسون تاکید دارد که نباید ذرت را جایگزین میوه و سبزی کرد، زیرا این دسته از مواد غذایی حاوی مواد مغذی مهمی هستند. ایسنا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده