رفتن به مطلب

تاثیر 3 انسان بزرگ بر جاوید..!!

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من تنها از مهندس روشنفکر تاثیر بزرگی در زندگیم گرفتم. از روز اولی که سر کلاس استاتیک ایشون نشستم و راجع به نیوتون و قانون عمل و عکس العمل برامون حرف زد باعث شد تا به این درک برسم که این بزرگترین و موثرترین قانون حاکم بر طبیعت، زندگی و احوال انسانهاست.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من تنها از مهندس روشنفکر تاثیر بزرگی در زندگیم گرفتم. از روز اولی که سر کلاس استاتیک ایشون نشستم و راجع به نیوتون و قانون عمل و عکس العمل برامون حرف زد باعث شد تا به این درک برسم که این بزرگترین و موثرترین قانون حاکم بر طبیعت، زندگی و احوال انسانهاست.

باریک الله همشری بس نیوتون هم رو تو تاثیر گذار بوده؟!:banel_smiley_4:

چرا نیوتون رو اکثر آدمهای که من باهاشون در ارتباط بودم تاثیر گذار بوده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هیچ وقت نتونستم با شخصیت هایی که تو کتاب ها یا دورادور باهاشون آشنا شدم، ارتباطی برقرار کنم که منجر به تحول در زندگیم بشه.

اما دو نفر که یکی از بزرگترین اتفاقات زندگیم بودند و بهش خیلی مدیونم رو هرگز از یاد نخواهم برد: یکی رفیقم، یکی استادم.

منم تا کسی رو نبینم و از نزدیک با هاش برخورد نداشته باشم روم تاپیری نداره

سعی میکنم هرچیزی که از رفتار کسی به نظرم خوب میاد و میتونه تاثیر مثبتی تو زندگیم داشته باشه رو استفاده کنم

:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم تا کسی رو نبینم و از نزدیک با هاش برخورد نداشته باشم روم تاپیری نداره

سعی میکنم هرچیزی که از رفتار کسی به نظرم خوب میاد و میتونه تاثیر مثبتی تو زندگیم داشته باشه رو استفاده کنم

:a030:

خب داداش وحید دمت گرم دیگه :icon_gol:.........مثلاً تو زندگی چه کسای روت تاثیر زیادی گذاشتن؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
ادر جان بنظر منه حقیر از عملکردهای منفی سایر افراد نزدیک به خودت هم الگو بردار تا سریعتر پیشرفت کنی:icon_gol:

ای بابا

یه با تو پستم هست نمیدونم چرا بقیش رو ننوشتم :w58:

خواستم بنویسم:

اگه با اصولم مغایرتی نداره و میتونم بکار ببرم

بقول یه بابایی

از راهت لذت ببر

نه از مقصد

اون کارا راه رو خراب میکنن

فقط زودتر میرسی

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببخشید اسپم میکنم:hanghead: ولی همیشه یکی از آرزوهای من داشتن چنین اساتیدی بوده....یا مشکل از خودم بوده که نتونستم با استادام ارتباط برقرار کنم و یا اینکه واقعا وجود نداشته....ولی تو این زمینه بهتون حسودیم میشه

:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پدرم

پدرم

پدرم:icon_gol:

خدا حفظشون کنه براتون ایشاالله:a030:

ای بابا

یه با تو پستم هست نمیدونم چرا بقیش رو ننوشتم :w58:

خواستم بنویسم:

اگه با اصولم مغایرتی نداره و میتونم بکار ببرم

بقول یه بابایی

از راهت لذت ببر

نه از مقصد

اون کارا راه رو خراب میکنن

فقط زودتر میرسی

.

:icon_gol:

ببخشید اسپم میکنم:hanghead: ولی همیشه یکی از آرزوهای من داشتن چنین اساتیدی بوده....یا مشکل از خودم بوده که نتونستم با استادام ارتباط برقرار کنم و یا اینکه واقعا وجود نداشته....ولی تو این زمینه بهتون حسودیم میشه

خدای شکر تا دلتون بخواد از این استادها داشتم......مثل دکتر احمدی چهره برق و دکتر کاکوند:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اتفاقا جالبه بدونید تنها استادی بود که هیچ دانشجویی را به نام نمیشناخت. هرگز لیست نمره و حضور غیابش را کسی ندید. مستقیم به صورت هیچ دانشجویی نگاه نمیکرد و درب کلاسش برای ورود و خروج بی اجازه همیشه باز بود ولی یکی از منظم ترین و پرجمعیت ترین کلاس های دانشگاه بود.

وقتی یک ساعت و نیم بی وقفه در مورد نیوتون و قانونش برای ما حرف میزد هیچ کس متوجه گذر زمان نمیشد.

اما خودش میگفت اگر کسی فکر میکنه من دارم گزافه میگم یا این حرف ها خارج از درس ماست باید بگم که اشتباه میکنه. استاتیک یک بهانه است برای اینکه شما سر کلاس حاضر بشید. در دانشگاه هدف باید یاد گرفتن درس زندگی باشه.

• Like 10
لینک به دیدگاه

مرسی خیلی تاپیک جالبی بود بعد از مدتها...:icon_gol:

شادمهر که باعث عشقم به موسیقی شد

دیل کارنگی به خاطر ایده های جالب روانشناسیش

مهرشاد53 یکی از آدمای دنیای مجازی که خیلی از حرفاش تاثیر مستقیم روی زندگیم گذاشت

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...