sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اول از همه ازینکه کلمه ی جهالت رو استفاده کردم عذرخواهی میکنم ولی گاهی که فکر میکنم میبینم راسته که میگن از ماست که بر ماست خودمونیم که باعث میشیم ....... دوستان از خمس گفتن یاد این ماجرا افتادم که شنیدنش خالی از لطف نیست بریم سر اصل ماجرا چند سال پیش که من دبیرستانی بودم مادرم خواست بره مکه و ازونجایی آخوند کاروران کلاسی گذاشته بود و گفته بود اگه خمس مالو پرداخت نکنین حجتون قبول نیست مادرم بهمراه من رفتیم پیش آخوند کاروان تا خمس مالشو حساب کنیم آخوند :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من مادرم ازونجایی که مادرم آدم مومنیه و همیشه خمسشو پرداخت میکنه پیش خودش حساب و کتاب کرده بود که یه 5 میلیونی خمس داره برا اطمینان یه 7 میلیونی با خودش آورده بود آخوند شروع کرد به محاسبات پیچیده و ریاضی و آمار و رفت تو کار اموال قدیمی و حتی تو کار ارث و میراث و یه رقمایی درآورد که نگو هرچی مادرم میگفت خمس فلان مالو دادم میگفت نه اون وقت که شما پرداخت کردی قیمتش نصف بوده الان گرون شده باید مابع التفاوت بدی حتی برا گرون شدن اموال ارث و میراثم قیمت گذاشت و خمس حساب کرد چشمتون روز بد نبینه آخوندو میگی :gnugghender: منو میگی مادرم هم :icon_pf (34): خلاصه مبلغ خمس در اومد 47 میلیون تومن قرار بر این بود که مثل گذشته پول به حساب دفتر آیت الله بهجت حواله بشه ولی آخونده گفت من نمایندشم خودم بهشون میرسونم خلاصه 7 میلیون تقدیم حاج آقا شد و ماهم روانه ی خونه و مادرم تو فکر که آپارتمانشو بفروشه 40 میلیون باقی خمسشو بده یه چند روزی دنبال کار بنگاه و مشتری و اینا بودم و به هرکی میرسیدم داستانو تعریف میکردم تا یه بنده خدایی که اومده بود آپارتمانو بخره و آدم مومنی بود گفت رسید آیت الله بهجتو گرفتین یا نه سریع رفتم خونه مطرح کردم تماس گرفتیم با دفترش و گفتن آره باید رسید مارو به شما بدن من مادرم سریع رفتیم سراغ آخونده و دیدیم که اونم دوباره من :w58: مادرم که متوجه شدیم که انگار خبری از رسید و این حرفا نیست و بیچاره مادرمم دستش به جایی بند نبود آخر ماجرا این شد که اون 7 میلیونو مادرم دزدیده شده در نظر گرفت و به حساب خودش که 5 میلیون باید خمس میداد همونو برد بین چند تا فقیر و سالمندان و یه سازمانیم بود برا حمایت از کودکان بی سرپرست تقسیم کرد و رفت مکه ولی از اون سال ببعد دیگه سهم امام از خمسش حذف شد و کلا آخوندارو از دینش حذف کرد منم که دیگه پایه های ایمانم متزلزللللل گشت و هر وقت پدر و مادرم خواستن منو به راه راست هدایت کنن این مثالو از جیبم در آوردم و بیچاره ها دیگه هیچی نگفتن نتیجه اخلاقی ماجرا: بووووووو..................ووووق و اینکه بووووووووووو...........وووووووووق ........... 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ متاسفم رفیق واقعا متاثر شدم.. 2 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ فلسفه خمس این چیزها نیست. حالا یکی سوء استفاده کرد دلیل نمیشه کل خمس و روحانیت و...رو زیر سئوال ببریم. بهتره قبل از قضاوت درباره هر قشری،به کارنامه اون قشر در کل تاریخ نگاه کنیم. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بستگی به آخوندش داره بعضیاشون خیلی منطقین و واقعا عادلانه حساب میکنن لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بستگی به آخوندش داره بعضیاشون خیلی منطقین و واقعا عادلانه حساب میکنن لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی مالیات داره از شما گرفته میشه، من فلسفه خمس رو نمیفهمم. کاملا مشخصه وقتی که سیستم مالیات دهی در یک جامعه وجود دارد، خمس دیگر معنی ندارد. تازه مالیات اگر درست گرفته شود به نظر من نسبت به خمس عادلانه تر هست. یه پولی داره بابت خدمات و توزیع ثروت در جامعه از شما گرفته میشه. حالا شما اسمشو بذار "خمس"، اسمشو بذار "مالیات" چرا باید یه پول رو دوبار داد؟ لینک به دیدگاه
sun.man 301 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ چرا تاپیک منو آوردین اینجا این کجاش گفتگوی خودمانیه؟ ینی شناخت کسایی که دارن ازمون سواری میگیرن انقد بی اهمیته؟ نمیدونم کودوم یکی از مدیرا این کارو کرده ولی مودبانه ترش این بود که قبلش به خودم اطلاع میدادین آقای vahid2007 که حتی پیغام خصوصیشم بسته فلسفه خمس این چیزها نیست.حالا یکی سوء استفاده کرد دلیل نمیشه کل خمس و روحانیت و...رو زیر سئوال ببریم. بهتره قبل از قضاوت درباره هر قشری،به کارنامه اون قشر در کل تاریخ نگاه کنیم. اتفاقا تاریخ در مورد این قشر چیزای خیلی بد تری میگه ولی حیف که درس نمیگیریم خودمو میگم ها بستگی به آخوندش داره بعضیاشون خیلی منطقین و واقعا عادلانه حساب میکنن به قول اون فیلمه یه آخوند خوب یه آخوند مردست ولی جدای از شوخی از روی ظاهر و حرف مردم نمیشه شناختشون. در عین حال نمیشه همشونم آزمایش کرد و رو همه ضرر داد ولی اگه قراره کمکی بشه میشه از طریق آخون نباشه وقتی مالیات داره از شما گرفته میشه، من فلسفه خمس رو نمیفهمم. کاملا مشخصه وقتی که سیستم مالیات دهی در یک جامعه وجود دارد، خمس دیگر معنی ندارد. تازه مالیات اگر درست گرفته شود به نظر من نسبت به خمس عادلانه تر هست. یه پولی داره بابت خدمات و توزیع ثروت در جامعه از شما گرفته میشه. حالا شما اسمشو بذار "خمس"، اسمشو بذار "مالیات" چرا باید یه پول رو دوبار داد؟ ممنون از نظری که دادی راستش مالیات یه جنبه عمومی داره که همه ازش استفاده میکنن ربطی هم به مال و ثروت کسی نداره خمس یه قضیه دیگه ای داره. فقط فقرا ازش استفاده میکنن من بدم نمیاد از خمس ببین فرضا من تو یه خانواده خیلی پولدار بدنیا بیام و درآمدم انقد باشه که قدرت خرج کردنشو ندارم فلان آدمم تو یه خانواده خیلی فقیر بدنیا بیاد که بخاطر فقر مالی از بچگی کار کنه و فرصت تحصیل خوب نداشته باشه و درعین حال فقر فرهنگی محیط زندگیشم این اجازه رو بهش نده خمس به اون بخش از مال من تعلق میگیره که اضافیه و بیشتر از نیازمه. یعنی همه ی عشق و حالمو کردم و خرجا و سرمایه گذاریام انجام شده ولی پولی دارم که برا اینکه بی استفاده نمونه مثلا تو بانک گذاشتم یا زمین خریدم خوابوندم یا هر کار دیگه ای که فراتر از نیازم باشه خب چه اشکال داره یک پنجم از این مال بلا استفادمو بدم به اونی که نیاز داره؟ مال بی استفاده من میتونه خیلی نیازهای اون آدمو برآورده کنی یه جورایی به توزیع عادلانه ی ثروت و جلوگیری از اختلاف طبقاتی کمک میکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده