رفتن به مطلب

تا کی:تحصیل فرزندان ایثارگران در دانشگاه‌ها رایگان شد

en.ml

ارسال های توصیه شده

بذار یه چیز بگم

شما میدونستید همین عزیزان توی دانشگاه هر درسی رو که افتادن میتونن حذف کنن تا توی معدلشون وارد نشه؟

میدونستی میتونن ترمی 3 درس رو بطور خصوصی و به مدت 20 ساعت با استاد مربوطشون بگیرن و هزینه ای ندن؟

3 تا درس 3 واحدی ه که بگیرن میشه نصف درساشون

که البته استاد هم معمولا حوصله نداره و بجای کلاس رفتن سوالا رو میده

اینا بخشیش هست که من از نزدیک دیدم

این درستش نیست ......

دوستان مطلع کسی میدونه اینارو لیست کنه ... من نمیدونستم:w58::w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آتروس جان خیلی کارا باید کنن و میتونن کنن

ولی نه این یکی رو

ببین

یه زمانی اونا رو به کشتن دادن (اگه نمیدونی چی میگم اسناد 8 ساله ی جنگ رو دنبال کن)

حالا برای اینکه بخوان نشون بدن کارشون درست بوده دارن یه چیز دیگه رو خراب میکنن

ازطرفی

اینکار ها فق باعث ظربه خوردن به سطح علمی کشور میشه

و سایر جاهایی که چنین چیزایی در نظر رفته میشه

بذار یه چیز بگم

شما میدونستید همین عزیزان توی دانشگاه هر درسی رو که افتادن میتونن حذف کنن تا توی معدلشون وارد نشه؟

میدونستی میتونن ترمی 3 درس رو بطور خصوصی و به مدت 20 ساعت با استاد مربوطشون بگیرن و هزینه ای ندن؟

3 تا درس 3 واحدی ه که بگیرن میشه نصف درساشون

که البته استاد هم معمولا حوصله نداره و بجای کلاس رفتن سوالا رو میده

اینا بخشیش هست که من از نزدیک دیدم

این درستش نیست ......

والله نمی دونم شاید دیدهامون فرق می کنه ولی گفتم شاید بعضی هاشون به حق و حقوقشون نرسیدن ولی بعضی هاشون واقعااا 7 جد آبادی دارن می خورن و من به عینه با چشمهام چند تاشون رو از نزدیک دیدم.

من هم می گم بلی کسی که برای ملتش می جنگه حق حقوقی داره ولی خدائیش دیگه شورش در اومده اینطوری؟ بعضی هاشون رسما یا مدیر میشن مادرزادی یا بسازبفروش؟ این کجاش عدالته؟

به جای اینکارا بهتر بود یه امتیاز های اجتماعی تا یه زمانی بهشون میدادند و تمام نه اینکه تا نوه هاشون هم باید از این امتیازات استفاده کنند؟

والله جنگ ایران کل هوم 300 هزار تا بیشتر شهید نداشت ولی یه جوری تو سازمانها بخور بخور راه افتاده که ادم فکر می کنه 50 میلیون شهید داشتیم؟

من با نظر شما موافقم :a030:

من اصلا بحثم سر اینکه باید تو دانشگاه یا ادارات بدون تعیین سطح وارد شوند اصلا تایید نمیکنم که اشتباه صد در صد و نتیجش مهندسی ها غلط و غیر کار آمد میشه

عنوان تاپیک شهریه رایگان بود من اون رو تایید کردم به جاش بیان پول بدن نه حق کشی ولی این کار انجام نمیشه و با اعتراض من و تو اونها به هدفشون بیشتر نزدیک میشن

سیاست اینا خیلی موزیانست:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

:ws28::ws28::ws28:مرسی ......پست های همه ی دوستان رو خوندم واین حالت شدم...............

تاشقایق هست این مسائل هم هست....................:ws37::whistle:

همه ی حرفارو گفتید..............همه ی ما احترام براشون قائلیم................میدونیم چه سختی ها کشیدن..............

اما آیا واقعا نوه ندید ه هاشون هم مثل این بزرگوارا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه قراره کمک بشه همون حقوق کافیه دیییییییییه:hanghead:وقتی میگید اون فرزندی که در بچگی پدرش و از دست داده ونیاز داره .............مگه این نیاز منظور از لحاظ روحی و معنوی نیسسسسسسسست؟؟؟؟؟؟؟:w58:

ودر پایان اگه بخوایم لیست بگیریم خیلی چیزا هست که باعث تنفر ملت از این افراد میشه..............اما باید ریشه یابی کرد وببینیم اینکارا برای چیه؟؟؟؟

متوجه میشیم که عده ای برای جیبه خودشون اینکارارو میکنن...................:whistle::w16::icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه

عین تبعیض و بی عدالتی در مملکتی که در جهان به عدالت مداری مشهور و اسوه است نباید کاری کنیم که دشمن بهانه دستش بیاد و مارو زیر سوال ببره و این یعنی عمق فاجعه!:ws3:باید به این قبیل وقایع خندید و ساکت شد!اعتراض جائز نیست سکوت!:sigh: :4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه
همین ایثارگران،دست ها و پاهایشان برای دفاع از ناموس این ملت رفته.

در سرما و گرما جلوی قاچاقچی ها، تجاوزات تروریست ها و... میاستند تا در شهر با خیال راحت قدم بزنین.

امروز نوکر صدام و عرب و...نباشین.

آنوقت این ملت هزینه ناچیز کمکی را هم ظلم میشمارد.

به عنوان مثال پدر من تو محل کارش پاشو از دست داده آیا فرقی داره با یه نظامی که اونم بر اساس شرایط کارش دستش قطع شده؟

الان بسیجی ها فقط به خاطر عنوان بسیجی تو کنکور هم سهمیه دارن و بقیه ملتو میچاپن دزدی حق من و امثال من شاخ و دم نداره

اگه به حلال و حرام اعتقاد داشته باشین به جای سوء استفاده از شرایط برای چاپیدن بیشتر بیت المال طرف حق رو میگیرید اگه به ضررتون باشه

ضمنا الان به نظر شما ما نوکر عربها نیستیم؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
به عنوان مثال پدر من تو محل کارش پاشو از دست داده آیا فرقی داره با یه نظامی که اونم بر اساس شرایط کارش دستش قطع شده؟

الان بسیجی ها فقط به خاطر عنوان بسیجی تو کنکور هم سهمیه دارن و بقیه ملتو میچاپن دزدی حق من و امثال من شاخ و دم نداره

اگه به حلال و حرام اعتقاد داشته باشین به جای سوء استفاده از شرایط برای چاپیدن بیشتر بیت المال طرف حق رو میگیرید اگه به ضررتون باشه

ضمنا الان به نظر شما ما نوکر عربها نیستیم؟

تایید میشود.........................:a030::whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

موضوع خوبیه واسه بحث کردن ، اتفاقاً واسه خودم همیشه این یک مساله بوده که چرا اساساً باید برای ایثارگران و بسیجیان وجانبازان و از این قبیل اقشار چنین امتیازاتی در نظر گرفته بشه ؟! البته مساله ی این امتیازات فقط مربوط به رایگان شدن شهریه در دانشگاه ها نیست بلکه دامنه ی گسترده تری داره . مثلاً همین آزمون ورودی به دانشگاه یا در مقطع کارشناسی ارشد و یا توی آزمون کانون وکلا . من یک دوستی داشتم که در آزمون کانون وکلا شرکت کرده بود سال 88 ، ظرفیت پذیرش 600 تا بود که واسه قبولی باید زیر 550 میشدی چون از 550 تا 600 سهمیه ی ایثارگران بود ! این دوستم علارغم اینکه خیلی خوند و از بچه های ارشد حقوق جزا هم بود رتبه ی 560 آورد و رد شد !

اما درباره ی اینکه گفتند چون پدران این پسران در جنگ زخمی شدند یا شهید شدند یا جانباز و ایثارگر شدند پس بچه هاشون حق دارن که از این مزایا استفاده کنن باید خاطر نشان کنم که بعضی از دوستان تحصیل در دانشگاه و قبول شدن در مراکزی چون کانون وکلا رو با بازی های بچگانه اشتباه گرفتند . مساله این نیست که چون پدر ایثارگر شد پس بچه حق داره از این مزایا استفاده کنه بلکه مساله اینه که مقدمه و نتیجه ی این استدلال غلطه . قبول شدن تو دانشگاه یعنی شایستگی برای ادامه ی تحصیلات عالیه و یعنی پرورش نیروی متخصص ، قبول شدن تو کانون وکلا یعنی آماده شدن واسه شغل حساس و مهم وکالت . کسی که می خواد به این درجه های بالای تحصیلی و شغلی برسه باید متخصص و کارآزموده باشه نه اینکه چون پدرش تو جنگ شهید شد بچه بیاد تو کانون وکلا قبول بشه و بعد حق اونیو که بیشتر بارش بوده و با سوادتر بوده رو بخوره . بله البته می تونن برای این خانواده های ایثارگران امتیازات دیگه ای قائل بشن از قبیل وام و تسهیلات بانکی ولی امتیاز قائل شدن در کارهای علمی اشتباه محضه و یک حق خوری آشکاره . :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

تایپیک جالبی هستش

منم قبول دارم نباید امتیازهای الکی داد از جمله امتیاز کنکور و شرایط اموزشی مطمئن باشید هیچکدام از خانواده های شهدا هم این چیزا رو نمی خواد .. حالا به جز یه عده ای که بماند ....

من فرزند جانبازم ... خیلی می خوام اینجا حرف بزنمااا ولی نمی دونم بگم یا نگم ... بخداا خیلی از این چیزایی که می گینو نیست یا اگه هست یجورایی ماست مالی هستش اگه خواستین استفاده هایی که من به شخصه کردمو می گم .

اما واسه داداش امین خودم که گفت واسه امتیاز های اموزشی دانشگاه .. باور کن من تا حالا استفاده نکردم حتی یک بار .. به تو که دروغی ندارم بگم ...

اما واسه وام و غیره .... ما شخصا یه پیکان داریم مدل 79 خواستین عکسشو میگیرم .. البته می گم دوست ندارم این چیزا رو بگم اینا همش در ذهن شما فکری رو ایجاد میکنه که من دوست ندارم ... دنده اش تا بالا پیش فرمون امده که بابا م بتونه دنده عوض بکنه اینه اش به طور غیر طبیعی که بابام دیده کامل داشته باشه .. باور کنین هر چی که اینا می گن نیست خیلی از این جانبازا حلال حروم میکنن من این حرف هارو به بابا م نشون دادم باور کنین گریه اش گرفت بابا بابای من یه خونه داره که الان داخلشیم 250 متر . در سال 77 این خونه رو با وام خریدیم 9 میلیون باور کن تا همین چند وقت پیش اقساطش تمام شد . بالا همین خونه رفتم دوتا واحد 70 متری ساختیم بخدا بدونه اینکه به قول شما خدماتی داده بشه وام مسکن مهر گرفتیم دوتا 18 تا که اقساطش کمر ادمو خورد میکنه اگه بگم به چه وضعی ساختیم بخداا هنگ می کنین چون داداشم 5 سال تو اتاق خودمون داشت با زنش زندگی میکرد و واسه بابام واقعا سخت بود . مجبور بود .

خلاصه می گم شما ها با اون چیزهایی که دیدید مقایسه میکنید و حقم دارید . دوست بابام شیمیایی هستش . نمی خوام از زجر کشیدنش بگم . خونه اشون تو حمیدیه هستش . بخدا اگه وضعشو ببینید می مونید . تمام دکتر ها نا امید شدن و تا یه چند ماه دیگه حالا ... ولی باور کنین وقتی می خواست ازمایشاشو انجام بده املانس نمی دادن . پولشم نداشت و با یه وضع بدی از اونجا میومد . حالا بگذریم من به تمام دوستانی که اومدن نظر دادن واقعا تشکر می کنم میگم به امسال من توهین کنین ولی بعضی ها هستن بخدا خیلی نامردیه که در موردشون اینطوری قضاوت کنین .

خیلی حرف ها دیگه میخواستم بگم ها ولی بیخیال گفتم می ترسم همتون فکر کنین که بی دلیل می خوام دفاع کنم .

اما واقعا پی گیر شدین ببینید بچه ها ی کارکنان شرکت نفت چه مزایایی دارند ایا تا حالا پی گیر شدین پول برق اب . تلفن منزلشون کی میده . البته نه همه . ایا تا حالا پیگیر شدین که دستمزد بابا هشون چقدر بوده من می گم همه رو کنار هم بذارین بعد .. جمع نبندین شاید اون اشنایی که جلوی شماست خدا نشناسه همه که اینطور نیستند ..

امیدوارم از ته دل باور کنین که یه روزی بشه و همه در این کشور به یه شکل و با برابری زندگی کنن ببخشید خیلی حرف زدم .

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هم احترام زيا دي به شهدا و جانبازان خانوادهاشون دارم

اما اين انصاف نيست كه پدراي ما وقتي به جنگ رفتن جانبازاز نشدن و شهيد نشدن

حالا بين بچه ها تبعيض بزارن

كاش بهشون پول و ماشين بدن اما اين سهميه ها رو بردارن

و اينم انصاف نيست يكي 2 بچه داره كه دانشگاه ازاد ميفرسته با هزينه سر به فلك كشيبده

اما يكي باباش جانباز بوده پولش از پارو بالا ميره

تا ليسانس مفت ازاد تبريز ميخونه

نيست انصاف خداااااااااااااا

اين عدالت نيست ها ااااااااااا :w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موضوع خوبیه واسه بحث کردن ، اتفاقاً واسه خودم همیشه این یک مساله بوده که چرا اساساً باید برای ایثارگران و بسیجیان وجانبازان و از این قبیل اقشار چنین امتیازاتی در نظر گرفته بشه ؟! البته مساله ی این امتیازات فقط مربوط به رایگان شدن شهریه در دانشگاه ها نیست بلکه دامنه ی گسترده تری داره . مثلاً همین آزمون ورودی به دانشگاه یا در مقطع کارشناسی ارشد و یا توی آزمون کانون وکلا . من یک دوستی داشتم که در آزمون کانون وکلا شرکت کرده بود سال 88 ، ظرفیت پذیرش 600 تا بود که واسه قبولی باید زیر 550 میشدی چون از 550 تا 600 سهمیه ی ایثارگران بود ! این دوستم علارغم اینکه خیلی خوند و از بچه های ارشد حقوق جزا هم بود رتبه ی 560 آورد و رد شد !

اما درباره ی اینکه گفتند چون پدران این پسران در جنگ زخمی شدند یا شهید شدند یا جانباز و ایثارگر شدند پس بچه هاشون حق دارن که از این مزایا استفاده کنن باید خاطر نشان کنم که بعضی از دوستان تحصیل در دانشگاه و قبول شدن در مراکزی چون کانون وکلا رو با بازی های بچگانه اشتباه گرفتند . مساله این نیست که چون پدر ایثارگر شد پس بچه حق داره از این مزایا استفاده کنه بلکه مساله اینه که مقدمه و نتیجه ی این استدلال غلطه . قبول شدن تو دانشگاه یعنی شایستگی برای ادامه ی تحصیلات عالیه و یعنی پرورش نیروی متخصص ، قبول شدن تو کانون وکلا یعنی آماده شدن واسه شغل حساس و مهم وکالت . کسی که می خواد به این درجه های بالای تحصیلی و شغلی برسه باید متخصص و کارآزموده باشه نه اینکه چون پدرش تو جنگ شهید شد بچه بیاد تو کانون وکلا قبول بشه و بعد حق اونیو که بیشتر بارش بوده و با سوادتر بوده رو بخوره . بله البته می تونن برای این خانواده های ایثارگران امتیازات دیگه ای قائل بشن از قبیل وام و تسهیلات بانکی ولی امتیاز قائل شدن در کارهای علمی اشتباه محضه و یک حق خوری آشکاره . :ws37:

با شما موافقم - منطقیه:w16:

سلام

تایپیک جالبی هستش

منم قبول دارم نباید امتیازهای الکی داد از جمله امتیاز کنکور و شرایط اموزشی مطمئن باشید هیچکدام از خانواده های شهدا هم این چیزا رو نمی خواد .. حالا به جز یه عده ای که بماند ....

من فرزند جانبازم ... خیلی می خوام اینجا حرف بزنمااا ولی نمی دونم بگم یا نگم ... بخداا خیلی از این چیزایی که می گینو نیست یا اگه هست یجورایی ماست مالی هستش اگه خواستین استفاده هایی که من به شخصه کردمو می گم .

اما واسه داداش امین خودم که گفت واسه امتیاز های اموزشی دانشگاه .. باور کن من تا حالا استفاده نکردم حتی یک بار .. به تو که دروغی ندارم بگم ...

اما واسه وام و غیره .... ما شخصا یه پیکان داریم مدل 79 خواستین عکسشو میگیرم .. البته می گم دوست ندارم این چیزا رو بگم اینا همش در ذهن شما فکری رو ایجاد میکنه که من دوست ندارم ... دنده اش تا بالا پیش فرمون امده که بابا م بتونه دنده عوض بکنه اینه اش به طور غیر طبیعی که بابام دیده کامل داشته باشه .. باور کنین هر چی که اینا می گن نیست خیلی از این جانبازا حلال حروم میکنن من این حرف هارو به بابا م نشون دادم باور کنین گریه اش گرفت بابا بابای من یه خونه داره که الان داخلشیم 250 متر . در سال 77 این خونه رو با وام خریدیم 9 میلیون باور کن تا همین چند وقت پیش اقساطش تمام شد . بالا همین خونه رفتم دوتا واحد 70 متری ساختیم بخدا بدونه اینکه به قول شما خدماتی داده بشه وام مسکن مهر گرفتیم دوتا 18 تا که اقساطش کمر ادمو خورد میکنه اگه بگم به چه وضعی ساختیم بخداا هنگ می کنین چون داداشم 5 سال تو اتاق خودمون داشت با زنش زندگی میکرد و واسه بابام واقعا سخت بود . مجبور بود .

خلاصه می گم شما ها با اون چیزهایی که دیدید مقایسه میکنید و حقم دارید . دوست بابام شیمیایی هستش . نمی خوام از زجر کشیدنش بگم . خونه اشون تو حمیدیه هستش . بخدا اگه وضعشو ببینید می مونید . تمام دکتر ها نا امید شدن و تا یه چند ماه دیگه حالا ... ولی باور کنین وقتی می خواست ازمایشاشو انجام بده املانس نمی دادن . پولشم نداشت و با یه وضع بدی از اونجا میومد . حالا بگذریم من به تمام دوستانی که اومدن نظر دادن واقعا تشکر می کنم میگم به امسال من توهین کنین ولی بعضی ها هستن بخدا خیلی نامردیه که در موردشون اینطوری قضاوت کنین .

خیلی حرف ها دیگه میخواستم بگم ها ولی بیخیال گفتم می ترسم همتون فکر کنین که بی دلیل می خوام دفاع کنم .

اما واقعا پی گیر شدین ببینید بچه ها ی کارکنان شرکت نفت چه مزایایی دارند ایا تا حالا پی گیر شدین پول برق اب . تلفن منزلشون کی میده . البته نه همه . ایا تا حالا پیگیر شدین که دستمزد بابا هشون چقدر بوده من می گم همه رو کنار هم بذارین بعد .. جمع نبندین شاید اون اشنایی که جلوی شماست خدا نشناسه همه که اینطور نیستند ..

امیدوارم از ته دل باور کنین که یه روزی بشه و همه در این کشور به یه شکل و با برابری زندگی کنن ببخشید خیلی حرف زدم .

سلام دوست بزرگوار من تو پست اولم گفتم به شخصه از ته قلب نسبت به شهدا و جانبازان ارادت دارم

نمیخوام به جای کسی نظر بدم ولی من از پست های دیگران اینطور برداشت کردم که تقریبا دوستان هم نظرات مشابهی دارن

و با اصل موضوع مشکلی ندارن

همه با اون امتیازاتی مشکل دارن که باعث خورده شدن حق دیگران میشه اونم در شرایطی که دیگران حق انتخاب و اعتراض ندارن

یا این امتیازاتی که به بسیجیها میدن واقعا خنده داره

به هر حال اگه ناخواسته بی احترامی شده عذر خواهی میکنم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

گفتم اینو بگم بیربط نیست

یکی از فامیلای ما بچه که بودن با دو تا از داییهاش(اونام بچه) یه نارنجک پیدا میکنن.

داشتن باهاش بازی میکردن عقلشونم نمیرسیده نارنجک انداختن تو اتیش...همشون مردن

الان خونواده این جناب بنام خونواده شهید از مزایا استفاده میکنن تنها پسرم نبوده که کفیلی چیزی بشه

برادرش با همین سهمیه چن سال پیس خواجه نصیر قبول شد و انصراف داد...پدر و مادرش هنوزم حقوق میگیرن...

ایثارگر مگه همون جانباز نیست؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

همه کشورها برای سربازانی که در راه وطنشون کشته میشن،یادبود میگیرن،خانواده هاشون رو حمایت میکنن.

جوون های کشور من روزی با دست خالی جلوی دنیا ایستادند و جسم و روحشون رو از دست دادن.

ما در تشک گرم مشغول خواب بودیم،حالا ناراحتیم چرا به بچه های اونها چیزی داده میشه !!!

جای تاسف بسیاره.:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

فقط یه چیزی بگم

هر نمونه امکانات بخواهید هست برا خانواده شهدا و جانبازان

اما همه استفده نمی تونند بکنن

اونایی که زرنگ باشن کلی می تونند استفاده کنند

ما خیلی از دوستان و اشنایانمون خانواده شهید اند

بچه هاشون زمان جنگ شهید شدن

الان پدر و مادر هاشون هر کدوم بالای 60 سال به بالا دارن

هر وقت چیزی میخوان

میگن بچه های شما در راه دین رفتن و در راه خدا

نباید حرفی از پول زد

نمونه بارزش هم یکی از فامیل های دور من که الان پدر و مادر این شهید

خونه پسرش میشینند

به صورت مستاجر مانند (میگن دوست نداریم سر بار باشیم یه کرایه کم در حد سی یا چهل هزار میدن به پسرش)

هنوز که هنوزه بنیاد یه خونه بهشون نداده

اما یکی دیگه از فامیل هامون که فامیل نزدیکمونه

جانبازه

امکاناته که داره بهش میدن (یعنی میره به زور میگیره :ws3:)

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه کشورها برای سربازانی که در راه وطنشون کشته میشن،یادبود میگیرن،خانواده هاشون رو حمایت میکنن.

جوون های کشور من روزی با دست خالی جلوی دنیا ایستادند و جسم و روحشون رو از دست دادن.

ما در تشک گرم مشغول خواب بودیم،حالا ناراحتیم چرا به بچه های اونها چیزی داده میشه !!!

انیکا جان

پس تکلیف کسانی که رفتن جنگ و 8 سال هم جنگیدن

اما نه به درجه رفیع شهادت نه جانباز شدن چیه ؟؟؟؟

یا اون هایی که رفتن اما جانباز زیر 25 درصد شدن ؟؟

من که میگم حقشون هر چی به جانباز ها بدن

اما خیلی فرقه بین بالا 25 و زیر 25

تکلیک تازه عروس یا داماد هایی شوهر هاشون یه هفته بعد از عروسیشون رفتن جنگ

دوران جوانیشون جنگ بودن

اما سالم برگشتن چیه؟؟

وقتی برگشتن از جنگ بچه هاشون یا مدرسه میرفتن یا امادگی چیه

چرا یه خانواده رزمنده چیزی نمیگیره ؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

انیکا جانپس تکلیف کسانی که رفتن جنگ و 8 سال هم جنگیدن اما نه به درجه رفیع شهادت نه جانباز شدن چیه ؟؟؟؟

یا اون هایی که رفتن اما جانباز زیر 25 درصد شدن ؟؟اما سالم برگشتن چیه؟؟

وقتی برگشتن از جنگ بچه هاشون یا مدرسه میرفتن یا امادگی چیه چرا یه خانواده رزمنده چیزی نمیگیره ؟؟؟

کی گفته به خانواده رزمنده چیزی نمیدن؟

برای اونها هم کلی مزایا هست.

مثلا کسر خدمت سربازی فرزنشون به خاطر خدمت پدر در جبهه،امکانات برای استخدام در ارتش و نهادهای دولتی و....

برای همه رزمندگان با توجه به خسارتی که از جنگ دیدن،امکاناتی هست.

برای آزادگان،اسرا که ممکنه سالم باشن اما در زندان های صدام،زجر کشیده باشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
کی گفته به خانواده رزمنده چیزی نمیدن؟

برای اونها هم کلی مزایا هست.

مثلا کسر خدمت سربازی فرزنشون به خاطر خدمت پدر در جبهه،امکانات برای استخدام در ارتش و نهادهای دولتی و....

برای همه رزمندگان با توجه به خسارتی که از جنگ دیدن،امکاناتی هست.

برای آزادگان،اسرا که ممکنه سالم باشن اما در زندان های صدام،زجر کشیده باشن.

فقط و فقط و فقط و فقط برا خانواده رزنمنده کسر خدمت یا معافیت از خدمت هستش

هر 40 ماه یه فرزند معاف میشه

وگرنه برا استخدام هیچ مزایایی ندارن

چون خودم انواع و اقسام ازمون های استخدامی دولتی و نظامی شرکت کردم و دیدم هیچ مزایایی ندارن

فقط و فقط خود رزمنده مزایا داره

نه خانواده اش

یه خانواده جانبازان یه کارتی دادن به اسم کارت ایثار:banel_smiley_4:

تنها استفاده ای داشت این بود که میتونستی اتوبان رو بدون دادن عوارض عبور کنی

که خدا رو شکر دو ساله اون هم برداشتن:ws3:

هر جا هم کارت ایثار رو نشون میدن میگن برو بابا خدا خیرت بده این دیگه چیه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خانوم اول قشنگ بخون نظرها رو بعدش...كسي مشكل نداره ولي تا اين حد

• Like 1
لینک به دیدگاه
فقط و فقط و فقط و فقط برا خانواده رزنمنده کسر خدمت یا معافیت از خدمت هستش

هر 40 ماه یه فرزند معاف میشه

وگرنه برا استخدام هیچ مزایایی ندارن

چون خودم انواع و اقسام ازمون های استخدامی دولتی و نظامی شرکت کردم و دیدم هیچ مزایایی ندارن

فقط و فقط خود رزمنده مزایا داره

نه خانواده اش

یه خانواده جانبازان یه کارتی دادن به اسم کارت ایثار:banel_smiley_4:

تنها استفاده ای داشت این بود که میتونستی اتوبان رو بدون دادن عوارض عبور کنی

که خدا رو شکر دو ساله اون هم برداشتن:ws3:

هر جا هم کارت ایثار رو نشون میدن میگن برو بابا خدا خیرت بده این دیگه چیه:ws3:

خانواده ايثارگر كلي مزايا داره...

در ضمن رييس جمهور از كدوم بودجه ميده؟ از جيب من و تو؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خانواده ايثارگر كلي مزايا داره...

در ضمن رييس جمهور از كدوم بودجه ميده؟ از جيب من و تو؟

خوب من رزمنده و ازاده رو میگم هیچی ندارن:ws3:

اونا که تا دلتون بخواد

دارن

اون کارت ایثار هم برا زیر 25% ها میگم

وگرنه بالا 25% ها که ........................:ws3:

اگر طرف زرنگ باشه حسابی نصیبش میشه

اگر هم نه که.......................................:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...