- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ برو کنار داریم رو بوسی میکنیم:vahidrk: خشن دست به چماق شدی ؟! 2 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ پیامبر عزیز توصیه میکنم فیلم ارباب حلقه ها رو هم ببینی میزان اکشن و تخیلیش هم خیلی بیشتر سلام میرسونه! اتفاقا اون فیلم را هم دیده ام. چه ربطی به این تاپیک داره؟ واقعا شما و سایر دوستانتان اعضای یک جنبش یا یک تفکر هستین؟ حتی یک نفر نتونست دو خط نظر درست بده، بیخود نیست که به هیچ جایی نمیرسین، چون منطقی ندارین. کسی هم صداتون رو در هیچ عرصه ای نمیشنوه،چون حتی شیوه اعتراض رو هم بلد نیستین. فقط یا تمسخر یا فرار شیوه شماست در همه جا !!! 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ میشه بپرسم این جو که اینقدر مخالف بوده چرا اصلا رفته فیلم رو دیده؟فیلم که از اول هم مشخص بوده درباره فتنه هست، پس علت این استقبال چی بوده؟ به دلیل جوّی که قبل از اکران ایجاد کردند!فیلم رو چندین بار ممنوع الاکران کردند،شما باید بهتر از من بدونی اینارو! شایدم بازیگر(درصد بسیار کمی) به نظر منی که توی جشنواره این فیلم رو دیدم و جوّ اون موقع و اون حال و هوا رو دیدم،اگر تماشاگران میدونستند که فیلم اینطوریه اصلا نمیومدن...اصولا فیلمها دوتا ورژن در ایران دارند.یک ورژن جشنواره ای،یک ورژن سینمایی،امیدوارم منظور رو گرفته باشی رفیقورژن سینمایی زمین تا آسمون با اون یکی فرق میکنه. خودم به شخصه به خاطر دلیلی که اولش گفتم به دیدن فیلم رفتم... بهتر بود فیلم توقیف شده"گشت ارشاد"رو هم میدیدید-اون یکم جنبه طنز داشت و در ضمن یکطرفه هم نبود و تقریبا هر دوطرف رو رعایت کرده بود و به همین دلیل هم توقیف شد 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ این تاپیکو میبینم یاد صحنه شکنجه مسلمونا تو فیلم محمد پیامبر میوفتم چرا اینکارو میکنید 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا اون فیلم را هم دیده ام. چه ربطی به این تاپیک داره؟ واقعا شما و سایر دوستانتان اعضای یک جنبش یا یک تفکر هستین؟ حتی یک نفر نتونست دو خط نظر درست بده، بیخود نیست که به هیچ جایی نمیرسین، چون منطقی ندارین. کسی هم صداتون رو در هیچ عرصه ای نمیشنوه،چون حتی شیوه اعتراض رو هم بلد نیستین. فقط یا تمسخر یا فرار شیوه شماست در همه جا !!! شما هورایی تو بردی هورا هورا!! 3 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دوست عزیزم آذرمهر من خودم یکی از افرادی بودم که این فیلم را دیدم . هر بحثی که در اینجا بخواهیم انجام بدیم بهش جنبه ی سیاسی میدن . ولی حتی یک شخصی که اصلا در سیاست نبود متوجه اهداف ساختن این فیلم میشد : ( شرط این بود که این فیلم بی طرف ساخته میشد ) 1- نشان دادن قدرتشون 2- اینکه اینها اصلا ملت ایران نبودن که شلوغ کردن 3- این شهدایی که در این راه رفتن آدمهای درستی نبودن و یا با تحریک رفتن و ... بنابراین سکوت بهترین هست . در همان سالن سینما آزادی که من و عده ای از دوستانم ر فته بودیم بعد از اکران این فیلم بلوایی به پا شد . پس بهتره شما هم بی طرف باشید و نظر سیاسی هر شخصی محترم هست . 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خشن دست به چماق شدی ؟! نه بابا،مشقی بود اتفاقا اون فیلم را هم دیده ام. چه ربطی به این تاپیک داره؟ واقعا شما و سایر دوستانتان اعضای یک جنبش یا یک تفکر هستین؟ حتی یک نفر نتونست دو خط نظر درست بده، بیخود نیست که به هیچ جایی نمیرسین، چون منطقی ندارین. کسی هم صداتون رو در هیچ عرصه ای نمیشنوه،چون حتی شیوه اعتراض رو هم بلد نیستین. فقط یا تمسخر یا فرار شیوه شماست در همه جا !!! آخه چی بگیم؟بگیم فیلم اومد و تاریخ 88 رو تحریف کرد؟بگیم اومدن گفتن کُت تن کسانی جُز ایرانیها بود؟چیزی که واضحه که گفتن نداره برادر!شما یه نقطه قوت که در فیلم دید رو بگو!فیلم مشخصه که ساخته امت حزب الله!!هست و جنبه تخریبی داره،برادر جوّسازی نکن،اینجا جاش نیست شما شیوه تبلیغ رو بلد نیست،تبلیغ با تحریک طرف مقابل آخرش میرسه به دعوا متاسفانه جای بحث نداره و منم دیگه شرکت نمیکنم،پُر واضحه که داستان چیه!! 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها جسارتاً فقط یه نکته کوچیک اجازه بدید دوستمون آزادانه اظهارنظرش رو بکنه، تمرین دموکراسی خواهی رو از همین جا انجام بدیم اگه ما هم بخواییم توهین کنیم یا اجباراً طرف مقابل رو به سکوت (یا خفه کردن صدا) دعوت کنیم و یا به استهزا بگیریم، و.. به خدا هیچ تفاوتی با آقایون نداریم! دوستمون نظرش رو گفت، در جای خودش محترم، اگه به زعم ما خلاف مقررات عمل کرده، فقط قانونمندانه گزارش تخلف بدیم. همین و بس صدای مخالف رو بشنویم و بهش احترام بگذاریم، ولو اینکه این صدای مخالف تداعی کننده بسیاری از خاطرات تلخ و ناگوار باشه.. اما تمرین احترام به حقوق متقابل همدیگه رو باید از همین جا شروع کرد. به امید فردایی بهتر که با اندیشه و تفکر ما شکل گرفته باشه ، و نه مثل خیلی از اتفاقات و انقلابات گذشته که احساسی و هیجانی بوده و بعد از انجامش هیچگونه پشتوانه و برنامه ایی برای بعدش وجود نداشته. چون اساساً اندیشه ای از قبل وجود نداشته دوستمون به نبی اکرم اشاره کردند، ما هم به سخن ایشون استناد می کنیم که فرمودند: اختلاف در امت من، مایه رحمت هست. (ای کاش مسئولین ما هم با سرلوحه قراردادن همین حدیث، آستانه صبر خود در شنیدن صدای اعتراضی مردم رو افزایش بدن، افسوس و صد افسوس که انسان ذاتاً دچار نسیان و فراموشی میشه و تاریخ رو دوباره تکرار میکنه ! ) ممنونم 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا اون فیلم را هم دیده ام. چه ربطی به این تاپیک داره؟ واقعا شما و سایر دوستانتان اعضای یک جنبش یا یک تفکر هستین؟ حتی یک نفر نتونست دو خط نظر درست بده، بیخود نیست که به هیچ جایی نمیرسین، چون منطقی ندارین. کسی هم صداتون رو در هیچ عرصه ای نمیشنوه،چون حتی شیوه اعتراض رو هم بلد نیستین. فقط یا تمسخر یا فرار شیوه شماست در همه جا !!! راستش رو بخوای من در برابر ادبیات غنی تو موندم حیرانم معجزه هم داری؟ 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چیزی که من متوجه شدم اینه که امثال آذرمهر فکر میکنن حق هستن یکی از دلایلشونم اینه که میگن حق تنهاست توجه نمیکنن که حق رو اگه بخوایم بر این اساس هم تعیین کنیم باز منظور اینه که قدرت نداره و بهشون ظلم میشه. ولی تو این مملکت که جبهه حق قدرت دستشه. 9 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ تعجب میکنم از کسایی که فک کردن این فیلم غیر از اخراجیها3 ده نمکی هست!! سیاسی ترین فیلم تاریخ ایران که از تلویزیون تبلیغ بشه(نیازی به دیدن نداره) 11 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من این فیلم رو موقع اکران برای جشنواره دیدم. توی تهران خیلی ها به این فیلم اعتراض کردن،اونزمان هم توی سالن کلی سوت و جیغ زدن. اما توی شهرستان ها خیلی از دوستانم رفتن و میگن استقبال خوب بوده و فروش بالایی هم داشته. کسی هم اعتراضی نکرده. اغراق هم توش بود، اما به نظرم در کلیت فیلم حقایق زیادی بود. برای روشن گری میتونه فیلم خوبی باشه. آقای مسعود فراستی هم این فیلم رو تایید کردن و بسیار پخته توصیف کردن. 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ آقای مسعود فراستی هم این فیلم رو تایید کردن و بسیار پخته توصیف کردن. 3 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ایشون یکی از تحلیلگران مطرح سینما هستند. مشکل حرفم کجا بود؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ لطفا من رو به چنین تاپیک هایی دعوت نفرمایید، وگرنه مجبور میشم به لیست سیاه اضافتون کنم که نتونید دعوت کنید. 6 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ایشون یکی از تحلیلگران مطرح سینما هستند.مشکل حرفم کجا بود؟ ایشون تنها تحلیل گر سینما هستند توی رسانه میلی(ببخشید ملی).چطور شدن یکی از مطرح ترین تحلیل گران سینما به جای خود!! ولی وقتی اخراجی ها3 و قلاده های طلا دو فیلم کاملا حکومتی و تبلیغاتی رو تحسین میکنن در حالی که اخراجی ها 3 هجو بود تا فیلم نشون دهنده قدرت تحلیل استاد (!) فراستیه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من این فیلم رو موقع اکران برای جشنواره دیدم.توی تهران خیلی ها به این فیلم اعتراض کردن،اونزمان هم توی سالن کلی سوت و جیغ زدن. اما توی شهرستان ها خیلی از دوستانم رفتن و میگن استقبال خوب بوده و فروش بالایی هم داشته. کسی هم اعتراضی نکرده. اغراق هم توش بود، اما به نظرم در کلیت فیلم حقایق زیادی بود. برای روشن گری میتونه فیلم خوبی باشه. آقای مسعود فراستی هم این فیلم رو تایید کردن و بسیار پخته توصیف کردن. من انقد این فراستی رو دوست دارم از وقتی تو خنده بازار دیدمش عاشقش شدم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان لطفا از بحث های بیهوده دوری کنید! تاپیک قفل میشه. 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده