goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من یار مهربانم .. .. دانا و خوش بیانم گویم سخن فراوان .. .. با آن که بی زبانم پندت دهم فراوان .. .. من یار پند دانم من دوستی هنرمند .. .. با سود و بی زیانم از من مباش غافل .. .. من یار مهربانم 8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ از باران با ترانه می خورد بر بام خانه یادم آمد کربلا را دشت پر شور و بلا را گردش یک ظهر غمگین گرم و خونین لرزش طفلان نالان زیر تیغ و نیزه ها را باز باران با صدای گریه های کودکانه از فراز گونه های زرد و عطشان با گهر های فراوان می چکد از چشم طفلان پریشان واندر این صحرای سوزان می دود طفلی سه ساله پر ز ناله دل شکسته پای خسته باز باران ، قطره قطره می چکد از چوب محمل... 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ توپ سفیدم قشنگی و نازی حالا من میخوام برم به بازی بازی چه خوبه با بچههای خوب بازی میکنیم با یه دونه توپ چون پرت میکنم توپ سفیدم را از جا میپره میره تو هوا قل قل میخوره تو زمین ورزش یک و دو و سه و چهار و پنچ و شش. 7 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت ها را پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم سرخ است و زیبا نامش انار است هم ترش و شیرین ، هم آبدار است 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ يكيشم اين بود كه نميدونم چطور راحت يادش گرفتم.. من يه گلم من يه گلم شكوفه دارم رو سرم اون وخ كه بچه بودم فقط يه دانه بودم يه بچه نازنين منو گذاشت تو زمين خورشيد اومد نورم داد بارون اومد آبم داد قد كشيدم قد كشيدم شادي گلها رو ديدم ببين بيين گلا رو بكن شكر خدا رو! من یه گلم من یه گلم نگام بکن چه خوشگلم اول که گل نبودم اول یه دونه بودم یه بچه نازنین منو گذاشت رو زمین بارون اومد آبم داد آفتاب اومد نورم داد بزرگ شدم خوشگل شدم عین یه دسته گل شدم ........... این شعره همین بود دیگه نه؟ 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من این توپو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام به من عیدی داد یه توپ قلقلی دارد . . . خوب بید ؟ 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یه توپ دارم گل گلیه سوراخ سوراخ و شلی میزنم زمین هوا نمیره نمی دونم به کجا میره من این توپ و نداشتم از تو آشغالها برداشتم کلا ما ایرانیها باید گند بزنیم به تمام هنر ها دیگه 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یه توپ دارم گل گلیه سوراخ سوراخ و شلی میزنم زمین هوا نمیره نمی دونم به کجا میره من این توپ و نداشتم از تو آشغالها برداشتم کلا ما ایرانیها باید گند بزنیم به تمام هنر ها دیگه تو هم که گند زدی به هنر و خاطره باباییت 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ باز باران با ترانه با گوهرهاي فراوان مي خورد بر بام خانه يادم آرد روز باران گردش يك روز دیرین خوب و شیرین توي جنگل هاي گيلان كودكي ده ساله بودم شاد و خرم نرمو نازك چست و چابك با دو پاي كودكانه مي دويدم همچو آهو مي پريدم ازلب جوي دور ميگشتم ز خانه مي شنيدم از پرنده داستان هاي نهاني از لب باد وزنده رازهاي زندگاني بس گوارا بود باران وه چه زيبا بود باران مي شنيدم اندر اين گوهر فشاني رازهاي جاوداني, پندهاي آسماني بشنو از من كودك من پيش چشم مرد فردا زندگاني خواه تيره خواه روشن هست زيبا, هست زيبا, هست زيبا شعر از : زنده ياد مجد الدین میرفخرایی ملقب به گلچین گیلان 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من یه گلم من یه گلم نگام بکن چه خوشگلم اول که گل نبودم اول یه دونه بودم یه بچه نازنین منو گذاشت رو زمین بارون اومد آبم داد آفتاب اومد نورم داد بزرگ شدم خوشگل شدم عین یه دسته گل شدم ........... این شعره همین بود دیگه نه؟ نه من نسخه اسلاميش دستم رسيده بود... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سینه زنان حرم توپخونه آبگوشت تموم شد همه رفتن خونه الاغ ما پیره دنده عقب میره 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ نه من نسخه اسلاميش دستم رسيده بود... والله من از اولش همینو شنیده بودم فقط البته برادرزاده ام تو مهدشون میخوند من یادم مونده خیلی هم دوستش دارم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ گرگم و گله میبرم چوپون دارم نمیذارم پنجه من تیز تره دنبه من لذیذ تره من میبرم خوب خوبشو من نمیدم پشکلشو خونه خاله کدوم وره از این وره و از اون وره 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام خاله بزغاله علیک سلام خاله بزغاله بچه میخوام خاله بزغاله بچه نداریم خاله بزغاله پس اونا چین خاله بزغاله؟ اونا پسرن خاله بزغاله یکیشو بده خاله بزغاله کدومو میخوای خاله بزغاله؟ اینجا بود که یکیو انتخاب میکردیمو میگرفتیم 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ عروسك قشنگ من، قرمز پوشيده تو رختخواب مخمل، آبي خوابيدهعروسك قشنگ من، قرمز پوشيده تو رختخواب مخمل، آبي خوابيده يه روز مامان رفته بازار، اونو خريده قشنگتر از عروسكم ، هيچكس نديده عروسك من، چشماتو وا كن وقتي كه شب شد، اونوقت لالا كن عروسك قشنگ من، قرمز پوشيده تو رختخواب مخمل، آبي خوابيده 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ باز تلفن زنگ میزنه تو گوشم آهنگ میزنه من گوشی رو برمیدارم میگم الو سلام دارم مامان جونم صداش میاد صدای خنده هاش میاد از پشت سیم بهم میگه بزرگ شدی حالا دیگه صدآفرین بر دخترم برات هدیه می خرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده