spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ یاد برخی جمله ها که میفتم ناخوداگاه برمیگردم تو بطن تاریخ از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس از کسی بترس که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد . ایدئولوژی قاتل تفکر است وکسی که از شک کردن میترسد لایق همصحبتی نیست چه بسا بذر تحجری که کاشته شود وطوفان مصائب چنانچه تجربه اش کرده ایم نازل شود! جامعه تکصدایی نتیجه توجه وارزش دادن به چنین افکار لجام گسیخته ومتعفنیست که هنوز به سان پگانیست ها افراطیند وعاشق گوساله سومری تنها راه مفید ایزوله کردن ومطالعه ومطالعه هست تا زمانی که این درخت کرم خورده به زمان درو کردن انچه کاشته است برسد یا حق 19 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز تو گوشیم داشتم آهنگ گوش میدادم، آهنگ "وقت عمله" همون رپر ولایتی اومد که محض خنده زدم رو گوشیم، یه جای آهنگ میگه "ما بچه حزب اللهی هستیم و جهان تشنه ایدئولوژی ما، ما فقط بلدیم جا پای آقا بزاریم بدون کم و کاست" اصلا آدم میمونه چی بگه، این یقین و باور از کجا اومده؟ چطور اینا رو شستشوی مغزی دادن؟ ما هم تو همین محیط بزرگ شدیم، قبول ندارم که اونها هوش کمتری دارند، پس چه عاملی باعث شده اینا اینجوری بشن؟ 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز تو گوشیم داشتم آهنگ گوش میدادم، آهنگ "وقت عمله" همون رپر ولایتی اومد که محض خنده زدم رو گوشیم، یه جای آهنگ میگه "ما بچه حزب اللهی هستیم و جهان تشنه ایدئولوژی ما، ما فقط بلدیم جا پای آقا بزاریم بدون کم و کاست" اصلا آدم میمونه چی بگه، این یقین و باور از کجا اومده؟ چطور اینا رو شستشوی مغزی دادن؟ ما هم تو همین محیط بزرگ شدیم، قبول ندارم که اونها هوش کمتری دارند، پس چه عاملی باعث شده اینا اینجوری بشن؟ توی اون فیلم اخراجی های 1 با اینکه کلا چیز جالبی نبود از نظرم طرف یه جمله گفت که به نظرم خیلی جالب اومد. گفت فاصله بین حریت و خریت یک نقطه است. و الحق که فاصله ای نیست بین آزاده بودن و خر بودن. انسان وقتی در وادی زندگی جلو میره و شخصیتش در آستانه شکل گیریه یا صاحب یک روح بزرگ و آزاده میشه با تفکری باز و دیدی وسیع! یا یک خر بالفطره میشه با دیدی رو به پائین. 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ توی اون فیلم اخراجی های 1 با اینکه کلا چیز جالبی نبود از نظرم طرف یه جمله گفت که به نظرم خیلی جالب اومد. گفت فاصله بین حریت و خریت یک نقطه است. و الحق که فاصله ای نیست بین آزاده بودن و خر بودن. بعضی وقتا که این یقین اینارو میبینم به خودم شک میکنم میگم اگه واقعا این نماینده خدا رو زمین باشه چی؟ آخه مگه میشه آدم سالم بیخودی به همچین باوری برسه؟ حتما یه چیزی دیدن دیگه بعد 2تا چک به خودم میزنم میگم بیدار شو بسه دیگه :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ . داشتم حافظ می خوندم درکنارش پست های این جستار رو مرور می کردم تـفـقـدی به فال حافظ زدم این شعر آمد : رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند من ار چه در نظر یار خاکسار شدم رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند چو پرده دار به شمشیر میزند همه را کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند چه جای شکر و شکایت ز نقش نیک و بد است چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند توانگرا دل درویش خود به دست آور که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند 12 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ جامعه تکصدایی نتیجه توجه وارزش دادن به چنین افکار لجام گسیخته ومتعفنیست که هنوز به سان پگانیست ها افراطیند وعاشق گوساله سومری تنها راه مفید ایزوله کردن ومطالعه ومطالعه هست تا زمانی که این درخت کرم خورده به زمان درو کردن انچه کاشته است برسد یا حق آنانیکه در پی گوساله سامری رفتند اکثرا یا جز ثروتمندان قوم یهود بودند یا کسانیکه ایرادات بنی اسرائیلی گرفتنشان مشهور بود. کسانیکه در پی موسی ماندند ، فقرا بودند و پابرهنگان. امام هم فرمودند، ما جلوی اسلام آمریکایی میایستیم،اسلام ناب محمدی، اسلام پابرهنگان و مستضعفان هست. مطالعه و مطالعه خیلی هم خوب است به شرطی که کتب صالحه در دست مردم باشد نه کتب شیطانی. کتب شیطانی،به مراتب مضراتش بیشتر است. با نگاه کردن به قشری که مدام دم از دیکتاتوری میزند،میبنید که اکثریتشان جز قشر مرفه یا نیمه مرفه جامعه هستند،که چون اجازه هرگونه کاری را پیدا نمیکنند،دم از دیکتاتوری و افراط میزنند. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ آنانیکه در پی گوساله سامری رفتند اکثرا یا جز ثروتمندان قوم یهود بودند یا کسانیکه ایرادات بنی اسرائیلی گرفتنشان مشهور بود.کسانیکه در پی موسی ماندند ، فقرا بودند و پابرهنگان. امام هم فرمودند، ما جلوی اسلام آمریکایی میایستیم،اسلام ناب محمدی، اسلام پابرهنگان و مستضعفان هست. مطالعه و مطالعه خیلی هم خوب است به شرطی که کتب صالحه در دست مردم باشد نه کتب شیطانی. کتب شیطانی،به مراتب مضراتش بیشتر است. با نگاه کردن به قشری که مدام دم از دیکتاتوری میزند،میبنید که اکثریتشان جز قشر مرفه یا نیمه مرفه جامعه هستند،که چون اجازه هرگونه کاری را پیدا نمیکنند،دم از دیکتاتوری و افراط میزنند. تشخیص صالحه یا شیطانی یودن کتب با کیست؟!!! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ آنانیکه در پی گوساله سامری رفتند اکثرا یا جز ثروتمندان قوم یهود بودند یا کسانیکه ایرادات بنی اسرائیلی گرفتنشان مشهور بود.کسانیکه در پی موسی ماندند ، فقرا بودند و پابرهنگان. امام هم فرمودند، ما جلوی اسلام آمریکایی میایستیم،اسلام ناب محمدی، اسلام پابرهنگان و مستضعفان هست. مطالعه و مطالعه خیلی هم خوب است به شرطی که کتب صالحه در دست مردم باشد نه کتب شیطانی. کتب شیطانی،به مراتب مضراتش بیشتر است. با نگاه کردن به قشری که مدام دم از دیکتاتوری میزند،میبنید که اکثریتشان جز قشر مرفه یا نیمه مرفه جامعه هستند،که چون اجازه هرگونه کاری را پیدا نمیکنند،دم از دیکتاتوری و افراط میزنند. خانم اذرمهر تا اونجا که حافظه بنده یاری میکنه دوسال پیش شما درجواب تاپیک من زدین به جاده خاکی ومن با ادمایی که تو وادی ادعا و سوادند سروکاری ندارم اینجا با محیطی که فکر میکنید کاملا متفاوته اینو خوب درک کنید چون درنهایت به سرنوشت سلف باسوادترتون جناب بیتاب خواهید رسید اینجا نه خبری از عربده کشی هست نه جاروجنجال که برای اینکار محیط قبلیتون محل بسیار مناسبی بود وهست برید تو تالار تخصصیتون وسرتون به کار خودتون مشغول باشه که طبق همون ادعاتون توجه به کاربندگان خدا از هرعبادتی افضل تر هست اینجا منبع اخبار سایر سایت ها هم نیست چون همگان به سایت های خبری بهتر وبیشتر از شما دسترسی دارن درمورد تصمیم گیری درمورد خوی وبدی هروقت خبررسید که شما به مقام خدایی رسیدید ماهم گردن اطاعت واخواهیم نهاد ولی تا ان روز زبان ونوشتارتان را کنترل کنید وسعی کنید دوروبر نوشته های من پیدا نشود موفق باشیم 9 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ تشخیص صالحه یا شیطانی یودن کتب با کیست؟!!! با یک مثال این موضوع رو خدمتتون توضیح میدهم: فرض کنید دو کتاب در زمینه پزشکی جلوی روی شما میگذارند،یکی مورد تایید آذرمهر هست یکی مورد تایید پروفسور سمیعی. شما به کدامیک اعتماد بیشتری میکنید؟ مسلما به کتاب مورد تایید پروفسور سمیعی،زیرا در این رابطه درس خوانده،زحمت کشیده و مطالعه داشته. حال در باب مسائل انسان شناسی و خداشناسی: ما علما و اندیشمندانی داریم که عمر خود را در این راه صرف کرده اند، از خداشناسان تا خدانشناسان غرب و شرق گرفته تا داخل مطالعه داشته اند و به اسلام و احادیث و... هم آشنایی کامل دارند. مسلما کتبی که این بزرگواران تایید کنند،برای ما ملاک تشخیص صالحه از ضاله خواهد بود،چون علمش نزد آنهاست. 1 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ خانم اذرمهر تا اونجا که حافظه بنده یاری میکنه دوسال پیش شما درجواب تاپیک من زدین به جاده خاکی ومن با ادمایی که تو وادی ادعا و سوادند سروکاری ندارماینجا با محیطی که فکر میکنید کاملا متفاوته اینو خوب درک کنید چون درنهایت به سرنوشت سلف باسوادترتون جناب بیتاب خواهید رسید اینجا نه خبری از عربده کشی هست نه جاروجنجال که برای اینکار محیط قبلیتون محل بسیار مناسبی بود وهست برید تو تالار تخصصیتون وسرتون به کار خودتون مشغول باشه که طبق همون ادعاتون توجه به کاربندگان خدا از هرعبادتی افضل تر هست اینجا منبع اخبار سایر سایت ها هم نیست چون همگان به سایت های خبری بهتر وبیشتر از شما دسترسی دارن درمورد تصمیم گیری درمورد خوی وبدی هروقت خبررسید که شما به مقام خدایی رسیدید ماهم گردن اطاعت واخواهیم نهاد ولی تا ان روز زبان ونوشتارتان را کنترل کنید وسعی کنید دوروبر نوشته های من پیدا نشود موفق باشیم جناب spow من متوجه نمیشم چرا چنین برخورد تندی را با من صورت دادین و اینگونه تهدید کردین !!! اولا بنده برادر هستم نه خواهر،لزومی هم به اختفای جنسیت ندارم. ثانیا شما که اینقدر از پگانیسم و دیکتاتوری های مذهبی دلخورین که چرا به سایر اندیشه ها اجازه بیان نمیدن، عملا با اینکار نشان میدهید شما هم معتقد به دیکتاتوری سکولاریسم یا لیبرالیسم هستین، که دفاع ما به عنوان یک شهروند عادی از مکتب و باور خودمون را، بر نمیتابید و میگویید دیگر دور و بر من نیایید؟ به کدام جرم؟ ثالثا، اون گذشته مهندسان الان مد نظر من نیست، نمیدونم کدوم بحث دقیقا منظورتون هست که من به جاده خاکی زدم، احتمالا پیرامون ولایت فقیه بوده که من خوشحال میشم در تالارهای حقوق این انجمن پیرامون آن بحثی انجام بدیم. رابعا،در مهندسان به دلیل جو سنگین ایام پس از انتخابات و غفلت ولایتمدران از دنیای مجازی،این رسانه ابتدا به دست سبزها و امثالهم افتاد و طبیعی بود که ما نمیتوانستیم به همه پاسخ منطقی بدهیم. اما با درایت های مقام معظم رهبری و گذشت زمان،این جریان دچار ریزش شد و اکثرا قانع شدند که فریب خورده بودند، برای همین امروزه ما میتوانیم با آرامش بیشتری با همه دوستان بحث کنیم و به دور از توهین و خشونت آنها را قانع و آگاه کنیم. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ جناب spow من متوجه نمیشم چرا چنین برخورد تندی را با من صورت دادین و اینگونه تهدید کردین !!! اولا بنده برادر هستم نه خواهر،لزومی هم به اختفای جنسیت ندارم. ثانیا شما که اینقدر از پگانیسم و دیکتاتوری های مذهبی دلخورین که چرا به سایر اندیشه ها اجازه بیان نمیدن، عملا با اینکار نشان میدهید شما هم معتقد به دیکتاتوری سکولاریسم یا لیبرالیسم هستین، که دفاع ما به عنوان یک شهروند عادی از مکتب و باور خودمون را، بر نمیتابید و میگویید دیگر دور و بر من نیایید؟ به کدام جرم؟ ثالثا، اون گذشته مهندسان الان مد نظر من نیست، نمیدونم کدوم بحث دقیقا منظورتون هست که من به جاده خاکی زدم، احتمالا پیرامون ولایت فقیه بوده که من خوشحال میشم در تالارهای حقوق این انجمن پیرامون آن بحثی انجام بدیم. رابعا،در مهندسان به دلیل جو سنگین ایام پس از انتخابات و غفلت ولایتمدران از دنیای مجازی،این رسانه ابتدا به دست سبزها و امثالهم افتاد و طبیعی بود که ما نمیتوانستیم به همه پاسخ منطقی بدهیم. اما با درایت های مقام معظم رهبری و گذشت زمان،این جریان دچار ریزش شد و اکثرا قانع شدند که فریب خورده بودند، برای همین امروزه ما میتوانیم با آرامش بیشتری با همه دوستان بحث کنیم و به دور از توهین و خشونت آنها را قانع و آگاه کنیم. ببین عزیز من جنسیت شمارو نمیدونستم وبراساس چیزی که یادم مونده بود فکر میکردم خانومید حالا اقای اذرمهر اصلا برای من جنسیت ودید افراد ملاک رفتار نیست ملاک برخورد من خروجی بیانی وعملیشون هست وگرنه گفتنی ها گفته شده ولازم به تکرا نیست... از کوزه همان برون تراود که دراوست به هرحال تهدیدی وجود نداره من قبل از اینکه شما اسم مهندسان رو بشنوید کاربر بسیار فعال اونجا بودم درمعیت دوستان ودوست نداران کنونی که هستند ومانده اند ساختی وساختند ولی تحملمان نکردند وماهم امدیم به جایی که ارامش باشد ارامش معنایش این نیست که کسی منو تایید کنه ونگه بالای چشمت ابرو هست چنانکه انجا شده بود ارامش درست فکرکردن درست مباحثه کردن وپذیرفتن اشتباهات است بارها درهمین فروم دربحث با دوستان تعارضاتی داشته ام وبعد از مدتی مطالعه وتفکر دریافته ام اشتباه کرده ام وبا افتخار هم گفته ام از خیل دوستان یاد گرفته ام اما اما نکته مهم اینجاست که طیفی وجود دارند که فکرمیکنند دنیا برای ایشان افریده شده وحتی به خدای افریدگارشان هم به دلیل دگماتیسم حاکم برافکارشان ومنش تقلیدیشان اجازه نقد نمیدهند چه برسد به بندگان این خدا که ما از بحث وهمنشینی با اینگونه خصایص ابا داریم چون نه تنها چیزی به ما یاد نمیدهند که یاد هم نمیگیرند لامصبا بیخیال درمورد ثانیا شما امیدوار بودم بعد ازاین همه مدت اندک مطالعه ای درمعنای واژگان داشته باشید و کما فی السابق رویه معمول کپی پیست را کنار گذاشته باشید که فعلا چیزی نشان نمیدهید من حوصله تفسیر معانی را ندارم وچون قبلا اینهارا گفته ام هم میتوانید دراین سایت هم درادرسی به اسم Google.com درمورد واژه هایی چون پگانیسم ودیکتاتوری جستجو کنید که تفاوت دارند از زمین تا اسمان دیکتاتوری سکولاریسم ولیبرالیسم؟ این همه باورشماست؟ اینقدر از دوواژه میترسید؟ واقعا یا نمیدانید یا نمیخواهید بدانید که درهردوصورت کمترین نوشته شما معصیتیست چون خفیی واقعیت کرده اید واگر اندک اشنایی با احادیث پیامبر داشته باشید متوجه منظورم خواهید شد کجای عالم سیاست این سه واژه باهم جمع میشوند؟ دفاع ازز مکتبتون؟ من مگه به مکتب شما چیزی گفتم؟ عیسی به دیین خود موسی به دین خود ما شیعه دوازده امامی ومسلمان زاده(برطبق چیزی که مستند هست) ومعتقد به اصل نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم! این همه سایت ضد انقلاب شما برید جواب یاوه سرایی های اونارو بدین اگه سوادشو دارین ومیتونید، چرا خودتون رو خسته ما میکنید که اصلا از عوالم سیاست خودمون رو کشیدیم کنار! دوروبر من کسانی میایند که فکر باز داشته باشند ومن چنین چیزی درشما ندیده بود ونمیبینیم(امیدوارم حمل به توهین نکنید ولی خب گفتم شما مطالعه وظرفیت نقد ندارید متاسفانه وهمه چیزرا بی واسططه میپذیرید بنابراین بهتره دورمن وکسانی مثل منو خط بکشید) نقد ولایت فقیه کارمن نوعی ویا کاربران حاضر دراینجا نیست چون زمینه ای برای نقد وجود نداره ومیتونید دراین زمینه به همون نقدهای درون حکومتی مراجعه کنید وپاسخ اونارو بدین که هرکدام برای خودشون دفتر ودستکی دارند واین انجمن جای چنین بحث هایی نیست واگر هم چنین موضوعی رو تحت هرعنوانی بازکنید پاک خواهد شد اگر مطلب رو گرفتید که باید گفت گام رو به جلویی بوده وگرنه که کذا وکذا سبز وقرمز وسیاه درافکار ما جایی ندارند هرکسی که معتقد به اصالت انسان وازادی وازادگی باشد دوست من هست وما خودمون رو دردایره تنگ سیاست وسیاست بازی ها محدود نمیکنیم که این کار تنگ نظران ومنفعت طلبان هست بحث های اونجا هم به اینجا هیچ ربطی نداره میتونید برید قله های رفیع اونجارو فتح کنید وشاد باشید من یادم نمیاد جایی گفته باشم رسالت اگاهی شمارو دارم بنابراین این این قانع کردن واگاه نمودن یکطرفه کاری بیخود وبه دورازادب هست ومن اینو توهین میدونم ولی چون تازه اومدید وهنوز بدنتون گرم مباحثات درجایی دیگه است از این جسارت عبور میکنم ولی امیدوارم فهمیده باشید که نه شما پیغمبرید ونه ما جامعه امی ما چیزی رو که دوست داشته باشیم یاد میگیریم وهروقت به شما نیاز داشتیم یا مثال شما میدونیم کجا پیداتون کنیم پس به گفته های قبلیم توجه بیشتری داشته باشید وبیشتراز این باعث رنجش خودتون نشید تالار صنایع منتظر فعالیت سازنده شماست موفق باشیم. 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ نمیدونم داش سجاد ولی احساسم بهم میگه داره یه خبرایی میشه منظورم با شخص خاصی تنها در این تاپیک نیس این چند روزه دیدم بد دارن پا پیچ نواندیشان می شوند یه نگاه به تاپیک زیر بنداز ؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرف اومده تاپیک رو کامل کپی پیست کرده همراه با خاطرات من بحثم کپی کردنش نیس نوش جونش حداقل بیا خاطره رو پاک کن احساس میکنم این بحث ها و تشنج های اخیر رو یه هدفی داره انجام میگیره تا نو اندیشان رو مکان نا امنی جلوه دهند خواهشا دوستان به هیچ وجه از این افراد نقل قول نگیرن چون تنها هدفشون مشغول کردن فکر من و توییست که باید به چیزهای بزرگتری فکر کنیم اون چیزی که اینارو به وحشت انداخته داره من رو راضی میکنه ما همه سجاد جان تورو میشناسیم بقیه دوستانمونم؛ کمه کم بیشتر از یک ساله شناخت داریم هدفشون رو ببین چیه پس زیاد یعی نکن جواب همه حرفاشون رو بدی همه بچه با دیدن حرفاشون میزنن زیر خنده خیلی وقته که دیر شده واسه این کاراشون 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی کمیت فدای کیفیت بشه ونظارت مسئله ثانویه وبی اهمیتی باشه هراتفاقی ممکنه رخ بده بیخیال داداش خیلیا وام دار خیلیا هستن ومیمونن! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده