رفتن به مطلب

لطفا بحث نكنيد!..

A.R-KH-A

ارسال های توصیه شده

من فقط یه خواهشی دارم، لطفا کسی الکی اکانت نسازه و با شخصیت دیگری تو انجمن ظاهر نشه، چون احساس میکنم بعضی از اینا که میان از بچه های خودمونن:banel_smiley_4: همین مورد اخیر ادبیات و لحنش کاملا مشخصه تفکرش یه چیز دیگس و داره مسخره بازی در میاره:banel_smiley_4:

از بس بچه های طرفدار نظام اینجا نیومدن،بعید هم نیست چنین توهماتی سراغتون بیاد.

اینهم ناشی از همون خیال اکثریت بودن هست که حتی مخالف رو هم جز همون اکثریت خیالی خودتون میبنین.

اگه واقعا اینطور فکر میکنی، من از زنجان میام تهران و باهات قرار میذارم،تا حساب کارت دستت بیاد.

بهتره فرق حق و مسخره بازی رو هم متوجه باشین.

مسخره اون تفکری هست که با ترس و وحشت میگه لطفا بحث نکنید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

صرفا با توجه به اینکه جدید الورود هستید، فرصت دارید با اولین حضور در انجمن امضاتون رو ویرایش کنید.

لطف بفرمایید بساط قطره و خس و خاشاک رو به اینجا نکشونید.

این شامل حال سایر دوستان جدیدالورود هم می شه، از هر دو گروه

موفق باشید

توی امضاهای دوستان همفکر شما تا ممکن هست،خس و خاشاک های مختلف وجود داره، خودم هم شاهدش هستم.

در ضمن این قطره ربطی به سیاست نداره، ما قطره ای از دریای بیکران اهل بیت (ع) هستیم، خس و خاشاک یک موضوع سیاسی هست، اما قطره یک موضوع مذهبی برگرفته از باورهای دینی ماست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
از بس بچه های طرفدار نظام اینجا نیومدن،بعید هم نیست چنین توهماتی سراغتون بیاد.

اینهم ناشی از همون خیال اکثریت بودن هست که حتی مخالف رو هم جز همون اکثریت خیالی خودتون میبنین.

اگه واقعا اینطور فکر میکنی، من از زنجان میام تهران و باهات قرار میذارم،تا حساب کارت دستت بیاد.

بهتره فرق حق و مسخره بازی رو هم متوجه باشین.

مسخره اون تفکری هست که با ترس و وحشت میگه لطفا بحث نکنید.

لازم نیست بری تهران، اگه جایی بخوای بری گره گلسن اورمیه ی :a030: خوب خوشحالم که فهمیدم شخصیت واقعی هستین! موفق باشی

• Like 1
لینک به دیدگاه
لازم نیست بری تهران، اگه جایی بخوای بری گره گلسن اورمیه ی :a030: خوب خوشحالم که فهمیدم شخصیت واقعی هستین! موفق باشی

اورمیه هم زیاد بوده ام،در میدان مجمسه میام تا ببینیم شما حقیقی هستی یا من.

ما از چیزی وحشت نداریم،از بحث با کسی هم کنار نمیکشیم.

چون اعتقادات و خواسته های ما کاملا واضح و روشن است.

کسی میگوید بحث نکنید که یا بترسد یا نداند چه میخواهد.

شما هم موفق باشید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خربزه ها رو گذاشتن لای نون خوردن، فعلا به فکر اکسیژن هستیم :icon_redface:

یاد بزرگمرد همیشه بیدار بخیر ...

همان " احمد شاملو " که خیلی زودتر از من و شما گفت :

ازدستهاي گرم تو

كودكان توامان آغوش خويش

سخن ها مي توانم گفت

غم نان اگر بگذارد.

نغمه در نغمه درافكنده

اي مسيح مادر، اي خورشيد!

از مهرباني بي دريغ جانت

با چنگ تمامي ناپذير تو سرودها مي توانم كرد

غم نان اگر بگذارد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
توی امضاهای دوستان همفکر شما تا ممکن هست،خس و خاشاک های مختلف وجود داره، خودم هم شاهدش هستم.

در ضمن این قطره ربطی به سیاست نداره، ما قطره ای از دریای بیکران اهل بیت (ع) هستیم، خس و خاشاک یک موضوع سیاسی هست، اما قطره یک موضوع مذهبی برگرفته از باورهای دینی ماست.

لطفا کلی گویی نکنید. هر جا دیدید، گزارش تخلف بزنید.

در مورد مفاهیم خس و خاشاک و قطره هم در نظر داشته باشید که کسی اینجا از پشت کوه نیمده !

ضمنا شما چیزی از طرز فکر من نمی دونید. پس مرحمت کنید، پیش قضاوت نکنید.

موفق باشید

• Like 14
لینک به دیدگاه
لحنش شبيه روباتهاست:ws28:

قرار شد بحث نکنیم در اون مورد وگرنه میگفتم مثلا با تو وقتی بحث میکنیم شبیه اینه که نظر خودت رو داری میگی ولی اوشون دقیقا چیزایی که تو دیروز امروز فردا گفتن رو ضبط کرده و داره پخش میکنه، به خاطر همین دچار اشتباه شدم :ws3: ولی حیف قرار شد بحث نکنیم و نمیتونم بگم اینارو:ws3: تو خیلی خوبی جواد:icon_pf (17)::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قرار شد بحث نکنیم در اون مورد وگرنه میگفتم مثلا با تو وقتی بحث میکنیم شبیه اینه که نظر خودت رو داری میگی ولی اوشون دقیقا چیزایی که تو دیروز امروز فردا گفتن رو ضبط کرده و داره پخش میکنه، به خاطر همین دچار اشتباه شدم :ws3: ولی حیف قرار شد بحث نکنیم و نمیتونم بگم اینارو:ws3: تو خیلی خوبی جواد:icon_pf (17)::ws3:

آهان از اون لحاظ:ws52:

مو چاكريم:w02::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به شدت تمام موافقم یادم میاد یه سری ادر داشت با یکشون بحث میکرد بهش گفتم ولش کن محلی بهش نزن خودش خجالت میکشه و میره.......با نادانان هر چقدر دهن به دهن بشی خودت رو خسته میکنی

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب میخواستم یه تاپیکی بزنم و درخواستی رو از کاربرای انجمن به ویژه دوستان قدیمی تر داشته باشم

اینکه تو اینجور مواقع سعی کنید صبر خودتونو بالاتر ببرین.

دیدین بعضیا تو خیابون راه میرن واسه خودشون حرف میزنن یا اصلاً فحش میدن یا ... وقتی می بینیم یا می خندیم :icon_pf (34): یا بیشتر از اون نسبت به حالشون ناراحت میشیم. هیچ وقت نمیریم باهاشون بحث کنیم یا هم صحبت بشیم. اینجا هم همینه. لازم نیست به هرچیزی و هرکسی توجه بشه.

از طرفی خیلی وقتا هم هست که ما واسه اخراج یه نفر صبر زیادی می کنیم. واسه این نیست که باهاش راه میایم یا .... بلکه به دنبال چیز دیگه ای هم هستیم. مثال روشن اخیرش، دو نفری که جدیداً اخراج شدن یعنی آذرمهر و اتیکا.

مطمئناً باز هم اینجور اشخاص حالا با هدفای نامشخصی که دارن میان. چیزی که از همه دوستان درخواست دارم اینه که تو اینجور مواقع به طور کامل خودشونو کنترل کنن و حتی بدترین اتفاقم افتاد از کوره در نرن یا تند صحبت نکنن. مطمئن باشین ما هم حواسمون به اون افراد هست. اونا از همین ناراحتیه شما خوشحال میشن و حتی شاید سعی کنن که بخوان تفرقه هم بندازن بین بچه ها. مهم اینه که ما چطور برخورد کنیم.

در این موارد اخیر از اینکه دوستان تا حد بسیاری زیادی رعایت کردن ممنونم. فقط بدونید که بازهم میشه و ما بازهم شاید مجبور باشیم واسه رسیدن به یه سری چیزای دیگه برخوردمونو به تأخیر بندازیم.

واقعاً خوشحالم که تو همچین جمع صمیمی هستم و از همه دوستانی هم که با رعایتشون تو بحثا کمک میکنن یا خصوصی کمک میکنن یا با گزارشاشون ممنونم :icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...