aziziamir64 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان من توي صنايع فولاد كار ميكنم.كارشناس برق هستم. خوشحال ميشم بتونم در اين زمينه به دوستان ياري برسونم. در زمينه مانيتورينگ صنعتي،شبكه هاي صنعتي،plc و ابزار دقيق فعال هستم. 8 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منebrahim-89 هستم گرایشم قدرته خواستم ازتون بپرسم اگه از نرم افزارهای کاربردی در گرایش قدرت اطلاعی دراین منو راهنمایی کنین.ممنونم. آدرسم-ebrahim.vatanpour@yahoo.com خوش اومدی آقا ابراهیم نرم افزارهای کاربردی برق قدرت کم نیستن ولی از مهمتریناش میتونم eplan,etap رو نام ببرم salam man danshjoye term 4 bargh dar maghtae kardani hastamye seri ax az tamam vasayele imeni dar shabakeye zire 20kv age kasi mitone kumak knue ya dare ina ru mamnun mi6am hiv_09@yahoo.com سلام خوش اومدین اگه درخواستتون رو تو بخش قدرت تالار بیان کنین زودتر به جواب میرسید البته طبق قوانین انجمن فارسی تایپ کنید سلام به همه دوستانمن توي صنايع فولاد كار ميكنم.كارشناس برق هستم. خوشحال ميشم بتونم در اين زمينه به دوستان ياري برسونم. در زمينه مانيتورينگ صنعتي،شبكه هاي صنعتي،plc و ابزار دقيق فعال هستم. سلام خوش اومدین کارتون دقیقا تو چه زمینه ای هست؟تقریبا میشه گفت یه جورایی همکاریم:ws2: 8 لینک به دیدگاه
aziziamir64 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش اومدی آقا ابراهیم نرم افزارهای کاربردی برق قدرت کم نیستن ولی از مهمتریناش میتونم eplan,etap رو نام ببرم سلام خوش اومدین اگه درخواستتون رو تو بخش قدرت تالار بیان کنین زودتر به جواب میرسید البته طبق قوانین انجمن فارسی تایپ کنید سلام خوش اومدین کارتون دقیقا تو چه زمینه ای هست؟تقریبا میشه گفت یه جورایی همکاریم:ws2: سلام من توي يزد كار ميكنم. كارمون هر چي كه با برق سر و كار داره است...از قدرت و كنترل بگير تا الكترونيك. من ميكروكنترلر هاي AVR رو كاملا مسلط هستم....يه ربات هم ساختم. PLC هاي زيمنس رو مسلط هستم...واسه شركت پروژه انجام دادم. دورهWINCC رو از شركت كنترونيك تهران سپري كردم...واسه شركت پروژه انجام دادم. همچنين با راه اندازي TOUCH PANEL ها و شبكه هاي ethernet و profibus كاملا آشنا هستم. شما از خودتون بگيد... 8 لینک به دیدگاه
parsezan17 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه دوستان مهدی هستم ترم 4 مخابرات از دانشگاه صنعتی شیراز امیدوارم بتونم عضو کوچیکی تو این مجموعه باشم.....بخاطر پروژم که در مورد fpga هست به این تاپیک راهنمایی شدم(توسط سرچ تو گوگل)....... ممنون 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک رو زدم تا کاربرای مهندسی برق همدیگر رو بهتر بشناسن و هرکس گرایش و تخصص و دانشگاه خودش رو بگه. اسم : امین گرایش : قدرت دانشگاه : آزاد لاهیجان محل زندگی : رشت تخصص : برقیشو نداریم فعلا میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی کم تسلط به نرم افزار : نرم افزار S7 در حد خوب (مدرک کاور درجه 2 رو دارم) نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : از طریق دوستان راه های ارتباط با شما (ایمیل) : aminnepo@gmail.com nepo.blogfa.com :flowerysmile::flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
amirmohsen 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام الهه هستم ترم آخر برق_مخابرات پروژم در مورد فاصله سنج آلتروسنیک با avrهست اگه ممکنه کمکم کنین. مرسی من ساختمش خوشحال ميشم كمك كنم 5 لینک به دیدگاه
amirmohsen 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من امير هستم ترم آخر مهندسي الكترونيك دانشگاه شيراز همه جوره در خدمتم تخصص ؟؟؟؟؟ ندارم 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من امير هستم ترم آخر مهندسي الكترونيك دانشگاه شيرازهمه جوره در خدمتم تخصص ؟؟؟؟؟ ندارم سلام خیلی خوش اومدین خوشحال میشیم شاهد فعالیت گرمتون باشیم :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
sadeh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان زینب هستم.فارغ التحصیل الکترونیک از دانشگاه تبریز-کار با avr و برخی از نرم افزارهای برق و میدونم.. 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستانزینب هستم.فارغ التحصیل الکترونیک از دانشگاه تبریز-کار با avr و برخی از نرم افزارهای برق و میدونم.. سلام خوش اومدین امیدوارم شاهد فعالیت خوبتون توی تالار خودتون باشیم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ پست من رو هم که پاک کردی:167: 3 لینک به دیدگاه
موسوی میرقدیر 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من فوق لیسانس برق - قدرت از دانشگاه خواجه نصیر 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من فوق لیسانس برق - قدرت از دانشگاه خواجه نصیر به جمع ما خوش آمدی مهندس.... خیلی از آشناییتون خوشحالم.... امیدوارم شاهد فعالیت های مفیدتون در تالار برق باشیم.... 3 لینک به دیدگاه
comet_utob 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان چیستا هستم ترم 4 ام مهندسی برق دانشگاه بوعلی:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستانچیستا هستم ترم 4 ام مهندسی برق دانشگاه بوعلی:icon_pf (44): سلام..... خیلی خوش آمدید..... امیدوارم شاهد همکاری شما با تالار برق باشیم و در بحث ها بیشتر ملاقاتتون کنیم .... 3 لینک به دیدگاه
goharshenas 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ محمد ـ لیسانس مخابرات ـ دانشگاه علامه رفیعی از آشنایی با شما خرسندم 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ محمد ـ لیسانس مخابرات ـ دانشگاه علامه رفیعیاز آشنایی با شما خرسندم درود برمحمد اقای گل بسیار خوش اومدی... خوشحال میشیم اگه درمورد تخصصهای شما اطلاعات بیشتری داشته باشیم تا از علم تون درتالار بهره مند شویم 2 لینک به دیدگاه
رادمنش 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه رضا هستم . رشته ام مخابراته-گرایش انتقال و کارمند زیر ساخت هستم . هر کی سوالی درمورد مخابرات داشت ما هستیم 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه رضا هستم . رشته ام مخابراته-گرایش انتقال و کارمند زیر ساخت هستم . هر کی سوالی درمورد مخابرات داشت ما هستیم درود بر آقارضای گل وگلاب ممنونیم کاش بیشتر توضیح میدادی که آیا تخصص های فنی هم در کنار این علم خوب دارید یا نه بهرحال به جمع ما خوش اومدی امیدوارم لحظات خوبی رو باهم سپری کنیم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام ... من یه برنامه دارم با lab view برنامه کامل هستش ... واسه کنترل تلویزیون... فقط می خوام یه نفر کمک کنه، ازش سر در بیارم ... کسی هست که بتونه کمک کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده