seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ آقا آمار گیریه آره آمار گیریه...بچه بیا درست خودتو معرفی کن... 3 لینک به دیدگاه
کوروش هخامنشم 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ آره آمار گیریه...بچه بیا درست خودتو معرفی کن... چه معرفی ای کوروشم دیگه همه میشناسن 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها اسم : عباس گرایش : الکترونیک دانشگاه :زنجان محل زندگی :تهران تخصص : یه کم برنامه نویسی میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی فولم تسلط به نرم افزار : ویندوز نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : Google.com راه های ارتباط با شما (ایمیل) :abbas.h90@gmail همین دیگه 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه هااسم : عباس گرایش : الکترونیک دانشگاه :زنجان محل زندگی :تهران تخصص : یه کم برنامه نویسی میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی فولم تسلط به نرم افزار : ویندوز نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : Google.com راه های ارتباط با شما (ایمیل) :abbas.h90@gmail همین دیگه درود برشما دوست عزیز خیلی خوش اومدین منتظر حضورتون و فعالیتتونهستیمs:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب من مدتی هست اومدم فروم ولی تو بخش خودمون اصلا فعالیت نداشتم ولی همون طور که به یکی از دوستا قول داده بودم سعی می کنم حتما یه تاپیک رو به صورت علمی و بره نو اندیشان راه بندازم اسم : نوید گرایش : کنترل (هوش مصنوعی ) دانشگاه : تهران محل زندگی : تهران تخصص : فازی لاجیک و یادگیری ماشین به صورت reinforcement learning (یه سخنرانی هم تو انجمن سیستم های فازی و هوشمند ایران مرتبط با خوشه بندی فازی و ترتیب اعداد فازی داشتم .در واقع یه کارگاه بوده!) میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی تو شنوایی و خوندن فول تو صحبت کردن نیمه فول و تو نوشتن تخصصی برق هم پرتم! تسلط به نرم افزار : عموما کار با متلب نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : اسی عزیز که به نظر می رسه مدتیه غروب کرده! 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب من مدتی هست اومدم فروم ولی تو بخش خودمون اصلا فعالیت نداشتم ولی همون طور که به یکی از دوستا قول داده بودم سعی می کنم حتما یه تاپیک رو به صورت علمی و بره نو اندیشان راه بندازماسم : نوید گرایش : کنترل (هوش مصنوعی ) دانشگاه : تهران محل زندگی : تهران تخصص : فازی لاجیک و یادگیری ماشین به صورت reinforcement learning (یه سخنرانی هم تو انجمن سیستم های فازی و هوشمند ایران مرتبط با خوشه بندی فازی و ترتیب اعداد فازی داشتم .در واقع یه کارگاه بوده!) میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسی تو شنوایی و خوندن فول تو صحبت کردن نیمه فول و تو نوشتن تخصصی برق هم پرتم! تسلط به نرم افزار : عموما کار با متلب نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : اسی عزیز که به نظر می رسه مدتیه غروب کرده! به به به به به به باعث افتخاره خیلی خوش اومدین منتظر هستیماااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
sahar333 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها سحر هستم. ليسانس الكترونيك و الانم دانشجوي ارشد الكترونيكم. پايان نامم طراحي تقويت كننده كم نويز هستش، از دوستان اگه كسي تو اين زمينه كمكم كنه ممنون ميشم. تو زمينه ابزار دقيق كار ميكنم و از plc هم يه چيزايي بلدم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه هاسحر هستم. ليسانس الكترونيك و الانم دانشجوي ارشد الكترونيكم. پايان نامم طراحي تقويت كننده كم نويز هستش، از دوستان اگه كسي تو اين زمينه كمكم كنه ممنون ميشم. تو زمينه ابزار دقيق كار ميكنم و از plc هم يه چيزايي بلدم خیلی خیلی خیلی خوش اومدی سحرنازنین ایشالا ... کمک خواستی میتونی مطرح کنی اینجا دوستای باسواد زیاده کمک خواستی حتما بگو خودم بهت معرفی میکنم عزیزه دلم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه هاسحر هستم. ليسانس الكترونيك و الانم دانشجوي ارشد الكترونيكم. پايان نامم طراحي تقويت كننده كم نويز هستش، از دوستان اگه كسي تو اين زمينه كمكم كنه ممنون ميشم. تو زمينه ابزار دقيق كار ميكنم و از plc هم يه چيزايي بلدم سلام سحر خانوم.... خوش اومدین و خیلی خوشحالم که تو جمعمون هستین... امیدوارم که شاهد حضورتون باشیم و بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم... چه نوع plc ای کار میکنید؟ 4 لینک به دیدگاه
sahar333 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی خیلی ممنونم:w72: s7 کار کردم siemens. البته زیاد نه 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام اسم : عادل گرایش : الکترونیک دانشگاه : آزاد قزوین محل زندگی : قزوین تخصص : زبانم خوبه-یکمم واسه کارآموزیم رو پی سی بی کار کردم. میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسیم خوفه. تسلط به نرم افزار : یکم pspice , یکم پروتئوس، یکمم کدویژن نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دنبال مبدل نوری واسه ابزار دقیق بودم که رسیدم اینجا. خوشم اومد بیام....خخخخخ راه های ارتباط با شما (ایمیل) : پیام بدین بهم http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=270939 خوشحالم اینجام 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام اسم : عادل گرایش : الکترونیک دانشگاه : آزاد قزوین محل زندگی : قزوین تخصص : زبانم خوبه-یکمم واسه کارآموزیم رو پی سی بی کار کردم. میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسیم خوفه. تسلط به نرم افزار : یکم pspice , یکم پروتئوس، یکمم کدویژن نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دنبال مبدل نوری واسه ابزار دقیق بودم که رسیدم اینجا. خوشم اومد بیام....خخخخخ راه های ارتباط با شما (ایمیل) : پیام بدین بهم http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=270939 خوشحالم اینجام سلام عادل جان خیلی خیلی خوش اومدی منم تازه واردم.اینجا جای باحالیه خوش میگذره 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام اسم : عادل گرایش : الکترونیک دانشگاه : آزاد قزوین محل زندگی : قزوین تخصص : زبانم خوبه-یکمم واسه کارآموزیم رو پی سی بی کار کردم. میزان آشنایی به زبانهای خارجی : انگلیسیم خوفه. تسلط به نرم افزار : یکم pspice , یکم پروتئوس، یکمم کدویژن نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دنبال مبدل نوری واسه ابزار دقیق بودم که رسیدم اینجا. خوشم اومد بیام....خخخخخ راه های ارتباط با شما (ایمیل) : پیام بدین بهم http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=270939 خوشحالم اینجام کار خوبی کردی که اومدی اینجا دوست داریم هرروز ببینیم تورو ددوسی 6 لینک به دیدگاه
ProTon_PluS 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. اسم : علی گرایش : الکترونیک محل زندگی : اونترنت تخصص : سوال بعدی لطفا میزان آشنایی به زبانهای خارجی : ترکی تسلط به نرم افزار : فتوشاپ نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دوست عزیزم حاج عباس . اینجا به اسم hilo میشناسنش راه های ارتباط با شما (ایمیل) : znu2120@gmail امیدوارم دور همی خوش بگذره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. اسم : علی گرایش : الکترونیک محل زندگی : اونترنت تخصص : سوال بعدی لطفا میزان آشنایی به زبانهای خارجی : ترکی تسلط به نرم افزار : فتوشاپ نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دوست عزیزم حاج عباس . اینجا به اسم hilo میشناسنش راه های ارتباط با شما (ایمیل) : znu2120@gmail امیدوارم دور همی خوش بگذره به به درود بر شما و مهندس عباس نازنین ممنون که تشریف آوردین... گل بارون کردین اینجارو دوست داریم که حضور همیشگیتون رو ببینیم بسیار خوش آمدین 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ منم کوروشم از تبار هخامنشیان عاشق برق و تاریخ :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. اسم : علی گرایش : الکترونیک محل زندگی : اونترنت تخصص : سوال بعدی لطفا میزان آشنایی به زبانهای خارجی : ترکی تسلط به نرم افزار : فتوشاپ نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : دوست عزیزم حاج عباس . اینجا به اسم hilo میشناسنش راه های ارتباط با شما (ایمیل) : znu2120@gmail امیدوارم دور همی خوش بگذره سلام علی جون.خیلی خوش اومدی دادا :hapydancsmil: زودتر از اینا منتظرت بودیم یعنی تو تخصص خاصی نداری , فقط ترکی بلتی , نرم افزارم که فقط فتوشاپ دیگه !!!! :ws28: باشه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ منم کوروشم از تبار هخامنشیان عاشق برق و تاریخ :hapydancsmil: سلام آقا کوروش خوش اومدی دادا منتظر فعالیت سبزتان هستیم :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ منم کوروشم از تبار هخامنشیان عاشق برق و تاریخ :hapydancsmil: سلام آقا کوروش خوش اومدی دادا منتظر فعالیت سبزتان هستیم :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام آقا کوروش خوش اومدی دادا منتظر فعالیت سبزتان هستیم :ws3: س ی اس ی ش نکن سبز 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده