mahnaz 7584 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 سلاممحمد هستم. دانشجوی رشته های مخابرات و الکترونیک. آرزو دارم الکترونیک ایران رو متحول کنم تا توی رتبه بندی جهانی اولین کشور بشیم. هم در تئوری(که هستیم) و هم در عملی(که میشیم). دوستان هم لطف کنید با سماجت بیشتری دنبال ایده های نو و خلاقانه بگردید و سعی کنید دنبال اون اصل کاریه برید.(برای هر شخصی اصل کاریه یه موضوع منحصر بفرده.) دوستتون دارم . :icon_gol: سلام آقا محمد خیلی خیلی خوش اومدین:w66: از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت میکنم ایشالله به چیزی که میخوای هرچه زوووووووووودتر برسی 3
*FATIMA 38 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 سلام اسم :فاطیما گرایش :الکترونیک دانشگاه : محل زندگی :تهران تخصص : ابداع و اختراع میزان آشنایی به زبانهای خارجی :متوسط نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :معرفی خواهرم 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 سلام اسم :فاطیما گرایش :الکترونیک دانشگاه : محل زندگی :تهران تخصص : ابداع و اختراع میزان آشنایی به زبانهای خارجی :متوسط نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :معرفی خواهرم تو خواهل آرزو میباشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بی بخلممممممممممممممممم عزیزم دوزت دالم خوش اومدی جیــــــــــــــــــجل:hapydancsmil: 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 سلام اسم :فاطیما گرایش :الکترونیک دانشگاه : محل زندگی :تهران تخصص : ابداع و اختراع میزان آشنایی به زبانهای خارجی :متوسط نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :معرفی خواهرم سلام فاطیما خانوم خیلی خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم:hapydancsmil: حالا خواهرت کیههههه؟؟؟؟!!! 3
*FATIMA 38 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 سلام فاطیما خانوم خیلی خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم:hapydancsmil: حالا خواهرت کیههههه؟؟؟؟!!! سلام مرسی خانمی همون که دوست قبل از شما فرمودن 4
Alii.A. 29 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 سلام! علی هستم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع علاقه ی شدیدی به انواع نیروگاه ها دارم مخصوصا بادی و آبی و خورشیدی! از تدریس هم خوشم میاد :vahidrk: (البته یه خورده مهربون تر ) فعلا قراره در زمینه تاسیسات ساختمان و طراحی مهندسی روشنایی یه تجربه هایی کسب کنم از همه ی دوستان، اساتید و مهندسین هم درخواست کمک و راهنمایی دارم 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 16 شهریور، 2013 سلام! علی هستم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع علاقه ی شدیدی به انواع نیروگاه ها دارم مخصوصا بادی و آبی و خورشیدی! از تدریس هم خوشم میاد :vahidrk: (البته یه خورده مهربون تر ) فعلا قراره در زمینه تاسیسات ساختمان و طراحی مهندسی روشنایی یه تجربه هایی کسب کنم از همه ی دوستان، اساتید و مهندسین هم درخواست کمک و راهنمایی دارم درود بر علی آقای گل.... خیلی خیلی خوش اومدین.... اومیدوارم که در کنار هم و با کمک دوستان بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم..... منتظر حضورتون هستیم....:hapydancsmil: 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 سلام! علی هستم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع علاقه ی شدیدی به انواع نیروگاه ها دارم مخصوصا بادی و آبی و خورشیدی! از تدریس هم خوشم میاد :vahidrk: (البته یه خورده مهربون تر ) فعلا قراره در زمینه تاسیسات ساختمان و طراحی مهندسی روشنایی یه تجربه هایی کسب کنم از همه ی دوستان، اساتید و مهندسین هم درخواست کمک و راهنمایی دارم سلام بر شما خیلی خیلی خوش اومدین:w66: 4
Mehdi.313 76 ارسال شده در 17 شهریور، 2013 اسم : مهدی گرایش : قدرت دانشگاه : تهران جنوب محل زندگی : تهران تخصص : طراحی ، نظارت و اجرای تاسیسات الکتریکی ، اجرای سیستم های الکترونیکی ساختمان میزان آشنایی به زبانهای خارجی : کم تسلط به نرم افزار : اتوکد ، دیالوکس ، EPLAN نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : Iran-eng.com راه های ارتباط با شما (ایمیل) : Mahdi.Heydari@live.com 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 اسم : مهدی گرایش : قدرت دانشگاه : تهران جنوب محل زندگی : تهران تخصص : طراحی ، نظارت و اجرای تاسیسات الکتریکی ، اجرای سیستم های الکترونیکی ساختمان میزان آشنایی به زبانهای خارجی : کم تسلط به نرم افزار : اتوکد ، دیالوکس ، EPLAN نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : Iran-eng.com راه های ارتباط با شما (ایمیل) : Mahdi.Heydari@live.com سلام آقا مهدی خیلی خیلی خوش اومدی:w66: 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلام منم مجید م به به آقا مجید گل .... شما که صاحب خونه ای اینجا 5
Adel00 5292 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سلام منم مجید م سلام مجید جان خوش اومدی رفیق.:icon_gol: به جمع مهندسای برق نواندیشان خوش اومدی واقعا جای تکیه!! کاربراش تکن منتظر فعالیتت هستیم. منم تازه میخوام شروع کنم 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 31 مهر، 2013 من مجید هستم فوق دیپلم الکترونیک دارم اهل قم هستم من خیلی تئوریم خوب نیست ولی در مورد تعمییر لوازمات الکترونیکی به خصوص لوازم صوتی تصویری تجربه خوبی دارم و الان هم در قسمات تاسیسات یک اداره در قم به عنوان مسئول فنی اونجا مشغولم امید وارم که بتونم توی انجمن از اطلاعات شما سود ببرم و به تجربیاتم افروده بشه 8
mahnaz 7584 ارسال شده در 31 مهر، 2013 من مجید هستم فوق دیپلم الکترونیک دارم اهل قم هستم من خیلی تئوریم خوب نیست ولی در مورد تعمییر لوازمات الکترونیکی به خصوص لوازم صوتی تصویری تجربه خوبی دارم و الان هم در قسمات تاسیسات یک اداره در قم به عنوان مسئول فنی اونجا مشغولم امید وارم که بتونم توی انجمن از اطلاعات شما سود ببرم و به تجربیاتم افروده بشه سلام آقا مجید خیلی خوش اومدین 4
star** 17 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام الهام هستم دانشجوی برق(کنترل) دانشگاه شیراز ترم 4 فقط با نرم افزار پروتل آشنا هستم و یکم کار کردم.. تازه واردم ... 7
mahnaz 7584 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام الهام هستم دانشجوی برق(کنترل) دانشگاه شیراز ترم 4 فقط با نرم افزار پروتل آشنا هستم و یکم کار کردم.. تازه واردم ... ســــــــــــــلام الهام خانوم خیلی خیلی خوش اومدی 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام الهام هستم دانشجوی برق(کنترل) دانشگاه شیراز ترم 4 فقط با نرم افزار پروتل آشنا هستم و یکم کار کردم.. تازه واردم ... سلام خیلی خیلی خوش اومدی الهام خانوم مشتاقانه منتظر حضور و فعالیت شما هستیم تا بتونیم از علم شما بهره مند بشیم 3
s_ej 20 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام منم دانشجوی کارشناسی ترم 5 دانشگاه صنعتی شیراز رشته برق الکترونیک یکم fpga کار کردم لطفا اگه تو این زمینه کار کردین راهنماییم کنین [email]sejdehakosh@gmail.com[/email] :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :a030: 6
ارسال های توصیه شده