spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گرانقدر من نمیخوام تو این بحثا شرکت داشته باشم چون نه علاقشو دارم نه حوصلشو چیزی که شاید یجور امکان پذیر هم نباشه حذف مرزها ونژادها وقیودیست که تاریخ به بشر تحمیل کرده همون قیودی که به عنوان نمونه جان لنون بخاطرش سرشو برباد داد وهزاران بزرگتروکوچکتر ازاو اما یه نکته ای رو به تمام دوستان عزیز میخواستم بگم اینکه تاریخ همش روایت ونقل قول ومستندات وغیرمستنداتیست که به ماها به ارث رسیده اگر شبهه ای میبینیم چنان که درخیلی از مسایل به نظرمون میرسه بهتره قبل از مطرح کردنش خودمونو بجای طرف مورد اتهاممون قرار بدیم وبا یه ظرفیت وجنبه ای شروع به بحث ونقد کنیم که از ایجاد تنش وتوهین بشه اجتناب کرد بالاخره مسئله ای مطرح میشه ویکی هم هست که جواب بده وچه بهتر با حوصله باشه وبه دور از تعصب وعلاقه مفرط همه ما وطنمون رو دوست داریم ولی ایا صرف علاقه میتونه مفید باشه چقدر خوبه این علاقمون با شناخت تمام بدیها وخوبیهاش باشه اگر دوستی میاد وشبهات پورپیرار یا شهبازی یا هر کس دیگری رو مطرح میکنه بهتره ماهم با حوصله درمقام پاسخگویی براییم من با همین ایهان چندباری بحث داشتم درمورد تاریخ وخودش خوب میدونه چه توهینی به من کرد اما مهم اینه که بتونیم نقاط کوری که درذهنمون هست رو به روشنایی برسونیم الان ایهان یک دوست خوبه برای من مثل بقیه فقط خواهشا وموکدا خواهشا از توهین تو بحث به هرکس وهرقومیتی بپرهیزید که هیچ توهینی با منطق سازگار نیست امیدوارم نتایج هربحثی مطلبی مفید بری یادگیری وچالشی نو برای ذهن ما باشه موفق باشیم 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ اینو دانلود کنید به یکم به بحث اصلی برگردید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ از صحبتهای دوستان متوجه شدم که از برخی از صحبت های کسانی مانند من رنجیده اند. اما بنده نه دوست دارم نظرم رو به کسانی تحمیل کنم نه میخواهم که زیر بار هر حرفی بروم. بحث من چیز دیگری است. اگر تاریخ به نقد کشیده نشود برای ملتی متمدن نظیر ما عبرت گرفتن از تاریخ که بتوانیم ریشه های بسیاری از مشکلاتمان را در ان بجوئیم مشکل می شود. به عناون مثال شما را به مطلبی در کتاب عمیق دکتر علمداری "چرا ایران عقب ماند و غرب پیش رفت؟" جلب میکنم: در جوامع شرقی سنتی "رهبران همه چیزدان" خاص اکثریت قریب به اتفاق جامعه بود. موضوعی که خود مانع اصلی پیدایش رقابت اندیشه و خلاقیت فردی می شد و می شود نبود امنيت برای همه مردم عادي همواره در بيم غارت و حمله و كشتار بودند، شاهان و حكمرانان در بيم توطئه ي اطرافيان براي گرفتن حكومت، بازرگانان هم امنيت جاني و مالی نداشتند؛ چون همواره بیم مصادره سرمايه توسط حکومت و غارت توسط راهزنان وجود داشت. در اين نظام همكاري داوطلبانه اجتماعي مفهومي ندارد. در اينجا فقط اجبار دولتي در كار جمعي و قهر طبيعي به چشم ميخورد. در اين نظام دولت نقش پدر خانواده، كارفرما و فرمانده را دارد. همين شيوه مانع بزرگي در راه رشد جامعه مدني بوده است كه اساس آن را همكاري داوطلبانه و نه اجبار دولتي تشكيل ميداد (ص 174) استبداد لزوماً مكانيزمي براي دفاع در مقابل تهاجم نبود، بلكه براي حفظ و گسترش امتيازهاي مالي، سياسي و اجتماعي درون جامعه ميباشد. كودتاهاي درون حكومت، برادر كشي، پدر كشي، وزير كشي و نخبه كشي در جوامع شرقي نه براي دفاع در مقابل تهاجم قبايل بلكه كسب قدرت و مكنت بيشتر بود. استبداد حكومتي در شرق ويژگي دوران جنگ نبود، بلكه سراسر تاريخ آن، اين ويژگي غلبه داشت. مهمتر آن كه نوك حمله استبداد متوجه درون بود تا برون. ( ص 193 تا 194 ) (صفحات رو زدم رجوع کنید به صحت مطالب) خب به نظر شما ریشه ی مکافات اصلی ما توی این جامعه را نمی توان در این جملات جستجو کرد؟ حالا بیاییم در وصف بزرگی پدرانمان وصف ها بگوئیم! نوشته ها بنویسیم بدون توجه به این مسائل و خودمان را غرق غرور کنیم و به قله ها برویم اما ناگهان متوجه خواهیم شد که در واقع داریم از ان قله ها می افتیم... راستش من به چیزی به عنوان تعصب اعتصادی ندارم و ریشه بسیاری از جنگها و بی عدالتی های دنیا را در همین واژه و مفهوم تعصب میدانم. اما به ایرانی بودن خود افتخار می کنم و کشورم را دوست دارم و اجازه نمی دهم که کسانی که دوست ندارند این کشور به آسیب شناسی و باز ترمیمی خود بپردازد مانع پیشرفت کشورم شوند. ضمن اینکه از این طریق خودم را هم نقد میکنم. که ما هر چه می کشیم از اجازه نداشتن نقد دیگران و چیزهاست... ممنون :w72: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ به دلیل توهین اعضا به یکدیگر تا مدتی تاپیک بسته میشه! 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ سلام بر روح پاک کسانی که عشق به میهن داشتند آقا هر گون توهینی پاک میشه و با کاربر خاطی برخورد میشه برای اثبات حرفاتون از منبع استفاده کنید منابعی که چیلتر باشن حذف میشن ما همگی انسانیم ....به انسانیت همدیگه احترام بذاریم فداکم 5 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ سلام بر روح پاک کسانی که عشق به میهن داشتند آقا هر گون توهینی پاک میشه و با کاربر خاطی برخورد میشه برای اثبات حرفاتون از منبع استفاده کنید منابعی که چیلتر باشن حذف میشن ما همگی انسانیم ....به انسانیت همدیگه احترام بذاریم فداکم قابل توجه بعضی ها!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهران ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من تو بمان ، در دل و جان ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تو راج خزان ، جور زمان ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو بمان سبزی سر چمن ، سرخی خون من ، سپیدی طلوع سحر ، به پرچمت نشسته شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن بمان که تا ابد هستیم ، به هستی تو بسته ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهران ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من تو بمان ، در دل و جان ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تو راج خزان ، جور زمان ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو بمان در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ سلام بر روح پاک کسانی که عشق به میهن داشتند آقا هر گون توهینی پاک میشه و با کاربر خاطی برخورد میشه برای اثبات حرفاتون از منبع استفاده کنید منابعی که چیلتر باشن حذف میشن ما همگی انسانیم ....به انسانیت همدیگه احترام بذاریم فداکم پس بگو فقط از رجانیوز و این جور سایتا مطلب ارایه بدیم دیگه.. کدوم سایت به درد بخوری هست که چیلتر نشده؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
pouya-evanescent 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ از تمدن اعراب اطلاعاتی ندارم-اصلا به تاریخ موجود اعتماد ندارم.تاریخ نویسان قدیم وابسته به دربار بودن تاریخ سازی های زیادی در قرن 5 انجام شده نه تنها آریایی رو نژاد برتر نمیدونم بلکه چنین نژادی وجود خارجی نداره و در قرن 17 در اروپا توسط افرادی برای مقاصد خودشون اختراع شده و توسط رضا خان هم تو ایران کسترش یافت. در ضمن هیچ نژادی به دیگری برتری نداره! آره راست میگه!! غیر آریایی هیچ نژادی وجود نداره اسم دخترمم آریاناست! :167::167::167::167::167: شما مشکلی دارین! لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ درود متاسفانه بخش هایی که حاوی شبهه افکنی و طرح سوالاتی در زمینه ی رد تاریخ ایران بوده به ظاهر حذف گردیده بنده تا حد توان حاضر به پاسخ گویی مستند و مدلل در زمینه ی شبهاتی هستم که دوستان در زمینه های تاریخی دارند اما خواهسمندم اگر نظریات کسی را بازگو می کنید نام آن فرد را نیز بگویید و دیگر نکته اینکه در خواندن پاسخ ها خرد را بر احساس برتری بخشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده