Secret: 2286 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 من یه طوطی داشتم که دو ساله دارمش هدیه فارغ التحصیلیم بود اصلا مریض به نظر نمیرسید اما امروز صبح دیدم تو قفسش مرده دیشب مهمون داشتم و دو تا بچه مدام دور قفسش میچرخیدن حواسم بود چیزی بهش ندن ممکنه به خاطر شلوغی اذیت شده باشه دق کرده؟ چون اصلا به شلوغی عادت نداشت همیشه مهمون که داشتیم میبردمش تو اتاق اما اینبار اینکار و نکردم چه علتی ممکنه برای مرگش باشه بودن هیچ بیماری؟ 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 کاسکو بود؟ در باره همه طوطیا خیلی اطلاع ندارم ولی کاسکو بی نهایت پرنده ی ترسویی هستش 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 خرداد، 2012 چه نوع طوطی بود ؟؟؟ شاید مریض شده بود ؛ شایدم ترسوندنش ، من قبلا عروس هلندی داشتم ؛ داشت رو در تراس بازی میکرد؛ یهو پر زد و رفت و گم شد
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 کاسکو بود؟در باره همه طوطیا خیلی اطلاع ندارم ولی کاسکو بی نهایت پرنده ی ترسویی هستش اره یه کاسکو دم قرمز بود بله میدونم کاسکو ترسوه از همون اول که به من دادن گفتن تو جمع و شلوغی ها زیاد نباشه اما فکر کنم زیاده روی کردم چون خیلی وقت تو اتاقم تنها بود مخصوصا زمانی که من سرکار بودم مامانم میگه ذوق مرگ شده نه دق مرگ از بس که تنها بوده شایدم بیماری بوده چه نوع طوطی بود ؟؟؟ شاید مریض شده بود ؛ شایدم ترسوندنش ، من قبلا عروس هلندی داشتم ؛ داشت رو در تراس بازی میکرد؛ یهو پر زد و رفت و گم شد نه کاسکو بود جوون هم بود هفت سالش بود حدودا دیروز تو اینترنت خیلی سرچ کردم که علت مرگ ناگهانی چیه یکی گفته بود یه بیماری هست به اسم پاچکو که علایم زیاد مشخص نیست تا شبش نگهش داشتم که شاید مثل طوطی بازرگان یهو زنده شد وقتی فهمیدم از این خبرا نیست رفتیم خاکش کردیم 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 اره یه کاسکو دم قرمز بود بله میدونم کاسکو ترسوه از همون اول که به من دادن گفتن تو جمع و شلوغی ها زیاد نباشه اما فکر کنم زیاده روی کردم چون خیلی وقت تو اتاقم تنها بود مخصوصا زمانی که من سرکار بودم مامانم میگه ذوق مرگ شده نه دق مرگ از بس که تنها بوده شایدم بیماری بوده نه کاسکو بود جوون هم بود هفت سالش بود حدودا دیروز تو اینترنت خیلی سرچ کردم که علت مرگ ناگهانی چیه یکی گفته بود یه بیماری هست به اسم پاچکو که علایم زیاد مشخص نیست تا شبش نگهش داشتم که شاید مثل طوطی بازرگان یهو زنده شد وقتی فهمیدم از این خبرا نیست رفتیم خاکش کردیم کاسکو معمولا اگه افسرده بشه پر شو میکنه اینکه میگی یدفه مرده خب عجیبه واسم ولی خب هر جور عادتش بدی معمولا یاد می گیره من کاسکوی خودمو از دید کسی قتیم نکردم تو پاسیو مونه همیشه ولی خب نمیذارم کسی نزدیکش بشه 2
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2012 کاسکو معمولا اگه افسرده بشه پر شو میکنه اینکه میگی یدفه مرده خب عجیبه واسم ولی خب هر جور عادتش بدی معمولا یاد می گیره من کاسکوی خودمو از دید کسی قتیم نکردم تو پاسیو مونه همیشه ولی خب نمیذارم کسی نزدیکش بشه نه پرهاشو نمی کند خیلی بد شد عادت کرده بودم بهش 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 نه پرهاشو نمی کند خیلی بد شد عادت کرده بودم بهش آخییییی 2
sookut 13735 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من هنوز تو این موندم که ما انسانها چرا واسه دلخوشی خودمون این موجودات بیگناه رو اسیر میگیریم؟؟؟ 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من هنوز تو این موندم که ما انسانها چرا واسه دلخوشی خودمون این موجودات بیگناه رو اسیر میگیریم؟؟؟ سیما این حیوانات از اول عمرشون تو قفس بودن اگه آزاد بشن نمیتونن زندگی طبیعی اونم تو شهرای امروزی داشته باشن کاسکویی که من دارم ی پرنده دپسرده بود ینی من از سر دلسوزی گرفتمش و بهش رسیدم تا جوون گرفت 2
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من هنوز تو این موندم که ما انسانها چرا واسه دلخوشی خودمون این موجودات بیگناه رو اسیر میگیریم؟؟؟ پیرو صحبتهای دوست بالایی اینا به زندگی در کنار ما ادما عادت کردن البته همه حیونا پت نیستن 1
anvil 5769 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 حالا که مرده دیگه(مردن حیوانات خانگی هم اعصاب خرد کنه) هر چی خاک اون مرحومه باقی عمر بازمانده ها 1
sookut 13735 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 سیما این حیوانات از اول عمرشون تو قفس بودن اگه آزاد بشن نمیتونن زندگی طبیعی اونم تو شهرای امروزی داشته باشنکاسکویی که من دارم ی پرنده دپسرده بود ینی من از سر دلسوزی گرفتمش و بهش رسیدم تا جوون گرفت پیرو صحبتهای دوست بالایی اینا به زندگی در کنار ما ادما عادت کردن البته همه حیونا پت نیستن دوستای گلم اینو میدونم ولی من کلا با فلسفه و تاریخچه این موضوع مشکل دارم اینکه چرا باید اینطوری میشد 3
ارسال های توصیه شده