alimec 23102 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 درود نوشتم کارگاه یعنی دعوت از دوستان علاقمند به مبحث توربولانس برای فعالیت در این تاپیک چرا که کارگاه یک نفری معنی ندارد. گرچه اگر دوستان به هر دلیلی همکاری نکردن من فعالیت خودم را ادامه میدم. من حدود 40 مقاله ی فارسی در مورد مدل های توربولانسی آماده کردم. به تدریج می خونم و یادداشت برداری میکنم و یادداشت ها رو اینجا قرار میدم.شما هم میتونید همین کار رو انجام بدین. البته لینک دانلود مقالات رو هم در همین تاپیک قرار میدم. 12
tower2010 696 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 سلام ممنون از حرکت خوبتون ولی من یه سوال برام پیش اومد درچه زمینه ای از توربولانس میخواین فعالیت کنین؟ 5
alimec 23102 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2012 سلامممنون از حرکت خوبتون ولی من یه سوال برام پیش اومد درچه زمینه ای از توربولانس میخواین فعالیت کنین؟ درود مهندس صنعت یا موضوع خاصی مدنظرم نیست ولی همانطور که نوشتم رو مدل های توربولانسی زوم می کنم خواه مدلی که بیشتر مربوط به صنعت هوافضا باشه خواه مدلی که مربوط به مبحث احتراق باشه... بحث اقتصادی و موارد دیگه هم مدنظرم نیست.. 5
tower2010 696 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 خیلی ممنون فکر کردم شاید درزمینه توربولانس روغن یا سایر زمینه های مشابه هم بخواین کار کنین من به مسایل احتراقی علاقمندم واصلا دلیل اومدنم به این سایت مقاله وپرسشی درزمینه هامینگ بود.سعی میکنم منم حضور داشته باشم 5
alimec 23102 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2012 خیلی ممنونفکر کردم شاید درزمینه توربولانس روغن یا سایر زمینه های مشابه هم بخواین کار کنینمن به مسایل احتراقی علاقمندم واصلا دلیل اومدنم به این سایت مقاله وپرسشی درزمینه هامینگ بود.سعی میکنم منم حضور داشته باشمخواهش می کنمبین اون 40 مقاله مبحث احتراق هم هست.. 5
alimec 23102 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 مدل سازی جريان همراه با توربولانس آزاد با روش گردابه های تصادفی در جريان سيال تراکم ناپذير اطراف استوانه دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
spow 44198 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 خب مهندس بفرما تحلیل اولیه خودت رو از این مسئله بده ماهم درخدمتیم یه نمونه عملی هم راهگشاست 3
alimec 23102 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 خب مهندس بفرما تحلیل اولیه خودت رو از این مسئله بده ماهم درخدمتیمیه نمونه عملی هم راهگشاست همین مقاله اول که گذاشتم؟ بله به مرور کامل میشه.. نمونه عملی بخوام مثال بزنم مثلا جریان حول پایه های استوانه ای یک پل که در معرض جریان آشفته قرار داره.. 3
alimec 23102 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 برای درک مقاله ی 1 باید با: معادله ناویه- استوکس ورتیسیتی قانون بیو-ساوار مفهوم کرل و دیورژانس دیدگاه لاگرانژی مدل توربولانس LES انتگرال گیری زمانی به روش اویلری ووو آشنا باشید سرچ کنید بدست می آرین و اگر خواستین در همین تاپیک قرار بدین 1
alimec 23102 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2012 بررسی جریان آشفته دوبعدی و پدیده انتقال به روش شبیه سازی گردابه های بزرگ(LES) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دور اول بررسی مقالات در همین حدود هست 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 1-خاصیت خنثی چیست؟ 2-روش های LES RANS DNS را با هم مقایسه کنید. 3-بررسی های که تا بحال در مورد پدیده انتقال صورت گرفته آیا به اندازه بررسی در حوزه سیالاتی بوده؟ پاسخ سوالات فوق در مقاله 2 آمده. در مورد سوال 3 از 10 استاد دیگر هم بپرسید/پروفایل استاتید ایمیل یا شماره تماس... و اگر خواستین پاسخ اساتید را در این تاپیک قرار دهید. 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 شبیه سازی جریان سیال داخل سیلندر موتورهای احتراق داخلی با مدل های مختلف آشفتگی دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
EVF 5465 ارسال شده در 3 تیر، 2012 1-خاصیت خنثی چیست؟2-روش های LES RANS DNS را با هم مقایسه کنید. 3-بررسی های که تا بحال در مورد پدیده انتقال صورت گرفته آیا به اندازه بررسی در حوزه سیالاتی بوده؟ پاسخ سوالات فوق در مقاله 2 آمده. در مورد سوال 3 از 10 استاد دیگر هم بپرسید/پروفایل استاتید ایمیل یا شماره تماس... و اگر خواستین پاسخ اساتید را در این تاپیک قرار دهید. من سوال سوم رو پاسخ میدم این نظر شخصی خوده من هست در حوزه حرارت و سیالات پدیده انتقال قدمت بیشتری نسبت به مکانیک سیالات کلاسیک( بعد از پرانتل) داره و عملا تحقیقات بیشتری روش انجام شده حال چه ب صورت مستقیم و چه ب صورت غیر مستقیم چون احقیقات در حوزه مکانیک سیالات کلاسیک عملا بعد از پرانتل بوجود آمد. حالا نظر من میتونه درست یا نادرست باشه 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2012 در این مقاله از سه مدل توربولانسیی استفاده شده و نتایج با نتایج تجربی مقایسه شده. سه سوال 1-آن سه مدل را نام ببرید. 2-نتایج کدوم مدل به نتایج تجربی نزدیکتر است؟ 3-چرایی سوال 2. اگر علاقه مند هستین مقاله رو سریع بخونید و پاسخ سوالات رو در این تاپیک قرار بدین. پاسخ سوال 3 در مقاله نیست. 1
alimec 23102 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2012 شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق استوانه ای توربین گاز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
alimec 23102 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2012 1-دو وظیفه مهم مدل های احتراقی؟ 2-چرا از مدل تشعشعی استفاده کردن؟ نمیشه بی خیال شد؟ پروفایل دکتر بیدآبادی دانشگاه علم وصنعت 1
alimec 23102 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 حل عددی جریان آشفته به روش گردابه های بزرگ با استفاده از مدل زیر شبکه ای دینامیکی موضعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
EVF 5465 ارسال شده در 20 تیر، 2012 حل عددی جریان آشفته به روش گردابه های بزرگ با استفاده از مدل زیر شبکه ای دینامیکی موضعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام لینک دانلود و درست نذاشتین 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2012 1-***** عددی چیست؟دلایل از استفاده از ***** عددی در این مقاله چیست؟ 2-نظریه آبشار انرژی کولموگروف؟ 1
ارسال های توصیه شده