رفتن به مطلب

من اگه خدا بودم

El Roman

ارسال های توصیه شده

(قبلا من این تاپیک رو استارت کرده بودم ولی نتونستم پیداش کنم!)

من اگه خدا بودم به جای اینکه استارتر این تاپیک رو بفرستم جهنم میشستم تاپیک رو میخوندم یه دور

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اگه خدا بودم به جای اینکه به مخلوقاتم بگم وظیفتونه در هر شرایط واسه من چاپلوسی کنین احساس مسئولیت میکردم راجع بهشون، عین یه پدری که در مورد مخلوقاتش احساس مسئولیت داره

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اگه خدا بودم اینهمه بی جنبه بازی در نمیاوردم که به محض اینکه یکی بهم گفت تو خدای من نیستی سنگش کنم، بفرستمش جهنم یا بدم اعدامش کنن، میشستم قشنگ باهاش حرف میزدم و به راه راست هدایتش میکردم

• Like 3
لینک به دیدگاه

من اگه خدا بودم به آدما نمیگفتم وجود دارم، به جای این قایم موشک بازی و پیمبر فرستادن خودم میرفتم دونه دونه در خونشون رو میزدم میگفتم من خدا هستم شک داری؟ اینم معجزه!

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اگه خدا بودم تو هر شهری یدونه امام رضا میکشتوندم! تا یه جا نشه مشهد و یه جا اورمیه! واسه خودم هم خونه نمیساختم رو زمین بعدش هم زیارتش رو هم واجب اعلام بکنم!

• Like 2
لینک به دیدگاه

El Roman جان خدا رو شکر که تو خدا نشدی:banel_smiley_4:

من اگه خدا بودم این همه صبر نمیکردم و به بنده هام فرصت توبه و برگشت نمیدادم چون کم تحملم ولی اون این فرصتو به همه میده:icon_gol:

من اگه خدا بودم و این همه گناه رو میدیدم تحمل نمیکردمو همه مخلوقاتمو راهی جهنم میکردم بدون هیچ سؤالی ازشون ولی اون انقدر به همه فرصت میده که همه رو بهشتی کنه:icon_gol:

من اگه خدا بودم ....

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...