کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا عجب حرکت انسان دوستانه اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:icon_razz: حالا انگار موهاش طلا بوده... لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ افتخاربایدکردبه این عقیده به این فکر به این شخصیت به این صدا . ولی الان چراموهاش بلنده. خب اینوبگم بهردلیلی که باشه من کسانی مثل ایشون،داریوش یاهاتف و....که این عقیده رادارندراتحصین می کنم وبهشون افتخارمیکنم. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ایول به کارش خوشم میاد از ابی از خودش صداش مرامش و کلا خاکی بودنش اینجور که شما تعریف میکنی من حس میکنم هم خدمت ابی بودی و چند سالی باهاش زندگی کردی لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ کی فکرشو می کرد ابی ۳ سال بخاطر کمک به یک موسسه خیریه موهاشو بلند کرده بود؟! چقدر انتقاد می شد که این مدل جلفه و این مو بهش نمیاد اما باز نیتش را نگفت!!! ابی موهایش را به موسسه ی خیریه ی “قفل عشق” تقدیم کرد. موسسه ی خیریه ای که قطعات مو را برای کودکان زیر ۲۱ سال که از نظر تشخیص پزشکی به نوعی بیماری ریزش مو مبتلا هستند فراهم می کند. ابی می خواست زودتر موهایش را کوتاه کند ٬ اما کمترین حد پذیرش مو توسط این موسسه ۱۰ اینچ بود.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه عالی ، اقای ابی همیشه کاراشون درسته مثل دو یا 3 سال پیش که تو دبی حاضر نشدن خلیج فارس رو بخونن اصلنم اهل مصلحت و اینا نیستناااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده