pesare irani 41805 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 کی فکرشو می کرد ابی ۳ سال بخاطر کمک به یک موسسه خیریه موهاشو بلند کرده بود؟! چقدر انتقاد می شد که این مدل جلفه و این مو بهش نمیاد اما باز نیتش را نگفت!!! ابی موهایش را به موسسه ی خیریه ی “قفل عشق” تقدیم کرد. موسسه ی خیریه ای که قطعات مو را برای کودکان زیر ۲۱ سال که از نظر تشخیص پزشکی به نوعی بیماری ریزش مو مبتلا هستند فراهم می کند. ابی می خواست زودتر موهایش را کوتاه کند ٬ اما کمترین حد پذیرش مو توسط این موسسه ۱۰ اینچ بود.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 32
alimec 23102 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 جور دیگه ای نمیتونست کمک کنه؟:icon_razz: نه حالت نمادین داشت دیگه/ که یه یادآوری هم به دیگران کرده باشه..
M_Archi 7762 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 موی بریده شده و بدون پیاز و ریشه ب چه درد اونها میخوره؟ اگه به درد میخوره بگن منم موهامو اهدا کنم!!
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 موی بریده شده و بدون پیاز و ریشه ب چه درد اونها میخوره؟ اگه به درد میخوره بگن منم موهامو اهدا کنم!! کلاه گیس میسازن باش
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 نه حالت نمادین داشت دیگه/ که یه یادآوری هم به دیگران کرده باشه.. بیشتر جلب توجهه به نظرم
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2012 بیشتر جلب توجهه به نظرم:icon_razz: چقد بد بینی تو
MechJJ 11368 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 چقد بد بینی تو به نظر منم ممدرضا راست میگه کلا این ابی آدم درپیتیه (شخصیتشو میگم،کاری به هنرش ندارم/اینم نظر منه،حال و حوصله کل کل ندارم) میخواست کمک کنه یه جور دیگه کمک میکرد که ریا نشه،اینجوری همه دنیا فهمیدن کمک کرده یا شایدم اولش همچین قصدی نداشته،دیده زیاد ازش انتقاد میشه آخرش گفته بذار این کارم بکنیم
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2012 به نظر منم ممدرضا راست میگهکلا این ابی آدم درپیتیه (شخصیتشو میگم،کاری به هنرش ندارم/نظر منم هس،حال و حوصله کل کل ندارم) میخواست کمک کنه یه جور دیگه کمک میکرد که ریا نشه،اینجوری همه دنیا فهمیدن کمک کرده خوب از وقتی این نشسته با خدا چایی نوشیده این طوری شده
Astraea 25351 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 ایول به ابیییییییییی...دمش گرمممممممممم:hapydancsmil: بیخود نیست اینقدر دوسش داررررررررررررم:5c6ipag2mnshmsf5ju3
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 خوبه والا یعنی اصلا یه زن مو بلند نبوده کمک کنه بعد اونوقت بخاطر این آدم غیر قابل تحمل( از نظر من) سه سال صبر کردن تا موهاش بلند بشه
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 ایول به کارش خوشم میاد از ابی از خودش صداش مرامش و کلا خاکی بودنش
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2012 خوبه والا یعنی اصلا یه زن مو بلند نبوده کمک کنه بعد اونوقت بخاطر این آدم غیر قابل تحمل( از نظر من) سه سال صبر کردن تا موهاش بلند بشه خوب این کارش تبلیغ بوده برای دعوت مردم برای انجام کار خیررررررررررررررررر
mortaza_sakht 1109 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 باز ابی نشون داد که کمک کردن میتونه به هر طریقی باشه همه اش که پول نیـــست والله....!!!!
ارسال های توصیه شده