شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ ای خدا اون امواتت رو بیامرزه الان 5 روزه دارم از دندون درد میمیرم تو که دست به کشیدن خوبه جاش بیا برام پر کن بهتر بدون بی حسی برات پر میکنم تا زجر کش بشی:hapydancsmil: خوبه؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ بهتربدون بی حسی برات پر میکنم تا زجر کش بشی:hapydancsmil: خوبه؟:gnugghender: هر کار دوست داری بکن میخوای اصلا با دلرررر سوراخ کن و پر کن حداقلش میدونم خلاص میشم از درد 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ هر کار دوست داری بکن میخوای اصلا با دلرررر سوراخ کن و پر کن حداقلش میدونم خلاص میشم از درد آخه الهی بمیرم جدی میگی؟!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ آخهالهی بمیرم جدی میگی؟!! خدا نکنه اره امانم رو بریده موندم چیکار کنم هر جا هم میرم میگم اقای دکتر تشریف بردن خارجه شبا از درد تا 6 بیدارم وقتی مسکن ها و قطره دندون درد و........................... یه کم اثر کرد یه دو سه ساعت خوابم میبره بازم شرو میشه و از درد بیدار میشم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خدا نکنه اره امانم رو بریده موندم چیکار کنم هر جا هم میرم میگم اقای دکتر تشریف بردن خارجه شبا از درد تا 6 بیدارم وقتی مسکن ها و قطره دندون درد و........................... یه کم اثر کرد یه دو سه ساعت خوابم میبره بازم شرو میشه و از درد بیدار میشم بمیرم برات کاشکی کاری از دستم بر میومد برات انجام میدادم:there: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ با همسایمون اینا رفتیم اصفهان دو تا دختر داشتن که خیلی باهاشون جور بودم خیلی بهم مزه داد بهترین سفرم بود 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سفری بود تو هفت سالگی از تهران تا مشهد از طریق شمال تقریبا 20 روز طول کشید ما بودیم و خانواده خالم و پدر بزرگ و مادر بزرگم با دوتا ماشین یادش بخیر یادمه با دختر خالم طناب به افتابه بسته بودیم تا از دریا ماهی بگیریم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دیر گفتی من برگشتم من دیر نگفتم خودت دیر دیدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده