A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 حسرت آرزوهايي كه در ذهنتهان پرورش داديد و هنوز به صورت امري ذهني مانده و عملي نشده يكي از مواردي است كه هميشه با انسان همراه است.. حسرت يك سلام حسرت يك خسته نباشي حسرت يك هم كلامي حسرت يك توجه حسرت يك نگاه حسرت يك دوست خوب حسرت ........ در بعد شخصي و حسرت يك ايران آباد حسرت يك ايران آزاد حسرت آينده روشن حسرت يك كار خوب حسرت يك اقتصاد خوب حسرت...... در بعد اجتماعي مواردي هستند كه هر انساني با خود همراه دارد...! 1.شما چه حسرتي بر دلتون مونده..؟ 2.كدومشون تا بحال براتون عملي شده و ديگر حرصش را نداريد...؟ 25
ooraman 22216 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 حسرت دیدن واقعیت آدما و حسرت اینکه از چیزایی که به دست میارم لذت ببرم 10
eder 13732 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بیشترش شخصیه و نمیتونم بگم ...... ولی یکیش حسرت یه جامعه ی سالم 10
سـارا 20071 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 حسرت ساز زدن به صورت حرفه ای..... حسرت .... ( شخصی بود ) ولی خیلی خیلی باعث شده حسرت بخورم 8
just work 12354 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 ای داد بر من حسرت اینکه یه بار دیگه تو چشماش خیره بشم دستشو تو دستم بگیرم و بهش بگم دوستش دارم ... این آرزو رو به قیمت تموم شدن زندگیم از خدا میخوام ... 9
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 حسرت خیلی چیزا..چه شخصی چه اجتماعی ولی الان فقط حسرت تیکه تیکه کردن یه نفر رو دارم...جدی میگم.. 11
from_hell 10964 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 دیر هوای آشتی کردن تو سرم افتاد...وقتی زنگ زده بودم 15 دقیقه دیر شده بود... دستگاه مشترک مورد نظر خاموش میباشد... حسرت این آشتی بد جور تو دلم موند... 8
سیندخت 18786 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 یه پرستار استرالیایی بزرگترین حسرتهای آدمهای در حال مرگ رو جمع کرده و پنج حسرت رو که بین بیشتر آدمها مشترک بوده منتشرکرده. : اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن. حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم. حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم. حسرت چهارم: کاش رابطههام رو با دوستام حفظ میکردم. حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم 15
eder 13732 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 یه پرستار استرالیایی بزرگترین حسرتهای آدمهای در حال مرگ رو جمع کرده و پنج حسرت رو که بین بیشتر آدمها مشترک بوده منتشرکرده. :اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن. حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم. حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم. حسرت چهارم: کاش رابطههام رو با دوستام حفظ میکردم. حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم میخواستم یه تاپیک بزنم تو بخش مشاوره یا خانواده واسه این مشکلم اصولا خورد هم که بشم صدام در نمیاد .... 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 میخواستم یه تاپیک بزنم تو بخش مشاوره یا خانواده واسه این مشکلم اصولا خورد هم که بشم صدام در نمیاد .... اصلا غصه نخور به من بگو خودم حق طرفتو میزارم کف دستش به همین راحتی 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 من تو دوران ابتدای جونیم یه اشتباه کردم که همه زندگیمو تحت الشعاع قرار داده حسرت همه زندگیم فقط همونه 4
Ssara 14641 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 خب من هنوز خیلی جوونم! وقت دارم برای بدست آوردن نداشته هام.... امیدوارم جوری زندگی کنم که وقتی به گذشته نگاه می کنم رضایت داشته باشم. 3
A.R-KH-A 4953 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2012 امروز ناخودآگاه ياد عمه بابام افتادم... حسرت دوباره ديدن عمه بهارم.. دوباره بهم اون كلوچه رو بده.. خدايت رحمتت كنه.. 4
Narges.Z 222 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 خدایا از تو می خوام که از این به بعد دیگه حسرتی روی دلای بروبچه های نو اندیشان نمونه. الهی آمین 1
ارسال های توصیه شده