A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت آرزوهايي كه در ذهنتهان پرورش داديد و هنوز به صورت امري ذهني مانده و عملي نشده يكي از مواردي است كه هميشه با انسان همراه است.. حسرت يك سلام حسرت يك خسته نباشي حسرت يك هم كلامي حسرت يك توجه حسرت يك نگاه حسرت يك دوست خوب حسرت ........ در بعد شخصي و حسرت يك ايران آباد حسرت يك ايران آزاد حسرت آينده روشن حسرت يك كار خوب حسرت يك اقتصاد خوب حسرت...... در بعد اجتماعي مواردي هستند كه هر انساني با خود همراه دارد...! 1.شما چه حسرتي بر دلتون مونده..؟ 2.كدومشون تا بحال براتون عملي شده و ديگر حرصش را نداريد...؟ 25 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت دیدن واقعیت آدما و حسرت اینکه از چیزایی که به دست میارم لذت ببرم 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت اینکه هر کی به حق خودش برسه 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من بچه که بودم حسرت داشتن یک "اسب" رو دلم موند. 13 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ بیشترش شخصیه و نمیتونم بگم ...... ولی یکیش حسرت یه جامعه ی سالم 10 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت ياد گرفتن نقاشي به صورت حرفه اي... 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت ساز زدن به صورت حرفه ای..... حسرت .... ( شخصی بود ) ولی خیلی خیلی باعث شده حسرت بخورم 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ ای داد بر من حسرت اینکه یه بار دیگه تو چشماش خیره بشم دستشو تو دستم بگیرم و بهش بگم دوستش دارم ... این آرزو رو به قیمت تموم شدن زندگیم از خدا میخوام ... 9 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت خوندن دوباره هايده... 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت خیلی چیزا..چه شخصی چه اجتماعی ولی الان فقط حسرت تیکه تیکه کردن یه نفر رو دارم...جدی میگم.. 11 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ دیر هوای آشتی کردن تو سرم افتاد...وقتی زنگ زده بودم 15 دقیقه دیر شده بود... دستگاه مشترک مورد نظر خاموش میباشد... حسرت این آشتی بد جور تو دلم موند... 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ یه پرستار استرالیایی بزرگترین حسرتهای آدمهای در حال مرگ رو جمع کرده و پنج حسرت رو که بین بیشتر آدمها مشترک بوده منتشرکرده. : اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن. حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم. حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم. حسرت چهارم: کاش رابطههام رو با دوستام حفظ میکردم. حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم 15 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ یه پرستار استرالیایی بزرگترین حسرتهای آدمهای در حال مرگ رو جمع کرده و پنج حسرت رو که بین بیشتر آدمها مشترک بوده منتشرکرده. :اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن. حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم. حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم. حسرت چهارم: کاش رابطههام رو با دوستام حفظ میکردم. حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم میخواستم یه تاپیک بزنم تو بخش مشاوره یا خانواده واسه این مشکلم اصولا خورد هم که بشم صدام در نمیاد .... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ میخواستم یه تاپیک بزنم تو بخش مشاوره یا خانواده واسه این مشکلم اصولا خورد هم که بشم صدام در نمیاد .... اصلا غصه نخور به من بگو خودم حق طرفتو میزارم کف دستش به همین راحتی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ من تو دوران ابتدای جونیم یه اشتباه کردم که همه زندگیمو تحت الشعاع قرار داده حسرت همه زندگیم فقط همونه 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خب من هنوز خیلی جوونم! وقت دارم برای بدست آوردن نداشته هام.... امیدوارم جوری زندگی کنم که وقتی به گذشته نگاه می کنم رضایت داشته باشم. 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ امروز ناخودآگاه ياد عمه بابام افتادم... حسرت دوباره ديدن عمه بهارم.. دوباره بهم اون كلوچه رو بده.. خدايت رحمتت كنه.. 4 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ حسرت دوباره دیدن رفتگان ........ 2 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خدایا از تو می خوام که از این به بعد دیگه حسرتی روی دلای بروبچه های نو اندیشان نمونه. الهی آمین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده