bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان عید بر همه شما مبارک میدونم که عید و بازار عیدی دادن و گرفتن بین همتون گرمه و کلی بابت پولهایی که بابت عیدی میگیرید خوشحالید و بابت پولایی که عیدی میدید افسوس میخورید تو عید یکی از محاسنش اینه که پولا نو میشه و وقتی آدم دستش میگیره لذت میبره.یکی از این اسکناس ها نو که تو عید زیاد دست به دست میشه 20000 ریالی یا همون 2000 تومنیه. امسال 2000 تومنی های نو رو دیدید ؟؟؟ فکر کنم تنها کشوری باشیم که پشت پول ملیش بنای معروف جهانی خودش یعنی میدان نقش جهان رو حذف کرده و بنای مذهبی مسجد الاقصی که مربوط به کشوری دیگست رو قرار داده است..... نمیخوام زیاد در موردش حرف بزنم احتمالا همتون با دیدن این صحنه رقبت کمتری به دست گرفتن این پول جدید پیدا خواهید کرد 28 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من تا حالا توجه نکرده بودممم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ چه جالب...ممنون. اتفاقا حالا اینجوری با عکس اون ورش همخونی بهتری داره!!!!!!!!حیف عکس میدون شاه که روی پولای اینا باشه!!!یا روی هیچ پولی عکس تخت جمشید و پاسارگاد نیست...همون بهتر عکسای مسجد و اینا باشه!!!! 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من تازه فهمیدم 2000 تومنی هم اومد:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان عید بر همه شما مبارک میدونم که عید و بازار عیدی دادن و گرفتن بین همتون گرمه و کلی بابت پولهایی که بابت عیدی میگیرید خوشحالید و بابت پولایی که عیدی میدید افسوس میخورید تو عید یکی از محاسنش اینه که پولا نو میشه و وقتی آدم دستش میگیره لذت میبره.یکی از این اسکناس ها نو که تو عید زیاد دست به دست میشه 20000 ریالی یا همون 2000 تومنیه. امسال 2000 تومنی های نو رو دیدید ؟؟؟ فکر کنم تنها کشوری باشیم که پشت پول ملیش بنای معروف جهانی خودش یعنی میدان نقش جهان رو حذف کرده و بنای مذهبی مسجد الاقصی که مربوط به کشوری دیگست رو قرار داده است..... نمیخوام زیاد در موردش حرف بزنم احتمالا همتون با دیدن این صحنه رقبت کمتری به دست گرفتن این پول جدید پیدا خواهید کرد سلام عید بر شما هم مبارک خیلی می بخشید ما کدوم کارمون ملی بود که حالا بخوایم پول ملی داشته باشیم ...افسوس 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهرداد هر چی فک میکنم نمیتونم با این دو هزار تومنی های مسجد الاقصی ارتباط برقرار کنم من اومدم خونتون ده تومنی عیدی بده بم 5 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اون از پرچم ملی، این از پول ملی،اون از سرود ملی. ایرانم آرزوست....... 7 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. این که چیزی نیست. روی پول 5 هزار تومانی رو که ببینی متوجه میشی برای آقا کت گذاشتن به جای لباس مخصوص خودشون.البته جدیدا رو 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهرداد هر چی فک میکنم نمیتونم با این دو هزار تومنی های مسجد الاقصی ارتباط برقرار کنممن اومدم خونتون ده تومنی عیدی بده بم سکه 500 تومنی میدم که هم عمرش بیشتره ، هم کمتر جا میگیره ، هم خوشگله راحتم میتونی باهش ارتباط بزنی اون از پرچم ملی، این از پول ملی،اون از سرود ملی.ایرانم آرزوست....... همه دنیا رو پولاشون تبلیغات ملی و فرهنگی می کنند ، ما هم تبلیغات می کنیم 5 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام عید همگی مبارک.واقعا جای تاسف چی بگم .......(ماها به این کارا عادت کردیم ) 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ سکه 500 تومنی میدم که هم عمرش بیشتره ، هم کمتر جا میگیره ، هم خوشگله راحتم میتونی باهش ارتباط بزنی آفرین آره ارتباطم با سکه همچین بد نی ولی بهار آزادی باشه لطفن 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آفرین آره ارتباطم با سکه همچین بد نی ولی بهار آزادی باشه لطفن میگم یه نگاه به تابلویه قیمتش بندازی بد نیستا 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ میگم یه نگاه به تابلویه قیمتش بندازی بد نیستا نه دیگه با نگا انداختن ارتباط برقرار نمی کنم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ دستشون درد نکنه خسته نباشند دیگه چیزی مونده احیانا یه ذرهش ایرانی باشه؟ اگر هست تروخدا خبرشون بدهید جا نمونه گناه داشته باشه......... پول نفت هم که خوردنش برای کشور حرام اعلام شد....... لبنانیها و فلسطینیها حالشو ببرید 4 لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ کلا مملکت گل و بلبلی داریم هرکی قبول نداره بگه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ ماشالا چه دقتی داری!فقط بایدبشینیم به حال وروزمون بگرییم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده