ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ در خرابات مغان نور خدا میبینم این عجب بین که چه نوری ز کجا میبینم جلوه بر من مفروش ای ملک الحاج که تو خانه میبینی و من خانه خدا میبینم داداشی به نظر تو زندگی بعد از تولد وجود داره؟ آیا تو به وجود مامان اعتقاد داری؟ - - - نه من به این اراجیف اعتقادی ندارم؛ من یک روشنفکرم مگه تا حالا مامانو دیدی؟ 27 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مثال جالبی بود معمولا آخوندا اینجوری مثال میزنن 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مثال جالبی بود معمولا آخوندا اینجوری مثال میزنن اگه از این مثالا بزنن که خیلی خوبه..کم پیدا میشه اینطور آخوند 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شبیه یه مساله ی ترمودینامیکه مقادیر معلوم برای ما : وجوود جنین وجوود رحم مقادیر مجهول برای ما : آیا جنین خودش میدونه کجاست و به فیزیک و محیط اطراف خودش احاطه داره؟ آیا جنین میدونه از کجا داره تغذیه میکنه؟ آیا جنین قادر به دیدن بغل دستیش هست؟ آیا جنین قادر به تکلم هست؟ آیا جنین قادر به درک و فهم کلمات هست؟ آیا جنین میتونه حرف بزنه؟ درجه ی آزادی سیستم طبق قانون فاز برابره با 4 مساله under specified است و قادر به حل شدن نیست. نتیجه : مثال غلط است ------- جدی نگیرید ;) 17 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ داداشی به نظر تو زندگی بعد از تولد وجود داره؟ احمق جان ، در حال حاضر مغز ما اونقدری رشد نکرده که بتونی همچین سوالی ازم بپرسی! 17 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ داداشی به نظر تو زندگی بعد از تولد وجود داره؟ آیا تو به وجود مامان اعتقاد داری؟ نه من به این اراجیف اعتقادی ندارم؛ من یک روشنفکرم مگه تا حالا مامانو دیدی؟ جالبه.. من از چن وقت پيش كه برام اين ايميل اومد خيلي دوس داشتم بزارمش..حتي امروزم تو فكرش بودم.. من كه خوشم اومد از اين عكس.. هر چند كه ايرادات زيادي به اين عكس ميشه گرفت ولي با توجه به منظور نگارنده و فارغ از مشكل دار بودن داده ها.. باز مثال قوري راسل تو ذهنم اومد... به نظرم نداشتن عقيده در مورد دنياي ناشناخته بهتر از داشتن خرافه و خزعبلات در مورد دنياي ناشناخته اس.. 17 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ -داداشي تو به وجود مامان اعتقاد داري ؟ - آره خوب من به وجود خدا هم اعتقاد دارم تازه نه فقط به وجود دنياي بعد تولد بلكه به وجود دنياي بعد از مرگم اعتقاد دارم .. ............................................................................................................................................... ببين عزيز من اولا هر نتيجه گيري بر اساس پيش فرض اشتباه كاملا نتيجه اشتباه ميده اين يه فرض اشتباست كه فكر كنيم دوتا جنين ميتونن تو شكم مادرشون با هم حرف بزنند چه برسه به اين كه فكر فكراي فلسفي كنند !! دوما به قول موريس مترلينگ " هركس لايق خدايي است كه تصور ميكند " نميدونم هدف اينايي كه ميخوان همچيناستدلال هايي درست كنند تا خدا را زوركي حتي شده با كلك و نيرنگ تحميل كنند چي هست ؟؟ و سوما يعني چه من روشن فكرم واقعا هدف از اين استدلال چي بوده وجود دنياي بعد از مرگ يا به مسخره گرفتن و دشمني با يك طيف فكري خاص ؟ 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ به به.. من یک روشنفکرنما هستم.. 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ فعلا بپا بند نافت گیر نکنه دور گردنت خفه بشی 5 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ تن آدمی شریف است به جیب آدمیت دقیقا همین لباس زیباست نشان آدمیت . 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود بکجا میروم آخر ننمایی وطنم جامعه امروز ما ، دو گروه عمده شده است یکی آنهایی که خودِ جهالتند یکی آنهایی که جاهلند و عارق روشنفکری میزنند خارج از اینها اندک اندیشمندی هم هست مابقی هم که داستان شهین و مهین هست اینکه چیستی و از کجا آمدی و به کجا می روی ، مستقیما عقیده ای منحصر به فرد است حال این عقیده بر اساس مجموعه داده های شخصی است که گاه درست و گاه غلط است گاهی نقلیست که با استدلال عقلی قابل بررسی است گاهی هم ورای عقل است و جنبه وحی و یا رسالت بر خویشتن را دارد . . . . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده