Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مصرف متعادل و روزانه آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود.به گزارش سرویس سلامت ایسنا، دكتر سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مغزها از جمله پسته، گردو، فندق، بادام زمینی و درختی به علت دارا بودن آنتی آکسیدان و چربی های اشباع شده گیاهی علاوه بر افزایش قدرت ایمنی بدن و کاهش چربی خون از بروز فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند.وی با بیان اینکه مصرف روزانه ۳۰ الی ۴۰ گرم انواع مغزهای بدون پوست در رژیم غذایی روزانه هر فرد توصیه می شود، افزود: آجیل ها منبع بسیار مناسبی از انواع ویتامین ها از جمله e,b,c و کلسیم، فیبر، پروتئین، سلنیم، منیزیوم، امگا ۳، روی و مس است که بروز برخی از سرطان ها همچون ریه، روده و پروستات جلوگیری و برای رشد کودکان بسیار مناسب است.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با اشاره به اینکه بو دادن آجیل ها موجب از دست رفتن چربی های مفید موجود در مغزها می شود گفت: توصیه می شود که افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف آجیل های غیر استاندارد و استفاده بهینه از ریزمغذی های موجود مغزها را به صورت خام مصرف کنند.دكتر حسینی خاطرنشان كرد: چربی موجود در انواع آجیل اشباع نشده كلسترول خون را پایین می آورد، خطر بیماری های قلبی عروقی را كاهش می دهد. ايسنا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده