eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ حالا شددیدی چطوری از زیر زبون بچه حرف میکشن ؟ أ قربون پسر بابا شما چند تا انتخاب کن همش رو شب باز میکنن اون شماره ی 13 هم چون جنجالی شد زودتر بازش کرد ممدی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ الان چجوری باید بفهمیم کدوم عدد و کی انتخاب کرده کدوم عدد انتخاب نشدههر چند این شکلک و اصلا دوس ندارم ممد مجبورم کردی استفاده کنم ازش چه شور و فعالیتی افتاده اینجا . خوبه هرچندوقت یکبار از این تاپیکا زده بشه تا یکم انجمن اپ بشه شماره های سوخته شده تا اینجا 6-10-13-16-21 هستن که دوتا 13 و 21 سرش دعواست. بابا اینهمه شماره !! خب تا اینجا: شماره 6... maryam شماره 21.... delnavaz :(87): شماره 16 ... shadmehrbaz شماره 13 ... بحث و گفتگو سر الرومن و ادر بود که در نهایت شماره 13 با 50امتیاز مال الرومن شد شماره 15... eder شماره 24 .. ssara شماره 10 ... اتروس شماره هنوز انتخاب نکرده... bpcom .... 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ عارفی اگر بیشتر از یک انتخاب نداریم،به نظرم زود شماره هارو باز نکن... تمام هیجانش به اینه که سر شماره ها بحث کنیم .. جالبتره ها:hapydancsmil: گند زد به هیجان من 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خب تا اینجا: شماره 6... maryam شماره 21.... delnavaz :(87): شماره 16 ... shadmehrbaz شماره 13 ... بحث و گفتگو سر الرومن و ادر بود که در نهایت شماره 13 با 50امتیاز مال الرومن شد شماره 15... eder شماره 24 .. ssara شماره 10 ... اتروس شماره هنوز انتخاب نکرده... bpcom .... ایول ایول خدا نمیخواست اون 50 امتیاز بی ارزش به من برسه واسه همین بعضیا رو رو سیاه کرد گند زد به هیجان من آره حقته شارژ 20 تومنی در انتظار منه :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ گند زد به هیجان من :there: بیا سر شماره نداشتت بحث و گفتگو کن:evilsmile: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 22 خدایا یعنی میشه کارت شارژ باشه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من 17رو میخام. 17 خیلی شماره خوبیه؛ پولدار شدی رفت 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ جدی میگی؟چی توشه؟ کارت شارژ 20 تومنی 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اااااااااااااااااااااااا جدی؟؟ ینی از ممد خیری به ما میرسه! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ کارت شارژ 20 تومنی کارت شارژ 20 تومنی تو 15 هه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ کارت شارژ 20 تومنی تو 15 هه تو 17هه، حالا میبینی، توجه مینمویی؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خب حالا توشو بیخیال. الان 17 مال منه دیگه؟ کسی که انتخاب نکرده 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان ممد زرنگه پیشنهاد داده 10 لو خوشگله رو با 1 عوض کنم 75 امتیازم میده ده واسم یه جورایی با ارزشه برج اعزام به خدمتمه اونایی که خدمت کردن میدونن اعلام مت سربازی یعنی چه؟؟؟؟ شماره یکم بد نیست؟؟؟ 1/10/1389:ws38: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ خب حالا توشو بیخیال.الان 17 مال منه دیگه؟ کسی که انتخاب نکرده لینکاتو باید بزاری بعد شماره انتخاب کنی 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ لینکاتو باید بزاری بعد شماره انتخاب کنی لینکامو پ.خ کردم .... 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تو 17هه، حالا میبینی، توجه مینمویی؟ تو بر با 50 امتیازت حال کن خب حالا توشو بیخیال.الان 17 مال منه دیگه؟ کسی که انتخاب نکرده نه باید همینجا بذاری شمارت بهمراه لینکا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده