Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آتروسم که شک داره 10 رو معامله کنه یا نه. صبر میکنم به نتیجه برسه اولا داداش آتروس بگو زبونت عادت کنه دویوما کلا آتروس اهل معاملست حالا شوما یه پیشنهادی دادی روش فکر کردیم همچین بگی نگی مشکوک میزنی:icon_razz: همون 1 بده تا ببینیم چی توشه 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ راست میگی. حواسم نبود حالا 12 رو با 36 عوض میکنی + 25 امتیاز؟ بابا برو بالاتر حال مال نداریماااا تازشم 36 و ک این محمدرضا انتخاب کرده!!!! 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ به وضع داغون آخه خدایی شانس تو 100 امتیاز ارزش داره؟ یه شماره هم دارم باهاش میدم. ولی خب چون تاپیکا واقعاً باارزش بودن و ترجمه بودن، 30 تا هم از امتیاز خودم کم میکنم و میدم بهت. یعنی 100 امتیاز + شماره 7 جهنم الضرر 7 رو بده با 100 تا 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ بابا برو بالاتر حال مال نداریماااا تازشم 36 و ک این محمدرضا انتخاب کرده!!!! محمد رضا مگه درخته؟؟؟ اوشون مدیر تالار ماینینگیاستااااااا...... 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ محمد 25 امتیاز طلایی منو ندادیا 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ محمد رضا مگه درخته؟؟؟اوشون مدیر تالار ماینینگیاستااااااا...... جان...صداتو نمیشنوم 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من به کدامین زبان بگم که فقط یه انتخاب میتونی داشته باشی.دیگه تموم شد فرصت انتخاب کردنت. به وضع داغون آخه خدایی شانس تو 100 امتیاز ارزش داره؟ یه شماره هم دارم باهاش میدم. ولی خب چون تاپیکا واقعاً باارزش بودن و ترجمه بودن، 30 تا هم از امتیاز خودم کم میکنم و میدم بهت. یعنی 100 امتیاز + شماره 7 ای بابا این که نمیچسبه. یه کاریش کن هر فرد حداقل هر روز یه انتخاب بتونه بکنه ! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ محمد بد تو که این همه تاپیک میزنی، یه بار 2تا که میزنی بذار اینجا دیگه اولا داداش آتروس بگو زبونت عادت کنهدویوما کلا آتروس اهل معاملست حالا شوما یه پیشنهادی دادی روش فکر کردیم همچین بگی نگی مشکوک میزنی:icon_razz: همون 1 بده تا ببینیم چی توشه آقا 1 رو دادم. می تونی یه شانس انتخاب رو به یکی دیگه بدی که بدون تاپیک بتونه شماره بگه خودتم همون 75 امتیاز رو گرفتی. بابا برو بالاتر حال مال نداریماااا تازشم 36 و ک این محمدرضا انتخاب کرده!!!! خب پس با 34 عوض میکنم جهنم الضرر 7 رو بده با 100 تا باز شد خوب فروختیا. 75 امتیاز توش بود. + 100 امتیازی که فروختی. 30 امتیازم که از من کم شد :icon_pf (34): حالا من به بقیه پیشنهاد میکنم حتماً رو عدد 18 حساب ویژه باز کنن محمد 25 امتیاز طلایی منو ندادیا 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ اولا داداش آتروس بگو زبونت عادت کنهدویوما کلا آتروس اهل معاملست حالا شوما یه پیشنهادی دادی روش فکر کردیم همچین بگی نگی مشکوک میزنی:icon_razz: همون 1 بده تا ببینیم چی توشه نه اینکارو نکن... هم 1 رو بگیر هم 10 با 25 امتیاز:4564: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه اینکارو نکن... هم 1 رو بگیر هم 10 با 25 امتیاز:4564: آ.... راست میگیا مملی زرنگه اهل معامله ای این پیشنهاد بیشرمانه رو قبول میکنی ...آیا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ چیه؟ خُ بده دیگه خسیس :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ جان...صداتو نمیشنوم من آتروسم جان رفته دَدَ اومد صداش میکنم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خب پس با 34 عوض میکنم امتیاز 100 تا!؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آ....راست میگیا مملی زرنگه اهل معامله ای این پیشنهاد بیشرمانه رو قبول میکنی ...آیا؟؟؟ پیشنهاد از این بهتر جایی نشنیده [CL][] 903585]چیه؟خُ بده دیگه خسیس :icon_razz: ایضا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من آتروسمجان رفته دَدَ اومد صداش میکنم:icon_razz: نه اختیار داری شما داداش آتروسی...منم مثل بابام دارم میگم ک زبونم آدت کنه زحمتت زیاد میشه ک!!...فقط یاد نکنیاااا 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ پیشنهاد از این بهتر جایی نشنیده ایضا:icon_razz: کلا ممد جیباشو میدوزه میاد سایت یه وقت 1 امتیاز اریزه ازش گــــَـــــدا بیا حق انتخابم نداری قبول کن تازه پشتشونم میتونی ببینی.... ایضا:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من 24 رو میخوام(روز تولدمه):hapydancsmil: اگه به کسی دادینش انتخاب بعدی 8(ماه تولدم) راستی 2 تا پست هم گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/thread82768.html http://www.noandishaan.com/forums/thread82765.html 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه اختیار داری شما داداش آتروسی...منم مثل بابام دارم میگم ک زبونم آدت کنهزحمتت زیاد میشه ک!!...فقط یاد نکنیاااا آفرین بر تو که پدری به این خسیسی تربیت کردی نه بابا زحمت نیست ک با تلمبه صداش میکنم .... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ کلا ممد جیباشو میدوزه میاد سایت یه وقت 1 امتیاز اریزه ازش گــــَـــــدابیا حق انتخابم نداری قبول کن تازه پشتشونم میتونی ببینی.... ایضا:icon_razz: ایضا:icon_razz: من 24 رو میخوام(روز تولدمه):hapydancsmil:اگه به کسی دادینش انتخاب بعدی 8(ماه تولدم) راستی 2 تا پست هم گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/thread82768.html http://www.noandishaan.com/forums/thread82765.html سلام سلام سحری خوبی؟ نه این شماره ها به هیچکی داده نشده ببینم میتونی از محمد خوب امتیاز بگیریییی:gnugghender: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آ....راست میگیا مملی زرنگه اهل معامله ای این پیشنهاد بیشرمانه رو قبول میکنی ...آیا؟؟؟ شماره 1 باز شده بابا امتیاز 100 تا!؟ نه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده