alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ در خونه ما که هیچی نیومد مجبور شدیم پول های تو متکا رو در بیاریم پس نفست از جای گرم بلند میشه که تایید کمی کنی.. بردار من طرف متکا هم نداره که کفه ی مرگشو بذاره بخوابه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ پس نفست از جای گرم بلند میشه که تایید کمی کنی.. بردار من طرف متکا هم نداره که کفه ی مرگشو بذاره بخوابه خوب دیگه منم یه متکا بردم بیرون تونستم باهاش فقط یه جوراب بخرم الان شب میجورم سرم رو رو زمین بزارم متکا هم ندارم دیگه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خوب دیگه منم یه متکا بردم بیرون تونستم باهاش فقط یه جوراب بخرم الان شب میجورم سرم رو رو زمین بزارم متکا هم ندارم دیگه آها امشب که خوابیدی فردا چپ و راست طرف رو می بندی فحش بجای تایید 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ فتوای هرکسی جز مرجع تقلیدم.امام خامنه ای. از وقتي فهميدم فرزاد فرزين مزدوج شده دارم سعي ميكنم هرچيكه به اون ربط داره رو از بين ببرم :banel_smiley_4: ما ملک و زمین نداریم ! پولم نداریم خمس بدیم ! پس باید بریم جهندم شما فردا صبح بیا ببینم چیکار میتونم بکنم واست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده