alimec 23104 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 در خونه ما که هیچی نیومد مجبور شدیم پول های تو متکا رو در بیاریم پس نفست از جای گرم بلند میشه که تایید کمی کنی.. بردار من طرف متکا هم نداره که کفه ی مرگشو بذاره بخوابه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 پس نفست از جای گرم بلند میشه که تایید کمی کنی.. بردار من طرف متکا هم نداره که کفه ی مرگشو بذاره بخوابه خوب دیگه منم یه متکا بردم بیرون تونستم باهاش فقط یه جوراب بخرم الان شب میجورم سرم رو رو زمین بزارم متکا هم ندارم دیگه 2
alimec 23104 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 خوب دیگه منم یه متکا بردم بیرون تونستم باهاش فقط یه جوراب بخرم الان شب میجورم سرم رو رو زمین بزارم متکا هم ندارم دیگه آها امشب که خوابیدی فردا چپ و راست طرف رو می بندی فحش بجای تایید 1
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 2012 فتوای هرکسی جز مرجع تقلیدم.امام خامنه ای. از وقتي فهميدم فرزاد فرزين مزدوج شده دارم سعي ميكنم هرچيكه به اون ربط داره رو از بين ببرم :banel_smiley_4: ما ملک و زمین نداریم ! پولم نداریم خمس بدیم ! پس باید بریم جهندم شما فردا صبح بیا ببینم چیکار میتونم بکنم واست 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری