en.ml 4113 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خيلي بي انصافيم خيلي... همين نفت رو از صدقه سره اين مرد داريم اين همه تايپيك يه نفر هم به يادش نيست...چرا ... ملي شدن صنعت نفت ايران.. جلوگيري از به باد دادن جزيره ابوموسي در آن زمان.. چه ها كردي ميرد.. روحت شاااد... ياشا مصدقي. به درستي كه تنها مرد محبوب پارسي براي من ترك تو هستي.. 9
Astraea 25351 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 روز درگذشت مصدق هم 14 اسفند هستش که هیچ کس یادش نمیمونه....حتی خیلیا نمیدونن قبرش هم کجاست....چند وقتی هم بود که میگفتند میخوان این روز رو از تعطیلیای رسم بردارن....واقعا حق شناسی ایرانیان نوبره.....یادش گرامی باد 6
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به مصدق گفتن كه بعضيا ميگن عامل اصلي ملي شدن نفت كاشاني بود گفت مهم ملي شدن نفته مهم نيست كي مليش كرده و حالا چه بخوان چه نخوان تو تاريخ ايران به عنوان مردي بزرگ و ميهن پرست ماندگار شد يادش گرامي 8
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مرد پارسي!؟:icon_razz: بچه ها اين طوري به هيچ قضيه نگاه نكنيد آدم سرخرده ميشه از اين حرفا.. 9
alimec 23102 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 البته ایشون شیلات و کشتیرانی و مخابرات رو هم ملی کرده بودن. یادش گرامی باد 7
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مرد پارسي!؟:icon_razz:بچه ها اين طوري به هيچ قضيه نگاه نكنيد آدم سرخرده ميشه از اين حرفا.. چرا ؟!؟ 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 چرا ؟!؟ ب خاطر اين.. به درستي كه تنها مرد محبوب پارسي براي من ترك تو هستي.. جملات اين چنيني براي من مايوس كننده است! 4
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 ب خاطر اين.. جملات اين چنيني براي من مايوس كننده است! سعي كن به خاطر واقعيتها مايوس نشي.. چون جامعه جامعه دروغي ايست 4
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 سعي كن به خاطر واقعيتها مايوس نشي..چون جامعه جامعه دروغي ايست منظورم من پارسي تو تركي اون كردي و...بود... برخي از افراد جامعه ميتونن خودشون رو گول بزنن و دروغ بگن! ولي جامعيت ك نداره.. اميدوارم اگر ديدت به پديده ها و اتفاقاتي كه تو ايران افتاده و مي افته تركي فارسي است عوضش كني.. البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند... 6
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 لطفا از جهت گیری های نژاد پرستانه پرهیز کنید تا تاپیکتان به سلامت به سر منزل مقصود برسد. 7
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 لطفا از جهت گیری های نژاد پرستانه پرهیز کنید تا تاپیکتان به سلامت به سر منزل مقصود برسد. 1
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به درستي كه تنها مرد محبوب پارسي براي من ترك تو هستي.. برای اینکه بیشتر خوشحال بشی مصدق یه رگش ترک بوده. 1
ارسال های توصیه شده