en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خيلي بي انصافيم خيلي... همين نفت رو از صدقه سره اين مرد داريم اين همه تايپيك يه نفر هم به يادش نيست...چرا ... ملي شدن صنعت نفت ايران.. جلوگيري از به باد دادن جزيره ابوموسي در آن زمان.. چه ها كردي ميرد.. روحت شاااد... ياشا مصدقي. به درستي كه تنها مرد محبوب پارسي براي من ترك تو هستي.. 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ روز درگذشت مصدق هم 14 اسفند هستش که هیچ کس یادش نمیمونه....حتی خیلیا نمیدونن قبرش هم کجاست....چند وقتی هم بود که میگفتند میخوان این روز رو از تعطیلیای رسم بردارن....واقعا حق شناسی ایرانیان نوبره.....یادش گرامی باد 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به مصدق گفتن كه بعضيا ميگن عامل اصلي ملي شدن نفت كاشاني بود گفت مهم ملي شدن نفته مهم نيست كي مليش كرده و حالا چه بخوان چه نخوان تو تاريخ ايران به عنوان مردي بزرگ و ميهن پرست ماندگار شد يادش گرامي 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مرد پارسي!؟:icon_razz: بچه ها اين طوري به هيچ قضيه نگاه نكنيد آدم سرخرده ميشه از اين حرفا.. 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ البته ایشون شیلات و کشتیرانی و مخابرات رو هم ملی کرده بودن. یادش گرامی باد 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مرد پارسي!؟:icon_razz:بچه ها اين طوري به هيچ قضيه نگاه نكنيد آدم سرخرده ميشه از اين حرفا.. چرا ؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ چرا ؟!؟ ب خاطر اين.. به درستي كه تنها مرد محبوب پارسي براي من ترك تو هستي.. جملات اين چنيني براي من مايوس كننده است! 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ب خاطر اين.. جملات اين چنيني براي من مايوس كننده است! سعي كن به خاطر واقعيتها مايوس نشي.. چون جامعه جامعه دروغي ايست 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سعي كن به خاطر واقعيتها مايوس نشي..چون جامعه جامعه دروغي ايست منظورم من پارسي تو تركي اون كردي و...بود... برخي از افراد جامعه ميتونن خودشون رو گول بزنن و دروغ بگن! ولي جامعيت ك نداره.. اميدوارم اگر ديدت به پديده ها و اتفاقاتي كه تو ايران افتاده و مي افته تركي فارسي است عوضش كني.. البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند... 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ لطفا از جهت گیری های نژاد پرستانه پرهیز کنید تا تاپیکتان به سلامت به سر منزل مقصود برسد. 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ لطفا از جهت گیری های نژاد پرستانه پرهیز کنید تا تاپیکتان به سلامت به سر منزل مقصود برسد. 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به درستي كه تنها مرد محبوب پارسي براي من ترك تو هستي.. برای اینکه بیشتر خوشحال بشی مصدق یه رگش ترک بوده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده