**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اره بعد عید خیلی خوبببببببببببببببه :girl_yes2::icon_gol: وای من بعده عید شاید نتونم زیاد بیام اخه نمیشه نصفش تو عید باشه نصفش بعده عید؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آره هر هفته جمعه به جمعه سوالات مطرح شه و به نظر من 2تا باشه و برای هرکدوم یه امتیاز جدا باشه اما ممکنه همون اول هفته بچها جواب دادن در اون صورت باید یه تصمیم دیگه بگیریم و پیشنهاد اینکه دو نفر - دو نفر سوالارم مطرح کنیم به نظرم در صد خطای سوال میاد پایین امـــا محمدرضا بیاییم قبلش یه سری مرجع انتخاب کنیم و سوالاتی که مطرح میکنیم با مرجع عنوان کنیم البته چه اشکالی داره از یه مقاله اینترنتی باشه و بچها با مطالعه اون به جواب برسن اینم میتونه یه پیشنهاد خوب باشه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آره هر هفته جمعه به جمعه سوالات مطرح شه و به نظر من 2تا باشه و برای هرکدوم یه امتیاز جدا باشه اما ممکنه همون اول هفته بچها جواب دادن در اون صورت باید یه تصمیم دیگه بگیریمو پیشنهاد اینکه دو نفر - دو نفر سوالارم مطرح کنیم به نظرم در صد خطای سوال میاد پایین امـــا محمدرضا بیاییم قبلش یه سری مرجع انتخاب کنیم و سوالاتی که مطرح میکنیم با مرجع عنوان کنیم البته چه اشکالی داره از یه مقاله اینترنتی باشه و بچها با مطالعه اون به جواب برسن اینم میتونه یه پیشنهاد خوب باشه پیشنهاد خوبیه پس تا اینجا به این صورت شد: تیم دو نفره ای از کاربران، 2 سوال مطرح میکنند و منبعی که سوال ها از اون طرح شده رو هم معرفی میکنند. کاربران یک هفته فرصت دارند تا پاسخ خودشونو برای تیم طراح با پیام خصوصی بفرستند. بعد از یک هفته تیم طراح در تاپیکی جداگونه پاسخ صحیح و همچنین پاسخ کاربران رو قرار میدن و بعد از بحث و بررسی نفرات برتر انتخاب میشن. به نفرات برتر به ازای هر سوال درست 20 امتیاز تعلق میگیره میمونه انتخاب تیم دونفره و شروع کار، که هرکس میخواد سوال طرح کنه اعلام آمادگی کنه و شروع کار هم از اولین جمعه بعد از عید هست. موافقید همه؟ 4 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پیشنهاد خوبیه پس تا اینجا به این صورت شد: تیم دو نفره ای از کاربران، 2 سوال مطرح میکنند و منبعی که سوال ها از اون طرح شده رو هم معرفی میکنند. کاربران یک هفته فرصت دارند تا پاسخ خودشونو برای تیم طراح با پیام خصوصی بفرستند. بعد از یک هفته تیم طراح در تاپیکی جداگونه پاسخ صحیح و همچنین پاسخ کاربران رو قرار میدن و بعد از بحث و بررسی نفرات برتر انتخاب میشن. به نفرات برتر به ازای هر سوال درست 20 امتیاز تعلق میگیره میمونه انتخاب تیم دونفره و شروع کار، که هرکس میخواد سوال طرح کنه اعلام آمادگی کنه و شروع کار هم از اولین جمعه بعد از عید هست. موافقید همه؟ من که موافقم ولی هر چه زودتر تیما رو تشکیل بدیم تا وقت کافی داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ پیشنهاد خوبیه پس تا اینجا به این صورت شد: تیم دو نفره ای از کاربران، 2 سوال مطرح میکنند و منبعی که سوال ها از اون طرح شده رو هم معرفی میکنند. کاربران یک هفته فرصت دارند تا پاسخ خودشونو برای تیم طراح با پیام خصوصی بفرستند. بعد از یک هفته تیم طراح در تاپیکی جداگونه پاسخ صحیح و همچنین پاسخ کاربران رو قرار میدن و بعد از بحث و بررسی نفرات برتر انتخاب میشن. به نفرات برتر به ازای هر سوال درست 20 امتیاز تعلق میگیره میمونه انتخاب تیم دونفره و شروع کار، که هرکس میخواد سوال طرح کنه اعلام آمادگی کنه و شروع کار هم از اولین جمعه بعد از عید هست. موافقید همه؟ عالیه فقط یه پیشنهاد دیگه سر اینه که اگر کسی دنبال جواب نرفت یا سوال سخت بود طراحان با راهنمایی بچها سعی کنن جواب رو بچها پیدا کنند و اگر جواب رو کسی نداد 40 امتیاز رو بین رو طراح تقسیم بندی شه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من که موافقم ولی هر چه زودتر تیما رو تشکیل بدیم تا وقت کافی داشته باشیم اولین دورش میفته برا بعد از عید عالیه فقط یه پیشنهاد دیگه سر اینه که اگر کسی دنبال جواب نرفت یا سوال سخت بود طراحان با راهنمایی بچها سعی کنن جواب رو بچها پیدا کنند و اگر جواب رو کسی نداد 40 امتیاز رو بین رو طراح تقسیم بندی شه کیا میخوان طراحی کنن؟ 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اولین دورش میفته برا بعد از عیدباشه دیگه کاریش نمیشه کرد ولی برا من یکم مشکل میشه دیگه. کیا میخوان طراحی کنن؟ یه درس یا از یه سری درسا چند تا سوال؟من شاید الان وقت طراحی داشته باشم ولی بعده عید شرمنده وقت نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ یه درس یا از یه سری درسا چند تا سوال؟من شاید الان وقت طراحی داشته باشم ولی بعده عید شرمنده وقت نمیکنم اون بستگی به نظر تیم طراح داره که از چه درسی بخواد طرح کنه 1 ساعت هم وقت نمیگیره طراحی 3 لینک به دیدگاه
ریحانه جلالی 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اسمه سوال و جواب میاد ادم استرس میگیره :184: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آقا روی سوالای استخراج رو من حساب کن کتابم ندارم از رو جزوه با لینک میدم بخونید جوابش رو بدید 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آقا روی سوالای استخراج رو من حساب کن کتابم ندارم از رو جزوه با لینک میدم بخونید جوابش رو بدید حله دادا دووو دورووو دووو دووو دوووو آتروس 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ حله دادا دووو دورووو دووو دووو دوووو آتروس چاخریم داش ممل روشن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم گوش کنید آهنگ مسابقس 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ چاخریم داش ممل روشن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم گوش کنید آهنگ مسابقس :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام واقعا عالیه منم با نظر آتروس جون موافقم اینکه منابعی واسه سوالا در نظر بگیرین که هم فال باشه هم تماشا اینجوری خیلی خوب میشه ممنون 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام واقعا عالیه منم با نظر آتروس جون موافقم اینکه منابعی واسه سوالا در نظر بگیرین که هم فال باشه هم تماشا اینجوری خیلی خوب میشه ممنون به به آقا محمد کم پیدا شدی آقا بیشتر ببینیمت 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام واقعا عالیه منم با نظر آتروس جون موافقم اینکه منابعی واسه سوالا در نظر بگیرین که هم فال باشه هم تماشا اینجوری خیلی خوب میشه ممنون چاکرم داش ممد گل من همیشه نظرات خوبی میدهمبیشتر بیا دلمون میتنگه برات آخـــی این داش ممدو میفینم یاد اون جوونیام میوفتم فروشنده لباس بودیم هی بچها رو تشویق میکردیم این تیشرت نو اندیشان و میزدم مملی روشنم(محمدرضا) فقط نیگا میکرد چرا راستی کمکم نمیکردی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ بچها موافقین سوالات رو تستی کنیم بدرد کنکورمونم بوخوره هرکی جوابشم داد درست بود یه شرحی از روش حل مسئله ام بگه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ بچها موافقین سوالات رو تستی کنیم بدرد کنکورمونم بوخوره هرکی جوابشم داد درست بود یه شرحی از روش حل مسئله ام بگه به اینش فکر کرده بودم سوالایی که مطرح میشه میتونه مشابه (نه کپی) سوالای کنکور سال های گذشته باشه ولی این که بخواییم 4 تا گزینه بدیم فکر نمیکنم زیاد جالب باشه 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ به اینش فکر کرده بودمسوالایی که مطرح میشه میتونه مشابه (نه کپی) سوالای کنکور سال های گذشته باشه ولی این که بخواییم 4 تا گزینه بدیم فکر نمیکنم زیاد جالب باشه نه دیگه سوالارو قراره خودمون طرح کنیم کیفش به همونه دیگه چرا میگم گزینه ای چون مزایاش ایناس مملی اون فردی که سوال رو حل میکنه وقتی به جواب برسه و ببینه تو گزینه ها هست خیالش راحت میشه پرت نرفته راه حل رو بعد یکی دیگه از مزایاش اینه که طراح سوال رو خودش حل میکنه و باید به گزینه برسه جواب نصفه نمیمونه زمانم که چون توش دخالت زیادی نداره پس فرقی با تشریحی نداره تنها باعث کمک میشه حالا باز نظر مجری مسابقه محله ...خرچی آقا ممد پژوه بگه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه دیگه سوالارو قراره خودمون طرح کنیم کیفش به همونه دیگهچرا میگم گزینه ای چون مزایاش ایناس مملی اون فردی که سوال رو حل میکنه وقتی به جواب برسه و ببینه تو گزینه ها هست خیالش راحت میشه پرت نرفته راه حل رو بعد یکی دیگه از مزایاش اینه که طراح سوال رو خودش حل میکنه و باید به گزینه برسه جواب نصفه نمیمونه زمانم که چون توش دخالت زیادی نداره پس فرقی با تشریحی نداره تنها باعث کمک میشه حالا باز نظر مجری مسابقه محله ...خرچی آقا ممد پژوه بگه عجب طراحیی ینی میخواستی سوالو حل نکرده بذاری اینجا؟ مهمترین عیبش اینه که ممکنه یکی بعد از کلی سرو کله زدن با سوال به یه جواب برسه بعد تو گزینه ها نباشه و از ترس ضایه شدن و رفتن آبروش کلا جوابشو اعلام نکنه ضمن این که کلا هدف حل کردن سوال هست و داشتن یا نداشتن گزینه کمکی به کنکور نمیکنه که من کلا مخالفم با این کار ولی هرچی اکثریت بگن (دموکراسیو داری؟) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده