Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين روزها، روزهاي تعطيلات و زمان جشن و خوشگذراني با اقوام و دوستان است. متاسفانه براي بعضي از ما، اين فصل معنياي جز پرخوري و اضافه وزن ندارد. تحقيقات نشان داده، پرخوري در تعطيلات ميتواند باعث اضافهشدن يك يا حتي 2 كيلوگرم وزن در سال شود. اگر اين مقدار را طي چند سال جمع كنيم به رقم خيلي بزرگي ميرسيم اما با تمركز بر تغذيه سالم، فعاليت و تفريح و در نظر داشتن چند نكته ساده زير ميتوانيم سلامت خود را در طول تعطيلات تضمين كنيم. 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعبين باشيد تعطيلات وقت مناسبي براي وزن كمكردن نيست. بهجاي اينكار فقط به ثابت نگهداشتن وزنتان اكتفا كنيد. زماني را به ورزش اختصاص دهيد ورزش باعث كمترشدن استرسهايي ميشود كه ممكن است در طول تعطيلات با آن مواجه شويد و همينطور مانع از افزايش وزنتان ميشود. هرچه ميزان خوردنتان زياد ميشود، بيشتر ورزش كنيد تا جبران پرخوري خود را بكنيد. 10 تا 15 دقيقه پيادهروي تند 2بار در روز راهحلي ساده و عالي است. تهبندي كنيد قبل از رفتن به مهماني، با خوردن اسنكهاي سبك مثل سبزيهاي خام يا يك ميوه، خود را سير كنيد. با اينكار كمتر به خوردن در مهماني فكر ميكنيد. قبل از پر كردن بشقاب، تمام غذاها و خوراكيها را بررسي كنيد آن غذاهايي را كه از همه بيشتر دوست داريد را انتخاب كنيد و سعي كنيد اولويتهاي بعدي را كمتر در ظرف خود بچينيد. حتما سعي كنيد كه جايي براي سبزيها و ميوه در ظرفتان خالي بگذاريد. تا جايي بخوريد كه احساس رضايت كنيد خودتان را سير نكنيد. تنقلات را در وعدههاي كوچك و كم بخوريد. يك توصيه خوب اين است كه زودتر از بقيه غذايتان را تمام كنيد و بعد به مبل يا صندلي تكيه دهيد و بشقابتان را روي ميز بگذاريد و از حرفزدن لذت ببريد. در نوشيدن ماءالعشير زيادهروي نكنيد اين روزها ماءالشعير طرفدارهاي زيادي پيدا كرده و بهجاي نوشابه در مهمانيها از اين نوشيدني استفاده ميكنند. با اينكه اين نوشيدني از نوشابه سالمتر است ولي هنوز هم مقدار زيادي كالري و شكر دارد. پس در خوردن آن زيادهروي نكنيد. وعده بعدي را سبك بخوريد اگر روزي 500 كالري بيشتر از استاندارد بدنتان بخوريد، طي 2 هفته يك كيلوگرم چاق ميشويد اما با تنظيم تعادل بين خوردوخوراكتان ميتوانيد از اين اتفاق جلوگيري كنيد. اگر يك بار در يك وعده زيادهروي كرديد در وعده بعدي كمتر بخوريد. تمركزتان را از غذا به حاشيههاي آن منحرف كنيد دور هم جمعشدن دوستان و خانواده در اين روزها فقط معني خوردن نميدهد. بازيكردن يا قدمزدنهاي گروهي بهتر از يكجا نشستن و خوردن است. چه اشكالي دارد به هواي نشان دادن دكوراسيون جديد اتاقهايتان باعث شويد مهمانهايتان كمي از جايشان تكان بخورند؟ غذاي خودتان را همراه ببريد اگر به خانه دوستاني ميرويد كه با آنها رو دربايستي نداريد، غذاي خودتان را همراه ببريد. غذاهاي كم چرب و سالم بپزيدحالا كه وقت بيشتري داريد، ميتوانيد با دقت بيشتري مواداوليه آشپزيتان را انتخاب كنيد. با اينكار سلامت خود و خانوادهتان را ارتقا دهيد. 11 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نکته تکمیلی با چند نكته ساده زير هم ميتوانيد غذاهاي سنتي را طوري درست كنيد كه سالمتر باشند آبگوشت: موقع پاككردن گوشت، تمام چربيهاي آن را بگيريد. اينكار باعث ميشود در هر بشقاب از غذا حدود 60گرم چربي كمتري داشته باشيد. دورچينها: به جاي اينكه دور غذايتان را با نان تزئين كنيد، با حلقههاي پياز، سير، كرفس يا سبزيها را پر كنيد. اينكار هم شكيلتر است و هم رنگ و روي بهتري به غذا ميدهد. پوره سيبزميني: از شيرخشك، آب مرغ، سير يا پودر سير و پنير پارمسان بهجاي شير و كره استفاده كنيد. مزه بهتر و متفاوتي به غذا ميدهد. يك دسر سريع و سالم براي تعطيلات: 4 موز، يكونيم پيمانه شير خشك يا شير سويا، يكونيم پيمانه ماست كمچرب، كمي پودر جوز هندي تازه. تمام مواد به جز، جوز هندي را در مخلوط كن بريزيد تا به شكل پوره يكدستي درآيد. با پودر جوز هندي هم آن را تزئين كنيد. دسرها: اگر كيكتان پف نكرد ميتوانيد بهجاي 2 سفيده تخممرغ از يك تخممرغ كامل استفاده كنيد. موقع درستكردن چيزكيك و پايهاي كرمدار، به جاي خامه از شير خشك استفاده كنيد و روي دسرتان را با ميوه تازه، سس ميوه يا كمي پودر شكر تزئين كنيد. با درنظر گرفتن اين چند نكته از تعطيلاتتان بيشتر لذت ببريد. با تحرك و خوردن غذاي سالم، ميتوانيد بدون استرس از خوراكيهاي مورد علاقه خودتان لذت ببريد. با اينكار ذهن و بدنتان از شما ممنون خواهند شد. برترینها 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خانم دکتر من خوره ی خوردن پسته ام. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 جلوم باشه مثل طوطی میخورم. بعدش اگه زیاد خورده باشم (درواقع اگر زیاد جلوم بوده باشه) دلدرد میگیرم. چیکارش کنم این عادتمو؟ 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خانم دکتر من خوره ی خوردن پسته ام. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 جلوم باشه مثل طوطی میخورم. بعدش اگه زیاد خورده باشم (درواقع اگر زیاد جلوم بوده باشه) دلدرد میگیرم. چیکارش کنم این عادتمو؟ خانم دکتر میبینی اینجا؟ آخ نگو که منم عاشق تخمه م .آخرشم به دل درد ختم میشه!:icon_pf (34): کلا جلو شکم رو نمیشه گرفت باهاش همکاری کن! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خانم دکتر میبینی اینجا؟ آخ نگو که منم عاشق تخمه م .آخرشم به دل درد ختم میشه!:icon_pf (34): کلا جلو شکم رو نمیشه گرفت باهاش همکاری کن! هستی دیگه یه بدی دیگه این عادتم هم داره. همیشه هرجا مهمونی میریم تو بشقاب من پر پوست پسته است. داداشم بهم میگه خیلی بیکلاسی. 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ هستی دیگه یه بدی دیگه این عادتم هم داره. همیشه هرجا مهمونی میریم تو بشقاب من پر پوست پسته است. داداشم بهم میگه خیلی بیکلاسی. هنوز راه درازی در پیش دارم. بین خودمون بمونه بشقاب منم میشه پر پوست تخمه.:icon_pf (34): یک روش تاثیر گذار اما ناجوانمردانه اینه که تا بغلیت حواسش پرته خالی کنی اون ور 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز راه درازی در پیش دارم.بین خودمون بمونه بشقاب منم میشه پر پوست تخمه.:icon_pf (34): یک روش تاثیر گذار اما ناجوانمردانه اینه که تا بغلیت حواسش پرته خالی کنی اون ور من یه روش موثرتر سراغ دارم. من آش و با جاش عوض میکنم معمولا جواب میده رد خور نداره. سریع بشقابارو با هم عوض کن طوری که خود طرف هم تعجب کنه. هدف رو هم کسی انتخاب کن که باهات رودروایسی داره بعدشم سوت بزن 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ هستی دیگه یه بدی دیگه این عادتم هم داره. همیشه هرجا مهمونی میریم تو بشقاب من پر پوست پسته است. داداشم بهم میگه خیلی بیکلاسی. بیکلاس 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ بیکلاس خوردن خوراکی های خوشمزه رو به کلاس ترجیح میدم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خوردن خوراکی های خوشمزه رو به کلاس ترجیح میدم جای مامانت باشم همیشه جیباتو پره پسته میکنم که اینقدر بخوری تا زده شی، تو مهمونی دیگه ابروریزی نکنی 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ جای مامانت باشم همیشه جیباتو پره پسته میکنم که اینقدر بخوری تا زده شی، تو مهمونی دیگه ابروریزی نکنی بچه بودم همیشه مامانم اینکارو میکرد. منتها نه تنها زده نشدم، بلکه با پوست پسته هاش تو مدرسه جنگ راه مینداختم یه سری اونور وایمستادیم یه سری اینور بعد من میشدم آذوقه مهمات، جیبم پر از پوست پسته بود. یادمه یه بار بابای مدرسه ی نامردمون رفت لومون داد. خب بیچاره حقم داشت روزانه باید یه کیلو پوست پسته از کف حیاط جمع میکرد. یعنی کتکی که از ناظممون خوردمو هیچ وقت یادم نمیره. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ بچه بودم همیشه مامانم اینکارو میکرد. منتها نه تنها زده نشدم، بلکه با پوست پسته هاش تو مدرسه جنگ راه مینداختم یه سری اونور وایمستادیم یه سری اینور بعد من میشدم آذوقه مهمات، جیبم پر از پوست پسته بود. یادمه یه بار بابای مدرسه ی نامردمون رفت لومون داد. خب بیچاره حقم داشت روزانه باید یه کیلو پوست پسته از کف حیاط جمع میکرد. یعنی کتکی که از ناظممون خوردمو هیچ وقت یادم نمیره. عجب مصیبتی هستی تو خودت بگو چی رو تو اثر داره ؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید مجبورم تاپیک رو ببندم وکمی آب و جارو کنم نمیشه اسپم نکنید؟این صحبتها رو میشه در پروفایل خودتون هم ادامه بدهید.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده