* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااام عههه؛ ببین تحلیل شخصیته کیه؛ یه فرد فوق العاده باشخصیت ؛ خیلی خیلی از اخلاق و شخصیتشون خوشم میاد؛ مودب ؛ باحال؛ مهربون؛ منطقی ؛ خوش بر خورد مرسی بابت دعوتت لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ این یعنی داداش سجاد ما ما که بدی ازش ندیدیم احساس میکنم یکم شیطنت داره رو نمیکنه از سبزای انجمن و لیاقت داره که سبز بمونه اونجوری که فهمیدم پسر مودب و اهل شعر و سفریه بدی ندیدم که بیام بگم همش خوبی بود و اون قسمت شیطنتش کم شه عالیه :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
shid007 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ دورود آقا توپی هیچ مشکلی نداری من که خودم تازه واردم خداییش همیشه رو به تو میندازم چون میدونم دست رد به سینه کسی که به کمک نیاز داره نمیزنی خیلی هم با ادبی 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ انسان با معلومات ، اهل ادب و شعر و شعور احساس میکنم صبری مخفی در وجودش موج میزند که قابل لمس نیست اما در کل برای من دوست قابل احترامی است . . . . 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خب خب خب تحلیل شخصیت بابابزرگِ لجبازِ خودمِ اول شرمنده باسه تاخیر شب عید بود و مامانم ول نیکرد مارو بعدشم اینک خصوصیاتِ خوب و بدت و باهام قاطی پاتی میگم ک یهو شوک بهت وارد نشه همچین بابابزرگِ:626gdau: خیلی آدم مهربون ولی بی اندازه حساس!!:w768: یه اشتباه کنی دیگه کارت تمومه مگه دیگه حرف تو کلش میره ک بگی اشتباه کردی بعدش فقط حرف حرفِ خودشِ:cry2: بسیار ادم خوب صمیمی بی حاشیه و خیلی خیلی با ادب،هیچکسم فک نکنم تا حالا ازش بدی دیده باشه چون اصن ازش بعیده...تازشم اگه اشتباهن میگم اشتباهنااا کسی و ناراحن کنه عمرا اگه تا از دلش درنیاورده باشه بی خیالِ قضیه بشه...اووووووفففف چه بابابزرگِ ماهی دارم من!:(87): اممممم دیگه جونم براتو بگه ک!!!:w12: اطلاعاتشم بسی بسی بسیار و خیلی اهل شعر و غزل و از اینجور حرفا تشریف دارن:hrqr6zeqheyjho1f9mx یکی گفت خیلی صبرش زیاده تکذیب میکنم من اصن صبر نداره...بابابزرگ منه من بهتر میدونم یا شما آخ آخ آخ اینو یادم رفت بگم بشم نه ببشید بابابزرگم از اون آدماست ک دور دنیارو در 80 روز میگرده هااااا...اگه دیدین دو سه روز پیداش نی بدونین حتما اصفهانی شیرازی کاشانی یه جاهایی همین دور و براست:girl_yes2: نمیدونم چیزی و از قلم انداختم یا نه ولی دیگه در حالِ حاضر حضور ذهن ندارم جونی شما:th_running1: 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این روزا چه پر بار شده تاپیکای تحلیل شخصیت فرت و فرت دعوت نومه میاد :gnugghender: اونم چه آدماییییییی :gnugghender: . . خب ، سجاد :gnugghender: - مهربون - با شخصیت - آقا - دوستای زیادی داره و هوای همشونم داره ( حالا هرچقد صمیمیته بیشتر باشه ، این هوائه هم بیشتره ) - خوش برخورد - خوش تیپ - شوخ - حالی به حالی ( moody ) - فلسفه ی غیر قابل هضمِ خودشو داره - جالب جواب میده به سوالا ... کلا نظراتش توی بحثا رو دوس دارم ، خوش مزه ن - صمیمی و خون گرم - یه جذبه ی خاصی داره تو وجودش ولی نزدیک که میشی بهش می فهمی همش ژست بوده - معلوماتش خوبه تو رشته ی خودش - کم پیداس - توی یه عصر دیگه زندگی میکنه کلا ، عصر آدم خوب ها - تنبله 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ عمو.....:aghosh: ....میبینم که کسی انتقاد و ایرادی پیدا نکرده.....خودم پیدا میکنم....:smiley (18): آقا ، مودب ، متفکر ، متین ، خوشتیپ ، خوش اخلاق ، خوش برخورد ، متواضع که هست . خیلی خوب ادمو کمک میکنه البته اگه حالشو داشته باشه () ...البته اگه حالشو نداشته باشه و بدونه که کارت خیلی گیره بازم راه میندازه. آروم اهست و قبلا آرومتر بود ، به نظرم تازگیا یه نمه شلوغ شده....منتها جا برای شلوغی هم زیاد داره.....میزان رو کردنش بستگی داره به عوامل محیطی مختلف و شرایط ازمایشگاهی مساعد.:14k8gag: خیلی بامعرفته....حقوق دوستی رو خیلی عالی به جا میاره. معمولا من عاشق اون سیبیلش هستمحامد ....:vahidrk: سیبیلاش خوبه...فقط وقتی سیبیل میزاره کلا ریشاشو بزنه که سیبیله پادشاهی کنه تو صورتش بهتره اصنم منزوی نیست...خیلی ام روابط عمومیش خوبه.... ذاتا استعداد یه کارایی رو نداره...مثلا کشف تیکه و کنایه تو حرف ، سربسته و غیر مستقیم حرف زدن و فهمیدن حرفای غیر مستقیم....باید رک و راست باش صوبت کنی تا درست منظورتو بگیره....:icon_pf (34): اهل برنامه ریزیه و کلا از این مشکلات برنامه ریزی که اکثر ایرانیا ازش رنج میبرن فارغه.....(شکلک پنهان کردن حسادت) باهاش بگردی قدت بلندمیشه.....میکشدت دنبال خودش.... اهل جار زدن و ریا نیست...خیلی عجیبه این ویژگی تو این دوره زمونه. خراسانی اصیل بودنش رو موافقم...یه مردونگی و استحکام و مقاومت خوبی داره .....(ایش!چرا منو تو این موقعی ت قرار میدی که اینا رو بگم:evilsmile:) کلا سعی میکنی دنیا رو یه طور دیگه ببینی، متفاوت.........ولی شاید به دیگران خیلی اجازه نمیدی این نگاه تو رو ببینن و لمس کنن و متوجه منظورت شناره موافقم ...اما به نظرم همینجوری که هست بهتره.....و یک نصیحت براش...مواظب مردم روزگار باش! که هرکس به بهانه ای پا در رکابت نکند...از اول تا الان هیچوقت به نظرم مغرور نبوده....فقط گاهی خودشیفته مینماید. سادس و خیلی سادگیشو دوس دارم...امیدوارم همینجوری بمونه همیشه. تکیه گاه خوبیه...میشه بهش اعتماد کرد و کاری بهش سپرد. و اینکه سجاد مث کوه یخه.... اه چقد تعریف کردم ...... :icon_razz: ههههه.....ظاهرا من اولین کسی ام که ازت انتقاد دارم.....:xbex7jmjnhtbacgrr3x.....چه کیفی میده :texc5lhcbtrocnmvtp8 انتقادامو پ.خ میکنم ...حالا اول خودت ببین.... 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خوب بربم سجاد کشون!همه که از این خان داداش ما تعریف کردند!خداییش بدی پیدا کردن تو این موجود شگفت انگیز کار سختیه!!!اول از همه خودشیفته هی عکساشو میذاره و پز جاهایی که رفته رو میده.دوم از همه خیلی مشکوک بود اما حالا نیست!سوم هم یکی پیدا شد این موجد خارق العاده رو دیده.ولی در کل این داداش من خیلی خوش اخلاق و دل پاکه.مهربونیش که حرف نداره و منم هی اذیتش کردم.به همین وقت عزیز از من درگذر ای برادر!!!البته حقت بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد.برات بهترین هارو آرزو دارم و مطمئنم که به همه چیزایی که می خوای میرسی.اون جوجوی خوشگلتون رو هم ببوس.خیلی نازه!لپش رو بکش حسابییییییییییییییییییییییی!راستی خان داداشم یه عالمه شعر بلده و عاشق خیام هستش.قول داده من و سجاد رفتیم شهرشون از خودش رونمایی کنه و ما رو بگردونه.یه عالمه دیگه مونده.برمیگردممممممممممممممممم.یه ذره هم از دست من ناراحته راستی. 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ چی؟ تصعید؟!، تقطیر؟!، کراکینگ؟!، میعان ؟! قضیه چیه ؟باور کنین من تست هوش دادم ها . کند ذهن نیستم .ها مدارکشم موجوده . ولی این جمله اخر رو ک سفید نشوشتی کلهم نفهمیدم یعنی چی. می شه ی طور دیگه بگی. فحش ک نیست . فکر کنم انتقاده . اخ جون .:gnugghender: مرسی. ک اومدی . نه بابا اونم تعریف بود یعنی همون خیلی هم خوب مثبت، انسان، با شخصیت هستنننه! تنها انتقاد وارده همون هموژنیزه بودنه بود! آخه بابام جان یعنی چی آخه اینقدر آدم با نزارکت باشه؟ همه شو شما برداشتی خب معلومه یه پاپاسی اش هم به بعضیا نمی رسه یکم عادل باش برادر 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلامليكم به نام خداوند بخشنده مهربان. اينجانب اوريون ميباشم و از آنجايي كه خوشم نمياد از كسي تا اين حد! تعريف كنم و شناختم از آقاي سبز منجر به چنين مسئلهاي ميشه تحليل نمينمايم :دي اومدم اينجا پست دادم كه در تاريخ ثبت گردم :دي (قبلنا اين جور پستا خلاف قانون تحليل بود :دي) دستشون درد نكنه. وقتشو بيشتر كنيد. 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سجاد حرف نداره دروغ می گه، حرف دارم ولی حرفم نمی یاد یکی از بهتریت بچه های انجمنه خودشه :vahidrk: واقعا پسر گل و با معرفتیه خداییش هیچ نکته منفی نداره که بخوام بگم ************ اهل شوخی هست تو رفتارشم همیشه اون سیاست لازم رو داره پیشته بابا اهل و شعر هست و کلا هم شعر بلد نیست شعر می خونم ولی هیچی نمی فهمم از شعرا تا حالا عصبانیتشو ندیدم دنبال راحم تا بتونم حرصشو دربیارم:gnugghender: ههه، خدا قسمت گرگ بیابون نکنه سجاد برو دنبال انتقاد نگرد که کلا کسی نیاد ازت انتقاد کنه بس که بچه گلی هستی خودت برو، بزار باد بیاد خیلی چاکریم و ممنون از دعوتت ما بیشتر عزیز ی دونه ای. در دونه ای مرسی ک برا من بی ارزش، وقت باارزشت رو گذاشتی. با سلام تشکر بی پایان از دوست وبرادر عزیزم اقای مهندس فیلابی بابت دعوت این حقیر به این بزم بزرگ درود، خواهش می کنم راستشو بخواین من تا حالا تو این نوع تاپیکها شرکت نکردم و واقعا نمیدونم چی باید بنویسم و اگر امروز اومدم فقط و فقط بخاطر ارادتیه که به حضور دوست بزرگوارم اقای فیلابی دارم . لطف کردی مهندس اما به پستهای دوستان که نگاه کردم فهمیدم باید نکات منفی و مثبت رو بگم ... اونایی که توی این انجمن منو میشناسن خوب میدونن آدمی هستم که حرفمو رک میزنم و در این مورد سجاد عزیز بهتر از هرکسی این اخلاق منو میشناسه پس اگه اینجا چیزی مینویسم بدونید دارم رک حرفمو میزنم . اول نکات منفی رو میگم که حال سجاد عزیز گرفته بشه : ************* 1 - خیلی وقته دور منو خط کشیده و البته از اونجا که یه مهندس مکانیک اصول دینش قوانین نیوتنه پس هر عملی را عکس العملیست برابر آن ...! والا چند وقته حالم دیگه دست خودم نیست. 2 - برای انتخاب مدیر تالار مکانیک همه رو جزو آدم حساب کرد الا من که البته نظر لطفشه ...! نه، بحث زمان هستش. تو اون بره کسایی رو نامه دادم ک پیش بینی می کردم؛ وقت آزادتری داشته باشند و زود ب زود تر، می بومدن انجمن. 3 - از تالار مکانیک به انجمن معرفی شد ولی خیلی وقته قید تالارو زده ...! کسایی ک تو مکانیک بودن می دونن ک من تا زمانی ک مکانیک بودم، فقط تو تالار مکانیک بودم. اما الان وظایفم بسط پیدا کرده . اینکه یکم کمتر می رسم بیام. قطعا این مشکل ب خاطر عدم توانایی شخصی در مرتب سازی برنامه ها هستش. امیدوارم بتونم ب صورت ماهیانه، یا هر 3 ماه .(حالا باید تو هیئت علمی مکانیک بگمش؛ ) ازمونهای انلاینی رو برای SW برگزار کنم. 4 - بقیشو اگه دلش خواست تو پ.خ بش میگم حتما مهندس. هر جا راحت بودی من در خدمتم. نکات مثبت : 1 - مرام خوبی داره . اگه با یکی دست رفاقت بده تا تهش باهاشه 2 - خوش تیپه 3 - اگه کاری میکنه جار نمیزنه و اهل ریا نیست شما لطف داری 4 - این موردم اگه خواست تو پ.خ بش میگم منتظرم. به هر حال چه ما رو آدم حساب کنه و چه نکنه چه جواب سلام مارو بده و چه نده چه به تالار مکانیک سر بزنه و چه نزنه ای بابا.... براش آرزوی موفقیت و سربلندی و سلامتی همیشگی دارم . و همچنین . مرسی ک اومدی مهندس درود سجاد جاندرود بر خودت ممنون که ما رو هم قابل دونستی این حرفا چیه . خواهش می کنم. اوایل که عضو شده بودم و دنبال یه سری مطالب بودم تو تالار مکانیک هر جا میرفتم ردپاش بود ... اینجا ...اونجا .... همه جا پیش خودم گفتم حتما مطالبشو برا دانلود میزاره ! یه خورده که فعالتر شدم ...دیدم نه اینطور نیست واقعا ادم خیلی خیلی بادانشیه اینو جدی میگم پیش خودم گفتم مگه میشه یکی مثل سجاد عزیز تو همه زمینه ها اطلاعات بالایی داشته باشه:w58: نه . اینا ک می گی اون یکی سجاده . spow من بیشتر از شباهت اسمیم استفاده می کنم. و گرنه ک ما شاگردی در این ره. حتی وقتی انجمن به یکی از دوستان معرفی میکردم از سطح علمی انجمن پرسید : منم سجاد عزیز و جاوید و سجاد spow براش مثال زدم و گفتم انسان های با دانش زیاد داره انجمن از لحاظ اخلاقی هم واقعا یک انسان ایشون هم لطف داشتن ب ما. بعدا بهم معرفیش کنم. برم ببینم منظورش چی بوده از این تهمتا .:vahidrk: افتاده - آروم - با ادب - با معرفت - پیگیر - با برنامه - با هدف و کسی که وطن و مردمشو خیلی دوس داره و بهشون احترام میزاره(این خیلی ارزشمنده) و به قول دوستمون از ظاهرت مشخصه که کارهای دیگران رو بدون هیچ منفعتی راه میندازی سالاری. برات آرزوی بهترین ها رو میکنم و همچنین امیدوارم در سالی که پیش رو داریم به همه خواسته هات برسی..... پایدار باشی مرسی. متشکرم ک اومدی. در پناه حق. بههههههههه سلام بابزلگ...سلام نوه. اول از همه آبروتو ببرم و بگم چ با بزگه خسیسی هسی عیدی ب نوه ات ندادی گولم زدی گفتی میذارم تو حساب واست بعد ک بزگ شدی میدم بت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ههههه. راست می گم دیگه. الان بهت بدم. می ری همه رو شکلات صورتی می خری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عرضم به خدمتتون چون تو کار شکلک هسم میگم ک شکلک مورد علاقت این میباشد ایول عاشق فلسفه و نیچه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و البته دلارهستی دلار رو خوب اومدی. منم خود شیفتگی و عشق به دلار رو از با بزرگم ارث بردم با اجازتون بله . دیگه . ما اینیم. خلاصه ک ما بدی ندیدم ک انتقادی کنیم...چیزی جز خوبی و صبر و خوش اخلاقی و معرفت و مرام وادب و متانت و. .. ندیدیم ما (حسابت زد بالا با بزگ،بیا پروفم حساب کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) هههه. این اخرش چقدر خندیدم. مرسی ک اومدی. بعدا برام صورت جساب بفرست. منم می فرستم ب حسابت . مرسی ک وقت گذاشتی نوه ه. سجاد عزیز بله ؟ کیه ؟ زیاد باهاش برخورد نداشتم برخورد چیه مرد حسابی . مگه دیواریم . و تازه امروز اونو به لیست دوستام اد کردم ایول . کوچیک نوازی کردی. چیزی که از برخورد این چند وقت و صحبت های دیگرون (نه توی این تاپیک) متوجه شدم اینه که آدم فعالی هست و خیلی تلاش میکنه تلاش زیادی برای سرپا نگه داشتن تالار مکانیک کرده و در حال حاظر این تلاش رو برای سرپا نگه داشتن انجمن داره آدم متشخصی هست و مبادی آداب همش خودتی. از کارای بدش هم .... اینه که اصفهان اومده و ما رو خبر نکرده ای بابا ای بابا . شرمنده اگه کم بود کم بود بله . ولی شما ی خط هم بگی برا ما خودش ی دریاست . مرسی ک وقت گذاشتی. در پناه یگانه هستی عالم . شاد و پیوسته سر مست باشی. 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ بله ؟ کیه ؟ برخورد چیه مرد حسابی . مگه دیواریم . ایول . کوچیک نوازی کردی. همش خودتی. ای بابا ای بابا . کم بود بله . ولی شما ی خط هم بگی برا ما خودش ی دریاست . مرسی ک وقت گذاشتی. در پناه یگانه هستی عالم . شاد و پیوسته سر مست باشی. به قول بچه ها اووووووووووووفففففف شما موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام با هزار تا شرمندگی بخاطر دیر اومدن من هی یادم میره پیر شدم رفته سجاد جان آقا سجاد یه دونه باشه با فهم و کمالات با اطلاعات عاشق طبیعت کله سحر حضور و غیاب میکنه همیشه منو یکی از مدیران بسیار عزیز و قابل احترام این انجمنه ... البته تمام مدیران مخصوصا ارشدهای این انجمن گلند.. من بدی ازت ندیدم همش خوبی بوده امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم .... اه راستی یادم رفت سال نویتون هم جدید باشه با خروار خروار آرزوی قشنگ برای لحظه لحظه زندگی سبزتون 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سجاد یه دوست خوب... ولی متاسفانه مجازی... با جنبه... با شخصیت... مثبت نگر... حامد همش خودتی سجادو از همون روزای اولی که اینجا عضو شدم و اولین پستی که تو تالار مکانیک دادم میشناسم. بنظرم نکته مثبتی که توی رفتارش هست اینه که جنبه خیلی بالایی تو ارتباطاتش توی این سایت داره و رفتار بی منطق و احساسی توی این فضا ازش ندیدم... امیدوارم همیشه همینطوری باشی رفیق ولی نمیتونم از نکات منفی که شاید داشته باشی بگم چون شناخت من از تو تنها توی همین محیط هست و امیدورام در اینده بیشتر بشه. چاکریم... مرسی ک اومدی رفیق شایسته این همه تعریف نیستم. مثلا ما خبر کردیم چه گلی به سرمون زدی؟:icon_razz::vahidrk: خودت که در جریان بودی ........ اونروز دو جا دعوت بودم میخواستم بیام پیش شما و بعدش آخر شب بریم یه سر اونور ولی اونقدر اعصابم رو بهم ریختن به که از خونه جم نخوردم سهیل معذرت خواهی کردم که این سهیل همین جوری ه بابا .:icon_razz: راحت باشین، تارف نکنین . گفتگو دو نفره تو تاپیک تحلیل یکی دیگه، خوش می گذره ؟ برین تو کوچه خودتون بازی کنین . توپ ت و ظبط می کنم ها. از همون اول که اومدم تو انجمن(برای قضیه ی اون طراحی کذایی) با شما آشنا شدم و فهمیدم واقعا مکانیک بلدید.ای بابا، این چ حرفیه. ما اینجا استاد زیاد داریم. همشونم سوادشون از من بیشتره . بعد از اون هم رابطمون دوستانه تر شد و دیدم که اهل طبیعت و کوه و کمر هم هستید. یسک. بسیار هم با ادب و منطقی. خوشتیپ هم هستید. فش نده . بازم تکرار میکنم ایشالا به تور هم بخوریم. سابق بر این گفتم این مورد رو. حرف بی دلیل نمی زنم. مطمئنم شما اگر همین روال ک داری پیش بری نهایتا تا 4 سال دیگه، یکی از افتخارات انجمن و بعد ها کشورت می شی پسر. تنها هستی عالم نگه دارت باشه مرسی ک وقت گذاشتی و اومدی. سلام به به!نوبت به خان داداش خودم رسید!آخه کوچولو مگه کسی جز خوبی و مرام از تو دیده؟اگه کسی پیدا بشه من بهش جایزه میدم. برمی گردمممممممممممممممممم درود . برگرد. قدمت گل باران سلام سجادی :53tnkbetm2eof1u84pjسلام مهلایی سجادا به صف باشد. خصوصیات خوب : با اخلاق و سنگین بااراده و پرتلاش فهم و درک بالا اینا ک همه می دونن، خودتی. الکی تهمت نزن . به دنبال دانش :دی مخصوصا راجب مسائل فلسفی خیلی کنجکاوه :thk: هههه. ب دنبال دانستن درست تره . آروم و مهربون و بامعرفت :aghosh::w36: نمونه ی یک خراسانی اصیل البته با کمی انحراف به آلمانی :icon_razz: :دی المان رو خوب اومدی. المان، المان تا پیروزی خلاصه یه پسر نمونه که همه ی خصوصیات خوب رو داره :3384s: نزن ب بم جان . نزن . خصوصیات بد : نات فوند :53tnkbetm2eof1u84pj دیتکتورت خرابه . :icon_gol: مهلایی مرسی ک اومدی. خوش اتیه . خوش باشی. یا حق. سجاد خیللی گگلی درود بر داوود، خدای اسپم . خودت گلدونی، نه اصلا باغچه ای . به به. تحلیل نداری که آخه تو! پ چی تو داری ؟! جز خوبی چی داری مگه؟ چی می خوای؟ سی دی؟ پاستور؟ ترقه ؟ شوکر؟ دلار؟ فقط بگو واسه چی نوبت مردمو میگیری؟ این نگران خودشه . برو اقاجون، حالا حالا ها نوبت تو نمی شه . روزای اول که سجات ارشد شده بود و منم همکار شقایق شده بودم یه شب برام کار پیش اومد داشتم میرفتم. همزمان دیدم یه گزارش هم ارسال شده که نیاز به رسیدگی سختی داره. هیچ کدوم از همکارام نبودن. فقط سجات بود. بهش یه پیام خصوصی دادم که بی زحمت این گزارش رو رسیدگی کن من میخوام برم. منتظر موندم جواب مثبت رو بگیرمو برم که یهو دیدم نوشته من خسته ام به یکی دیگه بگو فکرشو بکن تو اولین برخورد. دلم میخواست مغزشو بدوزم به دیوار. قرارمو به هم زدم و خودم نشستم رسیدگی کردم گزارشا رو و رفتم. هههه. اره یادمه. خب خسته بودم. حوصله خیلی مهمه . ولی سخت از دستش دلگیر بودم. تا اینکه همین دلگیری باعث شد باب دوستی و رفاقتمون باز بشه که البته یکی از با ارزش ترین دوستانمم هستن ایشون. شرمنده اقا. کاش همونجا می گفتی ناراحت شدی. از ته ته ته ته دلت با انبر در میارودمش. ای بابا . خوش مرام سالاری/ تو مرام و معرفت و صبوری که یه دونه باشه به نظر من. یعنی رو دستش کم پیدا میشه. ما شاگردیم. اهل دل و شعر و صفا هم که هست عمیقا!!! می خونم ولی گفتم ک چیزی نمی فهمم. واقعا چیزی جز خوبی نمیتونم در موردت بگم و فکر میکنم این تحلیل شخصیت در این تاپیک برای انجمن جزء ماندگارترین هاست. وقتی شما و این دوستان گل قدم رنجه کنین، حتما موندگار می شه . آسفالت تیم. دست ت درست ک اومدی. ما ک هر چی گشتیم، یک هستی بیشتر نیافتیم! می سپرمت دست تنها هستی عالم. در پناه حق، شاد و پیوسته پیروز باشی. ممنونم از دعوتت سجادی....خواهش می شود سجاد......یکی از با معرفتای انجمن یه پسر مودب آقا خوش برخورد توو رشته خودش اطلاعات خیلی خوبی داره ای بابا، می خوام هندونه فروشی بزنم. یه همصحبتِ خیلی خووب(البته اگه کاراش مهلت بده) شما قدم رنجه کن. کارا تعطیل . انتقاد هم ندارم فهلنی همینا مقسی ک اومدی بانو کوچک. بازم بیا، کلبه درویشی ما درش همیشه بازه . شاد باشی مثبت - فروتن - با شخصیت و یه دانشمند واقعی از لحاظ اطلاعات!!!مرسی سجاد از دعوتت... موفق و پیروز باشید بابا، زدی ما رو منفجر کردی. چ همه انتقاد من قلبم با باطری شارژی کار می کنه ها. از همین اوری گرفتم. فکر کنم جنسش قلابیه . یکی در میون بندری می زنه . یهو دید گرفت ها. اینقد انتقاد نکن . - مرسی ک اومدی. خانم مهندس گل گلاب گلدون . شاد باشی. 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ ای بابا سجاد که دیگه تعریف نداره....اگه خوبه . اگه با معرفته. اگه پسر گلیه. . . . به دوست با معرفتش و با مرامش و با ادبش حسین رفته... اینو همه میدونند که. حسین . خوش اومدی. مرد حسابی برو از رفیقت یاد بگیر. البته، انتقاد کن، این خودشیفتگی ک دوستان می گفتن. هم از این ادم یادگرفتم. سلامدرود حال ؟ احوال؟ حال ؟ قدر قلزم اندر حرف ناید . احوال ؟ چ شود. هههه. حال ک وصف نشدی ه . دیگه جمعش چ شود . شکر ایزد. زنده ایم گویا . والا شما یه جوری تو پست اول آدم تو رودروایسی گذاشتی که آدم فک می کنه حتما الا و بلا یه نکته منفی خاصی باید از خودش دربیاره باور کنید تا همینجا 3 تا پیام خصوصی داشتم، همش انتقاد نبوده . ولی یکیش انتقاد بود ک از نقدش لذت بردم. خب چیزایی که واقعا تا به حال متوجه شدم رو میگم: واقعیتش شما رو از زمانی که ارشد شدی، شناختم............. گفتم ک، قبلش تو مکانیک بودم . باید ب مکانیک توجه می کردم فقط. بعد هم مشاور سایت شدم. برنامه ریزی و اینا بودم. الان یکم حیطه کاری عوض شده. پس مشکل از من ه. ک قبلش فعالیت برون مرزی نداشتم. اوایل به شدت فکر می کردم آدم مغروری هستی:icon_pf (34): از اونایی که جز خودشون کسی رو قبول ندارن!! ولی خب کم کم با پست ها پراکنده و برخوردهای مختلف فهمیدم اشتباه می کردم............از اون جایی که آدمایی که نسبت به بقیه آروم ترن، این آرومیشون گاهی به اشتباه به پای غرورشون گذاشته میشه، برداشت اشتباه منم به خاطر همین احتمالا بوده. چی بگم. والا . خیلی زیاد به شعر و خصوصا اخوان ثالث علاقه داری اخوان رو نمی شناختم. تا اینکه ی روز یکی برام شعر زمستانش رو خوند. ب نظرم انچه از دل براید لاجرم بر دل نشیند . دل پرخونی داشته اخوان. گاهی از بعضی از صحبت هات احساس کردم اهل فلسفه هستی بله. ولی زیاد فلسفه نمی فهمم. ........گفتی خدا رو قبول داری، اما یه طور دیگه و متفاوت............. نمی شه گفت متفاوت . ولی ب طریق دینی نیست. ولی بیشتر از این بازش نکردی..........خیلی خوبه اگه تونستی و خواستی در غالب یه تاپیکی چیزی بحثش رو باز کنی. خب. نظر شما اینه . خیلی ها دوست ندارن بشنون. راستش فکر کنم. می دونم تو چ تاپیکی دیدید. اتفاقا برای شرکت تو همون تاپیک از طرف یکی از دوستای مدیر عزیزم مرود انتقاد قرار گرفتم ک بحث دینی ممنوعه . اگر مایل بودید. خصوصی بحث می کنم.در این مورد و اما درباره کلی بحثها: شما خودتون خوب می دونید، خیلی از بحثها، اصلا شرایط اولیه بحث رو نداره . یعنی ادم ا با تعصب هاشون می یان وسط گود. .... دلیل دیگه اش هم دانش کم ه منه. زبون.... داستان بازرگان و پرنده اش(یادم نیست چ پرنده ای بود) اشاره های زیبایی ب کنترل گفتار داره. مدتهاست . افسار سکوت ب زبونم زدم. نهایت سعی ام رو می کنم زیاد حرف نزنم. متشکرم ک خوشتون اومده . به نظر میرسه نظم فکری زیادی داری و اهل برنامه و این جور حرف ها به شدت هستی. تقریبا . و گاهی این فکر رو این قدر درگیر می کنی که شاید نتونی منظور واقعی و اون چیزی که توی ذهنت میگذره رو انتقال بدی....... ای گفتی. گاهی با طرف مقابلم ک حرف می زنم. اینطوریه . (!) هههه. می بینم ک متوجه ربط منطقی مطالب ب هم نمی شه .مجبور می شم اون چیزایی ک حذف کردم رو شرح بدم... پس ب نظر شما، درگیر شدن زیادی ب برنامه ریزی باعث می شه این اتفاق بیفته . پیگیر و مسئولیت پذیر از بچگی مسئولیت داشتم. حالا اینکه چقدر تونستم موفق باشم . خدا داند. اعتماد به نفس بالا دیگه دیگه . این همون خود شیفتگی ها . به ظاهر آروم........اما در واقع شیطون......شیطون زیرپوستی !! شیطون ... مممم. گاهی حالم حال خودم نیست . اهل مطالعه زیاد......... نه زیاد. می خونم دیگه. فرصت بشه. ی چیزایی می خونم. کلا سعی میکنی دنیا رو یه طور دیگه ببینی، متفاوت.........ولی شاید به دیگران خیلی اجازه نمیدی این نگاه تو رو ببینن و لمس کنن و متوجه منظورت شن نمونه این نگاه متفاوت پست زیره که به نظرم جالب و قشنگ بود : راستش من ب خودی خود، اهل حرف زدن نیستم. ولی اگر سوالی باشی من راحت تر می تونم حرف بزنم. دنیا ی تاتر خیابونیه . یکی نقشش می شه شیطون، یکی جبریل، یکی نیچه، یکی فروید, یکی هم من. نقش ک تموم می شه . میریم بیرون. بعضی ها نقششون اینکه بیاین رنگ کنن. نقاشی بکشن. اثرشون می مونه برا همیشه تو تاتر. بعد از این تاتر هم ی تاتر دیگست. حرکت همچنان هست ... آهان یه چیز دیگه هم این که توی نگارش حرف (ه) رو چرا نمینویسی؟؟؟؟ مثلا به جای که مینویسی ک ..........اوایل که پست های شما رو میخوندم همش این طوری () میشدم !!! الان دیگه عادت کردم :دی هههه صرف جویی دیگه . کی گفته ه نداردم. ه رو در بعضی جا ها نمی زارم. فعلا همینا به ذهنم رسید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کم ، زیاد، درست، غلط، به بزرگواری خودت میبخشی. در آخر هم بهترین ها رو برات آرزو میکنم و امیدروارم روز به روز به ایده آل ذهنیت بیشتر نزدیک شی مرسی. ب جرات می تونم بگم ک این پست و پست پری دریایی، از عمیق ترین بررسی ها بود . واقعا و از صمیم قبل از هر دوتون متشکرم ک وقت گذاشتید . و شرکت کردید . ایده ال رو هم خوب امدی. مرسی. شما هم پیروز باشی و سلامت . به به سجاد انقدر که با شخصیته، تحلیل شخصیتش خیلی یه طرفه میشه یکی از اولینای انجمن و یکی از بهترینای بهترینا که تو این فضای مجازی باهاش آشنا شدم. خیلی دوست دارم بتونم از نزدیکم ببینمش، ولی حیف که قسمت نشده هنوز. محمد، آواز دهل شنیدن از دور خوش است . با ادبه و احتراما رو نگه میداره با معرفته و هوای دوستاشو داره خیلی منطقی حسابی فعال عکساشم که دیگه نشون میده اهل طبیعت. قابل اعتماد اگه ببینه کسی ناراحته، بلافاصله سعی میکنه که از ناراحتی درش بیاره. خیلی خوشحالم که تونستم باهاش آشنا بشم. همش خودتی سالار ب دور از تارف و مسایل دیگه می گم. محمد قدر خودت رو بدون پسر، بعضی ها ذاتا مروارید ان. تو از همونایی. سعی می کنه ناراحتیشو جایی نگه و با کسی تقسیم نکنه و سعی میکنه با خودش حلش کنه. طبیعت واسه همین چیزاس دیگه فقط مواظب باشید زیادی بهش بی احترامی نکنید که اگه فرصت اون تخلیه ناراحتی رو پیدا نکنه و قاطی کنه ... :icon_pf (34): واقعا شرمنده ام محمد. راستش اون روز هم ک گفتم. از همون روزایی بود ک بالا، سیندخت اشاره کرده بود. خوابم 2-3 ساعت بودش. کنترل تصمیم گیریم دست احساسات بود نه منطق . اقا شرمنده . یادم بنداز اگه حضوری دیدمت. اون قسمت حافظه ات رو پاک کنم. آقایی من الان پست خودم رو خوندم اون تیکه زبون باز رو خیلی ضایع گفتم احتمالا بد گرفتی :icon_pf (34): به جان خودم فقط خواستم بگم انقدر خوب حرف میزنی که آدم رو کاملا قانع میکنی ای خوشتیپ انجمن ای بابا. بی خیال حامد و بی صدا پارسی شایدم عربی و سایلت فینگلیش هست!!!!!!!!هندونه رو میتونی بیاری برا مهموناتون یا تا چله نگه دار...... بله بله. واقعا چ راهکارهای مفیدی ارائه کردی خانم مهندس. داش سجاد من ازت رفتار یا ویژگی منفی ندیده ام که بخوام انتقاد کنمخیلی گلی ای بابا. خودتی. سجاد عزیز واقعا میتونم از بهترینهای انجمن که هم از جهت دانش و هم اخلاق از بهترینها هست. ازش چیزای زیادی یاد گرفتم. پسر مهربون منطقی و ارومی هست. یه کوچولو شیطنت داره فقط فکر کنم این عنوان یکم گیرش انداخته. پسر خوشتیپ و اهل سیر سیاحتی هست. چند وقت پیش این سعادت رو داشتیم که از نزدیک زیارتشون کنیم .وقتی حضوری دیدمش تمام این چیزایی که گفتم در موردش رو چندبرابر کنید. کلا اینقدر پسر خوب و آقایی هست که هرچی میگردم یه نکنه منفی لااقل پیدا کنم نمیتونم. امیدوارم همیشه و هرجا هستی موفق باشی به. قدم رنجه کردی ادمین جان. شیطنت نیست، گاهی در جهان دیگری هستم. بابا گفتیم شما دیگه گول ظاهر سازی ما رو نمی خوری... خیلی خوب. متشکرم ک اومدی. سال 91 سال پر از خبرهای خوب باشه برات. سلام سلام اول از همه سال نو مبارک دوم ممنون بابت دعوتت سوم زیاد آشناییت ندارم متاسفانه...اما تا حدی که میشناسم..بسیار مودب و آروم هستید امیدوارم تو تک تک لحظه های زندگیتون شاد و موفق باشد. درود درود اول از همه برای شما هم باشه . دوم هم، خیلی خوب کاری کردیم. دعوت کردیم. بازم می کنیم. سوم هم. مرسی ک اینقدر معرفت داشتی ک همون ی خط رو هم بگی. فقط اگه انتقاد می کردی. خوشحال تر می شدم. و همچنین . شاد باشی. 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااام درود عههه؛ ببین تحلیل شخصیته کیه؛ یه فرد فوق العاده باشخصیت ؛ مقسینگ خیلی خیلی از اخلاق و شخصیتشون خوشم میاد؛ نظر لطف شماست بانو مودب ؛ باحال؛ مهربون؛ منطقی ؛ خوش بر خورد چ همه انتقاد . نه خسته . مرسی بابت دعوتت مث این شکلک خنده همیشه شاد باشی خواهش می شود . مرسی ک اومدی. این یعنی داداش سجاد ما خاک پاتیم بابا . ما که بدی ازش ندیدیم احساس میکنم یکم شیطنت داره رو نمیکنه از سبزای انجمن و لیاقت داره که سبز بمونه اونجوری که فهمیدم پسر مودب و اهل شعر و سفریه بدی ندیدم که بیام بگم همش خوبی بود و اون قسمت شیطنتش کم شه عالیه :icon_gol::icon_gol: شیطنت رو هی باید جواب گو باشم.:icon_pf (34): اقا باور کن اون دفعه من نبودم شیشت نو شکستم. سهیل بود من خودم شاهدم. . چشم. عزیز. اونم افسار می زنیم. کنترلش می کنیم. هر چند گاهی دیگه احوالاتمون گونه دیگری می شود . مرسی ک اومدی . قدمت سر چشم. دورودآقا توپی هیچ مشکلی نداری من که خودم تازه واردم خداییش همیشه رو به تو میندازم چون میدونم دست رد به سینه کسی که به کمک نیاز داره نمیزنی خیلی هم با ادبی شما لطف داری. کمک کردن فقط ی وسیله می خواد. من فقط ی وسیله ام. من نباشم یکی دیگه. در پناه حق. مرسی ک اومدی. انسان با معلومات ، اهل ادب و شعر و شعوراحساس میکنم صبری مخفی در وجودش موج میزند که قابل لمس نیست اما در کل برای من دوست قابل احترامی است . . . . شما هم لطف داری. صبر، کادویی نیست ک ب ادم بدن. دنبال ارامش درون می دوم. شاید بتونم برسم بهش. مرسی ک اومدی . ب وجد اوردی ما رو قلندر. خب خب خببه به به . تحلیل شخصیت بابابزرگِ لجبازِ خودمِ خودتی اول شرمنده باسه تاخیر شب عید بود و مامانم ول نیکرد مارو ای بابا. بعدشم اینک خصوصیاتِ خوب و بدت و باهام قاطی پاتی میگم ک یهو شوک بهت وارد نشه همچین بابابزرگِ:626gdau: ************* خیلی آدم مهربون ولی بی اندازه حساس!!:w768: یه اشتباه کنی دیگه کارت تمومه مگه دیگه حرف تو کلش میره ک بگی اشتباه کردی بعدش فقط حرف حرفِ خودشِ:cry2: بسیار ادم خوب صمیمی بی حاشیه و خیلی خیلی با ادب،هیچکسم فک نکنم تا حالا ازش بدی دیده باشه چون اصن ازش بعیده...تازشم اگه اشتباهن میگم اشتباهنااا کسی و ناراحن کنه عمرا اگه تا از دلش درنیاورده باشه بی خیالِ قضیه بشه...اووووووفففف چه بابابزرگِ ماهی دارم من!:(87): بله . بله ماه بودن ارثیه . تو هم ارث بردی اممممم دیگه جونم براتو بگه ک!!!:w12: اطلاعاتشم بسی بسی بسیار و خیلی اهل شعر و غزل و از اینجور حرفا تشریف دارن:hrqr6zeqheyjho1f9mx یکی گفت خیلی صبرش زیاده تکذیب میکنم من اصن صبر نداره...بابابزرگ منه من بهتر میدونم یا شما هههه. اورین نوه. بیا از من دفاع کن. این چیزا چیه هی ب من نسبت می دن. آخ آخ آخ اینو یادم رفت بگم بشم نه ببشید بابابزرگم از اون آدماست ک دور دنیارو در 80 روز میگرده هااااا...اگه دیدین دو سه روز پیداش نی بدونین حتما اصفهانی شیرازی کاشانی یه جاهایی همین دور و براست:girl_yes2: پیشته بابا . نمیدونم چیزی و از قلم انداختم یا نه ولی دیگه در حالِ حاضر حضور ذهن ندارم جونی شما:th_running1: مرسینگ ک اومدی. شاد باشی . بخند . این روزا چه پر بار شده تاپیکای تحلیل شخصیت فرت و فرت دعوت نومه میاد :gnugghender: اونم چه آدماییییییی :gnugghender:. فرت و فرت و خوب اومدی. دیگه تحلیل شخصیت هم جواد شده . . خب ، سجاد :gnugghender: - مهربون - با شخصیت - آقا - دوستای زیادی داره و هوای همشونم داره ( حالا هرچقد صمیمیته بیشتر باشه ، این هوائه هم بیشتره ) - خوش برخورد - خوش تیپ - شوخ - حالی به حالی ( moody ) - فلسفه ی غیر قابل هضمِ خودشو داره ******* ******* خیلی سادست باور کن. فقط مشکل انتقال داره ک سیندخت گفت - جالب جواب میده به سوالا ... کلا نظراتش توی بحثا رو دوس دارم ، خوش مزه ن 100 تومن وشد - صمیمی و خون گرم - یه جذبه ی خاصی داره تو وجودش ولی نزدیک که میشی بهش می فهمی همش ژست بوده - معلوماتش خوبه تو رشته ی خودش ژست گیر هم خودتی. جاذبه و دافعه لازمه . - کم پیداس ای بابا. کم سعادتیم. - توی یه عصر دیگه زندگی میکنه کلا ، عصر آدم خوب ها - تنبله تنبل تنبلا بهتر تره . مرسی ک اومدی. تحلیلت خوشگل بود . 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ مهندس سجاد فیلابی از اونایی که روزای اول اومدنم به اینجا باهاش اشنا شدم وبا جاوید داشتند سنگ زیربنای تالار مکانیک رو میزاشتن پسر واقع گرا واهل دل یخورده رادیکالیسم نهان درباورهاش باعث میشه تا از نقد افکارش فاصله بگیره هرچند ادم منعطفی هست وهیچ وقت ندیدم سعی کنه منیت وتک راییش رو اثبات کنه تلاش خوبی داره ولی برای اون چیزی که میخواد خیلی کمه! تنبل نیست ولی ظواهر کارش اینو نشون میده بقولی همت دیگه ای لازم داره تا از اون سکویی که ساخته بپره اهل مطالعه هست واین باعث شده ارامش داشته باشه واینو خیلی دوست دارم فعالیتش کم شده ولی خب بالاخره باید تناسب بست وبه انتظار نتیجه موند امیدوارم درراهی که قدم گذاشته بیش از پیش موفق باشه واقعا پسر دوست داشتنی وبا اخلاقیه ارزوی موفقیت وشادکامی 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ خوب بربم سجاد کشون!خوش اومدین . همه که از این خان داداش ما تعریف کردند!خداییش بدی پیدا کردن تو این موجود شگفت انگیز کار سختیه!!! نه اونقدرا هم سخت نیست . اول از همه خودشیفته هی عکساشو میذاره و پز جاهایی که رفته رو میده دیگه نمی زارم. .دوم از همه خیلی مشکوک بود اما حالا نیست! مشکوک؟ کی ؟ من ؟ نمنه ! سوم هم یکی پیدا شد این موجد خارق العاده رو دیده. یکی نیست . چند نفر دیدن. ولی در کل این داداش من خیلی خوش اخلاق و دل پاکه.مهربونیش که حرف نداره و منم هی اذیتش کردم.به همین وقت عزیز از من درگذر ای برادر!!! من کی باشم ک حقی داشته باشم، ک بعد بخوام ازش بگذرم (!) صاحب حق ببخشه. اما ظرف هر کس حدی داره، ارزو می کنم شرفم بی نهایت بشه .... البته حقت بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد. این جمله ات ابهام داره . حقت بود. خوب کار کردم. حقت بود. ( حق داشتی) برات بهترین هارو آرزو دارم و مطمئنم که به همه چیزایی که می خوای میرسی. امیدوارم ی روز ادم شم. اون جوجوی خوشگلتون رو هم ببوس.خیلی نازه!لپش رو بکش حسابییییییییییییییییییییییی! لپش رو ک نمی کشم. اذیت می شه. ولی ی ماچ مخصوص می کنم. راستی خان داداشم یه عالمه شعر بلده و عاشق خیام هستش. شعرک بلد نیستم. تو نت پره. کپی پیست می کنم. فقط خیام، عطار، ابن سینا، هر کی ک حرف حقی زده باشه . قول داده من و سجاد رفتیم شهرشون از خودش رونمایی کنه و ما رو بگردونه. مممم. قول ندادم ها ولی، ما در خدمتیم. ما تفریحاتمون پیر مردی ه. ب درد شما جوونا نمی خوره .:icon_pf (34): یه عالمه دیگه مونده.برمیگردممممممممممممممممم.یه ذره هم از دست من ناراحته راستی. ناراحت... برگرد. خوشحال می شم. نه بابا اونم تعریف بودای بابا ... یعنی همون خیلی هم خوب مثبت، انسان، با شخصیت هستنننه! هههه. ی نصیحت. هر چی دیدین زیادی خوبه. بدونین ک ی جاییش می لنگه تنها انتقاد وارده همون هموژنیزه بودنه بود! آخه بابام جان یعنی چی آخه اینقدر آدم با نزارکت باشه؟ ادب، نشانه احترام ب شخصیت مقابله . صمیمت نباید با بی ادبی اشتب بشه. اصلا همین ک هست . همه شو شما برداشتی خب معلومه یه پاپاسی اش هم به بعضیا نمی رسه یکم عادل باش برادر شما خودتون تولید کننده ادب و نزاکت و علم و دانایی و نیکی و محبت و اینا و اونا اونا هستین مرسی ک وقت گذاشتی سلامليكمدرود و نلیکم . به نام خداوند بخشنده مهربان. من م شیطان رجیم .:gnugghender: اينجانب اوريون ميباشم و از آنجايي كه خوشم نمياد از كسي تا اين حد! تعريف كنم و شناختم از آقاي سبز منجر به چنين مسئلهاي ميشه تحليل نمينمايم :دي اینجانب هم ب این ادمه، اخطار دادم . حالا ببنیم. باز خوردش چی میشه. اومدم اينجا پست دادم كه در تاريخ ثبت گردم :دي (قبلنا اين جور پستا خلاف قانون تحليل بود :دي) در تاریخ ثبت شد. ولی هنوز تایید نشده . انتقاد کن. بدو :icon_razz: دستشون درد نكنه. وقتشو بيشتر كنيد. پ این دونه هندونه ها کار تو بوده .... ای وای بیا جمع کن. نریز انقد این ور اون ور .... عمو.....:aghosh: عمو حرکت خونوادگی نزن اینجا. زن و بچه رد می شه . ....میبینم که کسی انتقاد و ایرادی پیدا نکرده.....خودم پیدا میکنم....:smiley (18): پیشته بابا . وای ترسیدم. لرزیدم. هنگیدم. بچه اون سیغار چیه دستت . دههه. آقا ، مودب ، متفکر ، متین ، خوشتیپ ، خوش اخلاق ، خوش برخورد ، متواضع که هست . خوب. دیگه چی؟ پول اینا رو نمی دم. ها خیلی خوب ادمو کمک میکنه البته اگه حالشو داشته باشه () ...البته اگه حالشو نداشته باشه و بدونه که کارت خیلی گیره بازم راه میندازه. راست می گه اساسا مسئله حال چیز دیگریست. آروم اهست و قبلا آرومتر بود ، به نظرم تازگیا یه نمه شلوغ شده....منتها جا برای شلوغی هم زیاد داره.....میزان رو کردنش بستگی داره به عوامل محیطی مختلف و شرایط ازمایشگاهی مساعد.:14k8gag: کمال همنشین در من اثر کرد . خوب الان این انتقاده ؟:gnugghender: بعضی وقتا می زنه . همه چی جور می شه. دیگه من بدو، اهو بدو خیلی بامعرفته....حقوق دوستی رو خیلی عالی به جا میاره. تونی. سیبیلاش خوبه...فقط وقتی سیبیل میزاره کلا ریشاشو بزنه که سیبیله پادشاهی کنه تو صورتش بهتره برو تو سی بیل و چهل بیل و اینا اصنم منزوی نیست...خیلی ام روابط عمومیش خوبه.... ذاتا استعداد یه کارایی رو نداره...مثلا کشف تیکه و کنایه تو حرف ، سربسته و غیر مستقیم حرف زدن و فهمیدن حرفای غیر مستقیم....باید رک و راست باش صوبت کنی تا درست منظورتو بگیره....:icon_pf (34): ای. حرف سر بسته رو خوب اومدی.... ای بدم می یاد . اهل برنامه ریزیه و کلا از این مشکلات برنامه ریزی که اکثر ایرانیا ازش رنج میبرن فارغه.....(شکلک پنهان کردن حسادت) باهاش بگردی قدت بلندمیشه.....میکشدت دنبال خودش.... اهل جار زدن و ریا نیست...خیلی عجیبه این ویژگی تو این دوره زمونه. خراسانی اصیل بودنش رو موافقم...یه مردونگی و استحکام و مقاومت خوبی داره .....(ایش!چرا منو تو این موقعی ت قرار میدی که اینا رو بگم:evilsmile:) اینا رو چند حساب می کنی؟ ارزون بگو . مشتری شیم. اره موافقم ...اما به نظرم همینجوری که هست بهتره.....و یک نصیحت براش...مواظب مردم روزگار باش! که هرکس به بهانه ای پا در رکابت نکند... می بینی سیندخت خانم. نظرات متفاوت ه. از اول تا الان هیچوقت به نظرم مغرور نبوده....فقط گاهی خودشیفته مینماید. ارثیه عمو. تو هم ارث بردی سادس و خیلی سادگیشو دوس دارم...امیدوارم همینجوری بمونه همیشه. ساده یا ساده لوح ؟ این انتقاده ؟ :gnugghender: تکیه گاه خوبیه...میشه بهش اعتماد کرد و کاری بهش سپرد. مثل انجام انواع و اقسام پروژه های دانشجویی با ارزان ترین قیمت و تحویل درب منزل . ب همراه قرعه کشی ی دستگاه بنز sls و اینکه سجاد مث کوه یخه.... الان وجه تشبیه این وسط چیه ؟ اه چقد تعریف کردم ...... :icon_razz: راست می گی. اه. حالمان دگر گون شد. ههههه.....ظاهرا من اولین کسی ام که ازت انتقاد دارم.....:xbex7jmjnhtbacgrr3x.....چه کیفی میده :texc5lhcbtrocnmvtp8 انتقادامو پ.خ میکنم ...حالا اول خودت ببین.... اوه. چ انتقادای توپی. مرسی. ب نظرم تحلیل جامعی بود. مرسی ک اومدی. و وقت گذاشتی مورچه مهندس سجاد فیلابیمهندس ک خودتی. ما مهندس پلاستیکی هستیم. شما واقعی. از اونایی که روزای اول اومدنم به اینجا باهاش اشنا شدم وبا جاوید داشتند سنگ زیربنای تالار مکانیک رو میزاشتن یادش بخیر. قبل از ما هم امین بودش .... پسر واقع گرا واهل دل نظر لطف ته. واقع گرای ایده ال اندیش چی گفتمی. یخورده رادیکالیسم نهان درباورهاش باعث میشه تا از نقد افکارش فاصله بگیره هرچند ادم منعطفی هست وهیچ وقت ندیدم سعی کنه منیت وتک راییش رو اثبات کنه رادیکال کیه؟ نکته جالبی اشاره کردی. مرسی. تلاش خوبی داره ولی برای اون چیزی که میخواد خیلی کمه! اره. راست می گی.... تنبل نیست ولی ظواهر کارش اینو نشون میده بقولی همت دیگه ای لازم داره تا از اون سکویی که ساخته بپره اهل مطالعه هست واین باعث شده ارامش داشته باشه واینو خیلی دوست دارم فعالیتش کم شده ولی خب بالاخره باید تناسب بست وبه انتظار نتیجه موند امیدوارم درراهی که قدم گذاشته بیش از پیش موفق باشه واقعا پسر دوست داشتنی وبا اخلاقیه ارزوی موفقیت وشادکامی مرسی ک اومدی. مهندس. قدمت گل باران . سلام سلام با هزار تا شرمندگی بخاطر دیر اومدن لطف کردی بابا . این چ حرفیه . من هی یادم میره پیر شدم رفته سجاد جان پیشته بابا . آقا سجاد یه دونه باشه باشه با فهم و کمالات با اطلاعات عاشق طبیعت کله سحر حضور و غیاب میکنه همیشه منو سحر کجا بوده. 4-5 صب ک سحر نیست . اخه اون موقع . ک می یام. فقط شما رو می شناسم. یکی از مدیران بسیار عزیز و قابل احترام این انجمنه ... البته تمام مدیران مخصوصا ارشدهای این انجمن گلند.. من بدی ازت ندیدم همش خوبی بوده امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم .... من نیز هم. اه راستی یادم رفت سال نویتون هم جدید باشه با خروار خروار آرزوی قشنگ برای لحظه لحظه زندگی سبزتون مرسی ک اومدی. متشکرم. خاطره های زیبا برات بمونه تا همیشه. سال نو ت هم مبارک و خجسته . کامیون کامیون ارادت و سلام و درود واینا و اونا . 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ سجاد گله،واقعا گله یه پسر فوق العاده مودب ، باشخصیت و عاقل. پشتکارش تحسین برانگیزه، اطلاعات بسیار خوب ، چه علمی ، چه توی سایر موضوعات تریپ عارفانه هم داره یکم بامرام و خوشتیپ ، اهل سیر و سیاحت به جاهای بکر ------------------------ ایشالله همیشه شاد و پیروز باشی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ درود بی کران:wavesmile:سال جدید همه تون مبارک امیدوارم همیشه سلامت و شادمان باشید . درود بی کران ترتر بر آقا سجاد عزیز و بزرگوار سال نو تو هم خیلییی خیلییی مبارک باشه . امیدوارم امسال سال فوق العاده ای برات باشه برین تو کار انتقاد و نقد اینا، :gnugghender: میگن دوست خوب همیشه ازت تعریف نمیکنه گاهی هم عیب هاتو میگه تا بتونی اونا رو رفع کنی....اما باور کن تو این 3-2 سالی که میشناسمت هیچ عیب و ایرادی ندیدم که بخوام بگم....پس مجبورم از خوبی هات بگم . شرمنده دیگه سجاد عزیز یه پسر فوق العاده مودب ، با مرام ، صاف و صادق ، صبوررررر ، منطقی و فلسفی ! ، مهربون و خوش برخورده از معدود کاربران انجمن هست که هیچ وقت خودش و خوبی هاش از یادم نمیره.... واقعا واسه دوستانش وقت میذاره و هر کمکی که از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه واقعا خوشحالم که اینجا باهاش آشنا شدم... برات بهترین آرزوها رو دارم. امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق باشی سجاد جان... شاد باش و دیگران را شاد کن :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده