pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سجاد یه دوست خوب... ولی متاسفانه مجازی... با جنبه... با شخصیت... مثبت نگر... سجادو از همون روزای اولی که اینجا عضو شدم و اولین پستی که تو تالار مکانیک دادم میشناسم. بنظرم نکته مثبتی که توی رفتارش هست اینه که جنبه خیلی بالایی تو ارتباطاتش توی این سایت داره و رفتار بی منطق و احساسی توی این فضا ازش ندیدم... امیدوارم همیشه همینطوری باشی رفیق ولی نمیتونم از نکات منفی که شاید داشته باشی بگم چون شناخت من از تو تنها توی همین محیط هست و امیدورام در اینده بیشتر بشه. چاکریم... 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ [quote=eder;900932 از کارا بدش هم .... اینه که اصفهان اومده و ما رو خبر نکرده مثلا ما خبر کردیم چه گلی به سرمون زدی؟:icon_razz::vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مثلا ما خبر کردیم چه گلی به سرمون زدی؟:icon_razz::vahidrk: خودت که در جریان بودی ........ اونروز دو جا دعوت بودم میخواستم بیام پیش شما و بعدش آخر شب بریم یه سر اونور ولی اونقدر اعصابم رو بهم ریختن به که از خونه جم نخوردم سهیل معذرت خواهی کردم که 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ از همون اول که اومدم تو انجمن(برای قضیه ی اون طراحی کذایی) با شما آشنا شدم و فهمیدم واقعا مکانیک بلدید. بعد از اون هم رابطمون دوستانه تر شد و دیدم که اهل طبیعت و کوه و کمر هم هستید. بسیار هم با ادب و منطقی. خوشتیپ هم هستید. بازم تکرار میکنم ایشالا به تور هم بخوریم. 7 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به به!نوبت به خان داداش خودم رسید!آخه کوچولو مگه کسی جز خوبی و مرام از تو دیده؟اگه کسی پیدا بشه من بهش جایزه میدم. برمی گردمممممممممممممممممم 10 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سجادی :53tnkbetm2eof1u84pj سجادا به صف خصوصیات خوب : با اخلاق و سنگین بااراده و پرتلاش فهم و درک بالا به دنبال دانش :دی مخصوصا راجب مسائل فلسفی خیلی کنجکاوه :thk: آروم و مهربون و بامعرفت :aghosh::w36: نمونه ی یک خراسانی اصیل البته با کمی انحراف به آلمانی :icon_razz: :دی خلاصه یه پسر نمونه که همه ی خصوصیات خوب رو داره :3384s: خصوصیات بد : نات فوند :53tnkbetm2eof1u84pj :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به به. تحلیل نداری که آخه تو! جز خوبی چی داری مگه؟ واسه چی نوبت مردمو میگیری؟ روزای اول که سجات ارشد شده بود و منم همکار شقایق شده بودم یه شب برام کار پیش اومد داشتم میرفتم. همزمان دیدم یه گزارش هم ارسال شده که نیاز به رسیدگی سختی داره. هیچ کدوم از همکارام نبودن. فقط سجات بود. بهش یه پیام خصوصی دادم که بی زحمت این گزارش رو رسیدگی کن من میخوام برم. منتظر موندم جواب مثبت رو بگیرمو برم که یهو دیدم نوشته من خسته ام به یکی دیگه بگو فکرشو بکن تو اولین برخورد. دلم میخواست مغزشو بدوزم به دیوار. قرارمو به هم زدم و خودم نشستم رسیدگی کردم گزارشا رو و رفتم. ولی سخت از دستش دلگیر بودم. تا اینکه همین دلگیری باعث شد باب دوستی و رفاقتمون باز بشه که البته یکی از با ارزش ترین دوستانمم هستن ایشون. تو مرام و معرفت و صبوری که یه دونه باشه به نظر من. یعنی رو دستش کم پیدا میشه. اهل دل و شعر و صفا هم که هست عمیقا!!! واقعا چیزی جز خوبی نمیتونم در موردت بگم و فکر میکنم این تحلیل شخصیت در این تاپیک برای انجمن جزء ماندگارترین هاست. 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ممنونم از دعوتت سجادی.... سجاد......یکی از با معرفتای انجمن یه پسر مودب آقا خوش برخورد توو رشته خودش اطلاعات خیلی خوبی داره یه همصحبتِ خیلی خووب(البته اگه کاراش مهلت بده) انتقاد هم ندارم فهلنی همینا 10 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مثبت - فروتن - با شخصیت و یه دانشمند واقعی از لحاظ اطلاعات!!! مرسی سجاد از دعوتت... موفق و پیروز باشید 8 لینک به دیدگاه
H.j.b 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا سجاد که دیگه تعریف نداره.... اگه خوبه . اگه با معرفته. اگه پسر گلیه. . . . به دوست با معرفتش و با مرامش و با ادبش حسین رفته... اینو همه میدونند که. 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سلام حال ؟ احوال؟ والا شما یه جوری تو پست اول آدم تو رودروایسی گذاشتی که آدم فک می کنه حتما الا و بلا یه نکته منفی خاصی باید از خودش دربیاره خب چیزایی که واقعا تا به حال متوجه شدم رو میگم: واقعیتش شما رو از زمانی که ارشد شدی، شناختم.............اوایل به شدت فکر می کردم آدم مغروری هستی:icon_pf (34): از اونایی که جز خودشون کسی رو قبول ندارن!! ولی خب کم کم با پست ها پراکنده و برخوردهای مختلف فهمیدم اشتباه می کردم............از اون جایی که آدمایی که نسبت به بقیه آروم ترن، این آرومیشون گاهی به اشتباه به پای غرورشون گذاشته میشه، برداشت اشتباه منم به خاطر همین احتمالا بوده. خیلی زیاد به شعر و خصوصا اخوان ثالث علاقه داری گاهی از بعضی از صحبت هات احساس کردم اهل فلسفه هستی........گفتی خدا رو قبول داری، اما یه طور دیگه و متفاوت.............ولی بیشتر از این بازش نکردی..........خیلی خوبه اگه تونستی و خواستی در غالب یه تاپیکی چیزی بحثش رو باز کنی. به نظر میرسه نظم فکری زیادی داری و اهل برنامه و این جور حرف ها به شدت هستی. و گاهی این فکر رو این قدر درگیر می کنی که شاید نتونی منظور واقعی و اون چیزی که توی ذهنت میگذره رو انتقال بدی....... پیگیر و مسئولیت پذیر اعتماد به نفس بالا به ظاهر آروم........اما در واقع شیطون......شیطون زیرپوستی !! اهل مطالعه زیاد......... کلا سعی میکنی دنیا رو یه طور دیگه ببینی، متفاوت.........ولی شاید به دیگران خیلی اجازه نمیدی این نگاه تو رو ببینن و لمس کنن و متوجه منظورت شن نمونه این نگاه متفاوت پست زیره که به نظرم جالب و قشنگ بود : نوشته اصلی توسط MohammadReza یک سال دیگه هم گذشتبا تمام خوبی ها و بدی هاش با تمام دل تنگی ها و شادی هاش با تمام اتفاقات خوب و بد زندگی چه در بعد شخصی چه سیاسی چه اجتماعی چه خانوادگی چه .... 3 تا سوال دارم ازتون: به سال 90 از 1 تا 10 چه نمره ای میدید؟ چرا؟ بدترین و بهترین اتفاقی که افتاد براتون چی بود؟ بزرگترین آرزو تون برای سال 91 چیه؟ 1- 10اتفاق زندگی مثل مسیری هستن ک با تصمیمات به ظاهر کوچیک راه هایی جانبی توشون باز می شه. سال گذشته ، دایی من فوت شد. (اصلا یک دایی معمولی برای من نبود، خیلی عزیز بود) فشار های مختلف روحی و روانی، خواب می شد در 48 ساعت 2-3 ساعت .... و مشکلات دیگه، ک حتما اکثرتون هم داشتین. مث همه. ب هر حال من راضی هستم، زندگی با همه مشکلاتش باید گذروند. باید 10 داد همیشه. می خور ک چنین فسانه ها کوته نیست. بالاگفتم. بدترینش بود بهترین: ی کاری کردم ک سال دیگه معلوم می شه .:gnugghender: 3- یورو ارزون بشه . بشه 700-800 تومن آهان یه چیز دیگه هم این که توی نگارش حرف (ه) رو چرا نمینویسی؟؟؟؟ مثلا به جای که مینویسی ک ..........اوایل که پست های شما رو میخوندم همش این طوری () میشدم !!! الان دیگه عادت کردم :دی فعلا همینا به ذهنم رسید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کم ، زیاد، درست، غلط، به بزرگواری خودت میبخشی. در آخر هم بهترین ها رو برات آرزو میکنم و امیدروارم روز به روز به ایده آل ذهنیت بیشتر نزدیک شی 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به به سجاد انقدر که با شخصیته، تحلیل شخصیتش خیلی یه طرفه میشه یکی از اولینای انجمن و یکی از بهترینای بهترینا که تو این فضای مجازی باهاش آشنا شدم. خیلی دوست دارم بتونم از نزدیکم ببینمش، ولی حیف که قسمت نشده هنوز. با ادبه و احتراما رو نگه میداره با معرفته و هوای دوستاشو داره خیلی منطقی حسابی فعال عکساشم که دیگه نشون میده اهل طبیعت. قابل اعتماد اگه ببینه کسی ناراحته، بلافاصله سعی میکنه که از ناراحتی درش بیاره. خیلی خوشحالم که تونستم باهاش آشنا بشم. سعی می کنه ناراحتیشو جایی نگه و با کسی تقسیم نکنه و سعی میکنه با خودش حلش کنه. طبیعت واسه همین چیزاس دیگه فقط مواظب باشید زیادی بهش بی احترامی نکنید که اگه فرصت اون تخلیه ناراحتی رو پیدا نکنه و قاطی کنه ... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ایوووووول پست اول برا خودم شد خوش بحالت فواید صبح زود اومدن انجمن همینه هااا میگن سحر خیز باش تا کام روا شوی ممنون بابت دعوت سجاد جان خواهش می شود خوب آقا سجاد گل : بله ؟ همچین اون بالا نوشته اگه نکته منفی دیدی نتونستین بگید خصوصی بگید ، انگار چه کرده ، مردم رو به شک میندازیااااا ههه، دیگه ادمیزاد دیگه . گفتم حالا شاید یکی دوست نداشته باشه بگه اینجا از همین اول بگم ک نکته منفی تا الان ندیدم آقا ، باشخصیت می باشه مقسی معلومات عالی نسبت به رشته خودش داره شما لطف داری ندیدم تا حالا تو بحثی شرکت کنه با اینکه بهشون میخوره اگر شرکت هم کنه حرفی برای گفتن داره این رو در ادامه می گم. آروم و ساکت میباشه ، شولوخی مخفی داره اما خیلی رو نمیکنه دیگه دیگه :gnugghender: اصلا خودشیفته نیست با اینکه سفزه ! با اینکه چیه ؟! نه کی ؟ من ؟ خود شیفته ام ؟ کچل ِ ولی نمیخواد به روش بیاره! کو ؟ پ ن: دلیل ویرایشت منو کشته . هم تیمیم هم هست ، قراره بزنیم توو گوش هرچی جرمن ِ یسک . شروع کردی خبر بدی ها خلاصه از اون گل پسرای انجمن هست شکرا کثیرا یعنی چی بیا یکمی خودتو بشناسون من بتونم یکمی هم تخریبت کنم بله بله . الان تخریب کردین دیگه. واقعا خسته نباشی سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم ، سالی سرشار از موفقیت داشته باشی دوست گلــــم برای شما نیز هم . مرسی ک وقت گذاشتی . عجببله؟ مگه عجب داره . بازنشسته حاج سجاد :والا میگن جز مدیرای ارشده دقیق خبر ندارما میگن. شما باور نکن . بچه خوبیه بر عکس ظاهر آرومش باطن شیطونی داره تکذیب می شود قبلنا بهم گفته عاشق گل شقایقه ولی بوش و دوست نداره ***** ***** اروم سربه زیره جوری که همش میره تو تیر چراغ برق با کله نه دیگه تا این حد همین دیگه مرسی ک اومدی . به آقا سجاد :hapydancsmil:یک ماه بعد از من عضو انجمن شدید ....از همون اوایل فعالیتتون رو به یاد دارم و از لحاظ اخلاقی در این مدت تغییر چندانی نکردید. خوب. تغییر نداشتم یعنی خوب بوده، یا بد بوده ؟ من دنبال اشتباهاتم هستم. اما معلومات مشخصه که هر سری بهتر از قبل میشه و این روند صعودی خیلی خوبه شما لطف داری. بسیار مودب با شخصیت ********* اعتماد بنفس ..در حد تیم ملی سه سال اکثر آواتورهاتون تصویر خودتونه ب نظر من، هیچ تصویری ب اندازه کافی بیانگر من نیست . اصلا هم خود شیفته نیستم ها پیگیر و پر تلاش با معرفت در مواقع لازم جدی و در حین حال بسیار شوخ طبع همیشه پاینده و شاد باشید مرسی ک اومدی و وقت گذاشتی خانم دکتر اینده . البته شما بنده رو قابل ندونستی و دعوت نکردی اما من شما رو قابل دونستم و اومدم...ای وای من . شرمنده . پیری و هزار درسر خوش اخلاق خوشتیپ تقریبا آروم البته بستگی داره طرفش کی باشه همیشه آروم نیست... خیلی فعاله اهل کمک به دیگران درکل بچه باحال و افتاده ایه... من تا بحال ازشون بدی ندیدم اقا چ خبر اینقدر انتقاد می کنی. با خاک ***ان کردی ما رو مرسی ک اومدی. بازم شرمنده . مدیری بسیار صبور و خوش اخلاق.بهترین صفت شما برخورد نیکو و خوش اخلاق بودنتون هست. من که هیچ عیب خاصی واقعا ندیدم. امیدوارم در سال جدید به آرزوهاتون برسین. متشکرم ک اومدید من هم سال پر از شادمانی رو براتون ارزومندم. درود بر سجاد بزرگ.درود بر اما اسی (ره ) از قهرمانان بلا منازع انجمن نواندیشان. ما قهرمانیم، شما پهلوانی. هرجوری میخوام نکات منفی پیدا کنم نمیشه. :icon_razz: ای بابا، ببین من چقدر بازیگر خوبی بودم ک ی صفت بد هم پیدا نکردی . از همه نظر انسان مثبت، با اخلاق ، قادر به حفظ آرامش در لحظات سخت و..... اهل شکار و طبیعت گردی هم هست، که بسیار خوبه. شکار ؟؟ شکار برای خوردن خوبه . البته قسمت نشده . ولی شکار برای تفریح رو دوست ندارم، اصلا فعالیت تخصصی و اسپم نکردن تا حد ممکن از دیگر ویژگی های بارز سجاد گل هست. اسپم هم خوبه . منتهی تفریح زیادی هم مشکل ساز می شه . حداقل برا من ک بی جنبه ام . برات آرزوی موفقیت و پیروزی دارم. مرسی ک اومدی مهندس مرد استاد اس افی!!!!!!!!!!سال نو مبارک...صد سال به این سالها...اس افی آروم،ساکت،سایلت و بیصدا!!!!!علاقمند به سفر و مطالعه کتب عجیب غریب،سر به زیر و مودب!!!!!!!!!!!!!همینا دیگه...ببین چقدر هندونه!!!! ستاره خانم گل. 500 سال ب این سالا سایلت و بی صدا چ فرقی دارن ؟ کتاب عجیب چیه بابا. علوم غریبه مگه عجیبه . این همه هندونه رو چ کار کنم. مرسی ک اومدی . شاد باشی. سلامفرمانده سجاد فرمانده خودتی :vahidrk: همینطور که همه متفق القول گفتن حوش اخلاق و خوش برخورد و ساکت و آروم، نظراتش معمولا درون مایه طنز زیبایی داره، به خوندن پستاش علاقه دارم و امیدوارو بیشتر تو بحث ها شرکت کنه، بابا سبزی که سبزی شرکت کن دیگه نه . شرکت نکردن من دلایل متفاوت داره. کوچکترین دلیلش سبز بودنه . هر چند در واقع اهمیت تو رنگ ها نیست، اما بعضی بحثها اساسا اشتباه . دلایل زیاده بحث نیاز داره، طرفین در یک سطح از دانش باشن. بحث هایی ک هست اغلب بالاتر از دانش من بوده . شما لطف داری، اما من فکر نمی کنم. حرفای من ارزش داشته باشه وقت شما ها رو بگیرم. اما چشم. ب عنوان ی انتقاد می پذریمش. بعد ها باز هم این و باز تر می کنم(ب قول سیندخت) نمیتونم بگم زبون باز ولی انقدر خوب حرف میزنه که خواسته یا ناخواسته خرت میکنه با عرض پوزش یک پسر عموی گند اخلاقی دارم که قیافش شبیه اونه ولی اخلاقا تا جایی که معلومه خیلی بهتر از اونه معمولا من عاشق اون سیبیلش هستم ای بابا . من نهایت سعی ام رو می کنم منطق رو الگو اصلی حرف زدن قرار بدم. حالا نتیجه هر چ بشه. دست من نیست . پسر عموت سلام برسون . سیبلای من طرفدار ی طرفدار دیگه هم داره . ایشالله همیشه موفق باشی یه سر هم به تاپیکای تولد بزن، به دلم برات شد ناخودآگاه اینو بگم ههه. چشم بابا . متولد فردا . ای فروردینی. ای قوچ . مرسی ک اومدی. سجاد رفیق قابل اعتمادیهنه خسته .به نظرم آدم منزویه که نه به خاطر خجالتی بودن بلکه کلا حوصله خیلی از مسائلو نداره و دوست داره بیشتر تو خلوت خودش باشه اونم کوه!... ب نوعی اره . شاید چهل سالگی تو هم پیامبر شدی هیچ بعید نیست هههه. نه می خوام این بگم ی روز " انی انا الله" .لذت های محدودی داره و امیدوارم سی سالل دیگه بابت کارهایی که نکرده افسوس نخوره لذت ؟ هر چند ی چیز نسبیه . ولی نظرت محترمه . اهل عرفان و فلسفس ولی میتونم بگم هیچی نمیدونه در این باره:دی می ندانم چیز من . می ندانم چیز من. وان "ندانم" هم ندانم نیز من The more I live, the more I learn. The more I learn, the more I realize, the less I know:w16: چرا که کار هرکسی نیست عارف شدن! و احتیاج به چندتا مشخصه هست که اکثرمون فارغ از اوناییم موافقم .حرفاش همیشه امیدبخشه و به عنوان یک دوست واقعی هنگام شکست میشه روش حساب کرد و این اخلاقش به نظرم بارزترین محسناتشه خالی نبد بابا . هرچند تو به تحلیل من نیومدی و مستحق همین رفتار بودی ب جان تو. مرد حسابی . حیف ک هیکلت شش برابر منه . من اون موقع نبودم ایکیو. بعدشم ک رسیدم وقت نشد باور کن. ولی اومدم بگم که تو دنیای نت یکی از بهترین دوستان منی....تو این سه سالی که تو نت تشریف دارم جز معدود افرادیه که همیشه هدفدار پیش میره جلو و اهل تک روی هم نیست دچار خود پشکل پنداری مفرط هست نمنه ؟ پشکل ک خوبه . خیلی هم مفیده. ازش می شه حرارات گرفت . والا . خیلی بی ادبی. اینجا خانواده رد می شه . :vahidrk: با اینکه جدیدا سر سنگین شدی و تو عوالم دیگه سیر میکنی ولی برات در هر مسیری که هستی آرزوی موفقیت میکنم سجاد جان سال خوبی داشته باشی عوالم چیه بابا . سنگین کجا بوده . 74-5 کیلیو بیشتر نیستم. مردک، تو ک می دونی اوضاع ما چگونه است چرا می گی. مرسی ک اومدی سهیل . 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من الان پست خودم رو خوندم اون تیکه زبون باز رو خیلی ضایع گفتم احتمالا بد گرفتی :icon_pf (34): به جان خودم فقط خواستم بگم انقدر خوب حرف میزنی که آدم رو کاملا قانع میکنی ای خوشتیپ انجمن 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بی صدا پارسی شایدم عربی و سایلت فینگلیش هست!!!!!!!!هندونه رو میتونی بیاری برا مهموناتون یا تا چله نگه دار...... 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ به به! بزرگ مرد انجمنای بابا . ما اسممون هم عمدا بیشتر از 3 کاراکتر ک یکیشم نقطه است نکردیم ک دعوی نداشته باشیم در این باره. شما خودت بزرگ سالار. والا تنها نکته منفی اینه که خیلی هیکلت ردیفه!! ******** منحدم انتقادتم .استاد چیزایی که من از شما میدونم: 1- آدم صبوری هستی 2- به شدت پشتکار داری که به نظرم موفق ترین آدمها پشتکار خوبی دارن و امیدوارم شما هم جزء اون دسته باشید 3-دانش تخصصی خوبی دارین،این از دیگران زیاد به من انتقال داده شده دیگران می گن، شما بارو نکن. من یکم مردم فریبم . 4-مثل من عاشق کوه و دشت و چمنید که روحیات اینجور آدمها سازشکار هست و فکر خلاقی دارند و بسیار روان آرامی دارید،این رو از میمیک صورت شما میشه تشخیص داد. ایول می دونی دکتر چی کوهو دره خوبه ؟ مخصوصا دره . بزرگی ادم ی لحظه نیگاه می کنه . می گه اه. ببین. ظمت کوه باعث می شه، هر چ بیشتر متوجه بشم ک کوچیکترینم. 5-محافظه کار هستید و این یک نوع سیاست در رفتار شماست که من دوست دارم. پیروز باشید محافظ کار .... ممم. اره. قبول دارم . نهایت سعی ام رو می کنم. قبل از انجام کار فکر بکنم. نامش برازنده اش است.......... سجادمرسی. سجاد ک سجده کننده است. کوچیک . انقدر ک سجده کننده شده اسمش. در نگاه اول سکوت و درونگرایی اش به چشم می آید کمی که دقیق می شوی می بینی از آن متفکر های روزگار است اوه. چ چیزا چ حرفا آشنا تر که میشوی ازخودت خجالت می کشی با خودت می گویی: هی وای من ایشون چقدر با شخصیت هستننننِه!:icon_pf (34): *** *** کمی خودت را جمع و جور تر می کنی و می بینی اونقدر ها هم لزومی به خجالت نیست ، چرا که بسیار افتاده تر از این حرف هاست باز هم که آشنا تر می شوی این بار افسردگی می گیری! چرا که با خودت می گویی: عجب آدم با برنامه منظم دقیق و با پشتکار و هدفمندیه!!! اوه اوه. زدی ما رو ترکوندی خانم دکتر. خلاصه در انتها به این نتیجه می رسی که چقدر از غافله عقبی و یه با یه حس خوب پر از احترام و دوستی دلت می خواد افتخار دوستیش رو داشته باشی! خواهش می کنم. دل ب دل اتوبانه . اینو نامرئی بگم که گاهی زیادی از مکانیزم خوب تصعید استفاده می کنه! یعنی همه ناکامی های حاصل از استرس ها و نکات منفی و خشم و ... رو به شکل جامعه پسندش در میاره به قول خودمون خیلی هم هموژنیزه چی؟ تصعید؟!، تقطیر؟!، کراکینگ؟!، میعان ؟! قضیه چیه ؟ باور کنین من تست هوش دادم ها . کند ذهن نیستم .ها مدارکشم موجوده . ولی این جمله اخر رو ک سفید نشوشتی کلهم نفهمیدم یعنی چی. می شه ی طور دیگه بگی. فحش ک نیست . فکر کنم انتقاده . اخ جون .:gnugghender: مرسی. ک اومدی . به به داش سجادبه به ب خودت پسر خب اونطور که من تو این 6 ماه که تو انجمن بودم، شناختمت، می تونم شخصیت تو رو اینطوری خلاصه کنم: مهربون، سرشار از علم و دانش، اهل تفریح و خوش گذرونی، واسه حل کردن مشکل دوستان از هیچ کمکی دریغ نمیکنی و از همه مهمتر، یه ساخت و تولیدی واقعی که شدیدا به رشته ات علاقه داری ساختی ها پرچم بالا ما کوچیکتیم داش سجاد پرچم ک بالا .بله :hapydancsmil: کاش انتقاد می کردی . ب این زودی 6 ماه شد. چ دنیای یی. ای بابا . مرسی ک اومدی و وقت گذاشتی. به به داش سجاد ما هم که خودشو گذاشته تحلیل کننبله . خدا قسمت شما هم بکنه خوب داش سجاد یا همون دکتر خودمون نمی دونم چرا ولی خیلی دوست دارم بهش بگم دکتر چون می دونم لیاقت شو داره دکتر بشه دمت گرم مرتضی پسر. ما همون ساده بگی . راحت تریم. یکی از بهترین دوستان منه نه فقط توی دنیای مجازی بلکه توی دنیای حقیقی حدود 5 ساله میشناسمش خیلی اطلاعاتشه زیاده ماشاا... چشم نشه من هم توی مقطع کاردانی و هم توی مقطع کارشناسی افتخار اینو داشتم که هم کلاسیش باشم و از اطلاعاتش استفاده کنم قربونت . دوستی ها فقط می مونه. خاطره های دانشجوییم رو دوست دارم . الان که فکر می کنم می بینم خیلی بهم کمک کرده ولی هر چی فکر می کنم یادم نمیاد من براش کاری کرده باشم:icon_pf (34): ای بابا . کارمون بقالی ک نبوده ک بخواد عوض داشته باشه . رفاقت برا همین روزاست . ولی اگه از دستم بر بیاد حتما براش انجام می دم دیگه دلم براتون بگه توی پروِِِژهای درسی از پروژهای کلاسی گرفته تا پروِژه پایان نامه خیلی بهم کمک کرده نه تنها به من بلکه به هر کی ازش درخواست کنه وقت داشته باشه حتما کمک می کنه من اینو توی این5 سال به واقع دیدم اینا رو دیگه داره الکی می گه . باور نکنین. دیگه چی بگم هر چ می خواهد دل تنگت بگو. سعی می کنه توی زندگیش برنامه ریزی داشته باشه مثلا بین کلاس ها که می رفتیم خونه شون مثلا اگه 3 ساعت قرار بود خونه شون باشیم 2 ساعتشو برنامه ریزی می کرد که چکار کنیم پدر و مادرشم خیلی خوش اخلاقا دست پخت مامانشم که حرف نداره :hapydancsmil: ههه. یادمه ... راست می گه . برنامه ریزی مهمه . خلاصه خیلی بچه با حالیه خیلی بچه شوخی هست نوکرم. موقع ارائه پایان نامشم با حال بود استاد داورش نمی تونست بفهمه پایانمش در مورد چیه ای بابا استاد ک نبود . منم زیاده وری کردم. هر چی فکر می کنم نقد کنم چیزی یادم نمیاد خلاصه خیلی بچه گلی هست اینا هندونه نبود ها واقعیت بود مرتضی زدی شخصیت ما رو له کردی. هههه.. برات بهترین ها رو آرزو می کنم ایشاا... همیشه موفق و سر بلند باشی منکه به خودم افتخار می کنم همچین دوست با حالی دارم :wavesmile: . مرسی. امیدوارم سالت خوب باشه . رفتی اجباری ب جای ما هم اش بخور. والا سجادجان تو این دوره زمونه آدم با یکی 6سال میگرده و بیرون و .... میره بازم نمیشناستش... توفع نداشته باش کسی با چند جلسه برخورد مجازی بتونه دید دقیقی از شخصیتت و اخلاقیاتت بده ... بی تعارف بخوام بگم زیاد شناختی رو آقا سجاد مورد بحثمون(آره خودتو میگم) ندارم اما بدی از شما ندیدم و بعنوان کسی که شناختی روی هم نداشتیم با این حال هر کجا ازت کمک خواستم دریغ نکردی.... در جمع شخصیت شما رو فردی با روحیه همکاری و راهنمایی دیدم در انتها هم سال خوبی رو برات آرزو میکنم سجاد جان امیدوارم همراه با سلامتی و دل خواسته هات باشه مرسی ک اومدی . شما لطف داری. من فقط وسیله ام. من نباشم یکی دیگه وقتی خدا اینقدر لطف می کنه ک بتونم مفید باشم برا دیگران. چرا نکنم. خسته شدم. دیگه. ساعت 12.30 از وقت خوابم گذشته . فردا هم ممکنه نرسم بیام. روز اول عید باید برم دیدن مادربزرگم، شهرستان. برگشت با خداست. برگشتم. بقیه رو جواب می دم. در پناه یگانه هستی عالم . مجددا براتون سال خوبی رو ارزو می کنم. منتظر تحلیل های خوبتون هستم. مخصوصا ک دیدم. چند نفر هم رهگذر داشتیم. 57 بازدید ولی نظر کم بوده . 57 تا نبوده . رهگذر عزیز، حتی اگر در حد یک خط هست یا یک کلمه . و یا حتی مایل ب شرکت نیستی. برام انتقادت رو پ خ کن. شاد و پیوسته پیروز باشید . 8 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ داش سجاد من ازت رفتار یا ویژگی منفی ندیده ام که بخوام انتقاد کنم خیلی گلی 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ سجاد عزیز واقعا میتونم از بهترینهای انجمن که هم از جهت دانش و هم اخلاق از بهترینها هست. ازش چیزای زیادی یاد گرفتم. پسر مهربون منطقی و ارومی هست. یه کوچولو شیطنت داره فقط فکر کنم این عنوان یکم گیرش انداخته. پسر خوشتیپ و اهل سیر سیاحتی هست. چند وقت پیش این سعادت رو داشتیم که از نزدیک زیارتشون کنیم .وقتی حضوری دیدمش تمام این چیزایی که گفتم در موردش رو چندبرابر کنید. کلا اینقدر پسر خوب و آقایی هست که هرچی میگردم یه نکنه منفی لااقل پیدا کنم نمیتونم. امیدوارم همیشه و هرجا هستی موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام اول از همه سال نو مبارک دوم ممنون بابت دعوتت سوم زیاد آشناییت ندارم متاسفانه...اما تا حدی که میشناسم..بسیار مودب و آروم هستید امیدوارم تو تک تک لحظه های زندگیتون شاد و موفق باشد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده