کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی همش قری بود کلی رقصیدم... 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 1-مهرشاد مثلا 2-محسن یگانه باروبندیل و ببند 3-امید گل رویایی 4-هلن مردرویایی 5 ؟ 6- شهاب تیام (این دل من دست توئه،/اون دل تو دست منه ...) 7-سعید آسایش نازنین 8-همیرا(اسم آهنگ یادم نیس) 9-کوروس نازنکن 10؟ من اسم آهنگ درست یادم نمی مونه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی همش قری بود کلی رقصیدم... کتی جان هدف سایت حدس زدن آهنگ بود... باید حدس بزنی نه برقصی... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ ببینم تو مگه قرار نبود امروز بری مسافرت ؟ بخاطر مسابقه سفر رو کنسل کردیم 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ 10>اسکوتر بود؟ ای بابا هدااااااااااا ...خواننده ش زنه ، صدای خواننده وسطش میاد که 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ 1-مهرشاد-مثلا حرفای تو 2-محسن یگانه-نه میخوام گریه کنم برای تو،این ازم بر نمیاد که آب بشم به پای تو 3-امید-ای گل رویایی 4-هلن- این زندگی با تو 5-هایده- وقتی که من عاشق میشم دنیا برام رنگ دیگه است 6-شهاب تیام- دلم کو؟ 7-سعید آسایش-نازنین 8-حمیرا-یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره 9-کوروس-ناز نکن 10-شنیدم قبلا اما نمیدونم ماله کیه 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ حقیقتش من بقیه صفحه ها رو نگاه کردم،شروع کردم به گوش دادن،دیگه نگاه کردم صفحاتو،گویا بچه ها قبلا گفتن اکثرشو،الان دیدم،ببخشید :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا هدااااااااااا ...خواننده ش زنه ، صدای خواننده وسطش میاد که پس فرجی میباشد... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ الان من چیکاره بیدم وقتی همه حدسیدن ؟؟؟ 1.مهرشاد ..مثلا حرفای تو 3.ای گل رویایی امید 4.مرد رویایی هلن 8.مهستی ؟؟؟ 7 نوک زبونمههههه 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مسابقه به کنار، این دفعه دیدمت هرچی از این اهنگها داری واسم سیدی میکنی میاری رقص خونم کم شده :دی 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ 1- مهرشاد ، مثلا 3- امید، گل رویایی 4 مرد رویایی هلن 5 گل واژه ابی- هایده 8- حمیرا...اسمش چی بوووووووود( یکی در انتظاره یکی داره میخنده......) 9- ناز نکن کوروس 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ چراااااااااا وقتی اسونه من دیر میرسمممممممم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ اهنگ شماره 10.. یک خانومٍ خارجی 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ کتی جان هدف سایت حدس زدن آهنگ بود... باید حدس بزنی نه برقصی... می دونم ولی اون به عهده ی دوستانه... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ 1دیر رسیدم که 1) مثلا مهرشاد 2)جای تو نیست محسن یگانه 3)ای گل رویایی امید 4)مرد رویایی هلن 5)وقتی که من عاشق میشم(گل واژه) هایده 6)دلم کو شهاب تیام 8)فک کنم یکی از آهنگای ناهیده 9)ناز نکن کوروس 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اقا میخوای سال دیگه جوابا رو بگی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اقا میخوای سال دیگه جوابا رو بگی؟؟ فروغ کلی وقت گذاشتم همه ی جوابا و امتیازارو نوشتم آخرین لحظه یه گیری کرد لامصب هر کاریش کردم ول نکرد دیگه پستم پرید اعصابم خط خطی شد:icon_razz: الان دوباره جوابارو مینویسم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فروغ کلی وقت گذاشتم همه ی جوابا و امتیازارو نوشتم آخرین لحظه یه گیری کرد لامصب هر کاریش کردم ول نکرد دیگه پستم پرید اعصابم خط خطی شد:icon_razz: الان دوباره جوابارو مینویسم اخخخخخخخ بمیرم الهی 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فروغ کلی وقت گذاشتم همه ی جوابا و امتیازارو نوشتم آخرین لحظه یه گیری کرد لامصب هر کاریش کردم ول نکرد دیگه پستم پرید اعصابم خط خطی شد:icon_razz: الان دوباره جوابارو مینویسم هروقت میخواین پست طولانی بنویسین ، هر دو سه خط یه ctrl+a با یه ctrl+c بزنین تا خیالتون راحت باشه خب منتظر جایزه ام من 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده