shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 درود دوستان سری چهارم مسابقه آهنگ شناسی رو که سری آخر سال 90 هم هست استارت میکنم ، ایام نوروز مسابقه جدیدی نخواهیم داشت بعد از عید شاید ادامه دادیم شایدم ندادیم ، این سری 10 تا آهنگ تابلو و شاد بمناسبت نوروز انتخاب کردم فکر میکنم همش حدس زده بشه فقط نامردی نکنید اگه کسی زود اومد همه رو یه جا نحدسه بذارید به بقیه هم امتیاز برسه آخر سالی از 10 تا آهنگ زیر 9 تای اولش ایرانیه آخریه هم خارجیه همه شم آسونه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهـنگ شماره 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید . * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره *چون آهنگهای این سری خیلی آسونه فکر میکنم یک روز برای حدس زدنش کافی باشه و فردا شب برنده ها رو اعلام میکنم * دیگه همینا... پیشاپیش سال خوبی رو براتون آرزومندیم 18
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 1 مثلا حرفای تو کاش میشد قند و عسل مهرشاد مهند حراجی زدیااااا...همش آسونه 5
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 شماره سه امید ای گل رویایی ای مظهر زیبایی --------------------------- شماره 5 فک کنم هایده --------------------------- شماره 8 مهستی -------------------------- شماره 9 ناز نکن ناز نکن 7
yasi * m 5032 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 اولی که مثلا حرفیای تو دومی...تو گوشت این پنبه رو دربیاری...یگانه!! 5
میلاد 24047 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 3 رو sam arch زود تر از من گفت گل رویایی امید پاک کرد پستشو فکر کرد من زودتر گفتم. 3
pianist 31129 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 7 همون که میخونه نازی جون ناز نکن اسم خوانندشو نمیدونم ولی خیلی لوس میخونه... آخری هم دی جی الیگیتور 5
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 :ws28: الان داری عیدی میدی دیگه مهند؟ انگار آدم آمده حنابندون 5
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 :ws28:الان داری عیدی میدی دیگه مهند؟ انگار آدم آمده حنابندون من اومدم آهنگارو باز میکردم خونمون استپ رقص شد 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 من اومدم آهنگارو باز میکردم خونمون استپ رقص شد دقییییقا این ای گل رویایو که زدم برگشتم دیدم مامانم توی در داره قر میده :ws28: 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2012 1 مثلا حرفای تو کاش میشد قند و عسل مهرشاد مهند حراجی زدیااااا...همش آسونه گفتم که دیگه حراج شب عیده امتیازه امشب 3 رو sam arch زود تر از من گفت گل رویایی امید پاک کرد پستشو فکر کرد من زودتر گفتم. نه بابا نوشته محمدرضا زودتر گفته واس همون پاک کرده :ws28:الان داری عیدی میدی دیگه مهند؟ انگار آدم آمده حنابندون حالا این حرفارو بیخیال حدساتو بزن باز سرت بی کلاه نمونه آخرش من مثل همیشه به نفع بقیه میکشم کنار چرا خُ ؟ سیندخت نگو که اینارم نشنیدییییییییییییی من اومدم آهنگارو باز میکردم خونمون استپ رقص شد ببینم تو مگه قرار نبود امروز بری مسافرت ؟ 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 حالا این حرفارو بیخیال حدساتو بزن باز سرت بی کلاه نمونه آخرش نه به جون پری اصن اینجوری نمیچسبه من فقط توی مسابقات سخت شرکت میکنم وبرنده میشم یعنی فقط یه کفتر کاکل به سر کم داره مسابقت 2
میلاد 24047 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 نه بابا نوشته محمدرضا زودتر گفته واس همون پاک کرده ممَ رضا امس آهنگو نگفت هبود که..متنشو نوشته 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 گفتم که دیگه حراج شب عیده امتیازه امشب چرا خُ ؟ سیندخت نگو که اینارم نشنیدییییییییییییی ب نه آهنگ حرومه ما گوش نمیدیم !! فقط روضه میذاریم 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 ممَ رضا امس آهنگو نگفت هبود که..متنشو نوشته اسم آهنگ تو متنش بود دیگه 1
from_hell 10964 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 دیر رسیدم........:164::164::164: 1>مهرشاد 2>محسن یگانه 3>امید؛منی که بار غم رو...:دی 4>نوش آفرین 5>هایده 6>بازه مهرشاد 7>مهدی مقدم یا نریمان 8>حمیراست>؟:دی 9>کوروس 10>اسکوتر بود؟ 2
anvil 5769 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 با اجازه 3.امید...ای گل رویایی(خیلی تابلو بود) 5.هایده...وقتی که من عاشق میشم 7.نازی نازی(یه خواننده خیلی بی مزه):icon_razz: 8.به مهستی میخوره 1
ارسال های توصیه شده