S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ نرم افزار Pattern Maker یک نرم افزار برای خیاطیست . میتوانید اندازه های خود را به نرم افزار بدهید و الگو خود را تحویل بگیرید در سایت این نرم افزار مدلهای زیادی برای بچه ها و مردها وزنان موجود است مثل این مدلها برای مردان و . این برای زنان این هم لینک خودسایت. در این لینک هم میتوانید نرم افزارهای دیگرخیاطی را ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جهت دریافت کرک نرم افزار ایمیل خود ر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگذارید این رو هم ببینید [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 6 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ دورود هرچی سرچ کردم کرک جداگانه ایی برای این نرم افزار پیدا نکردم منتهی نسخه قابل حمل و Repack شده را برای دانلود قرار میدم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
amirj_ir 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام لطفا کرک برنامه pattern maker رابه ایمیل من فرستید باتشکر از شما دوست عزیز لینک به دیدگاه
MELERDE 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام در نرم افزار پترن میکیر من فقط سه تا مدل داره چرا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلام می تونین از این نرم افزار استفاده کنین: طراحی و چاپ الگوی لباس با رایانه PatternMaker Marker Studio 7.0.5.2 2 لینک به دیدگاه
simin3 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ باسلام لطفا کرک نرم افزار رو به این ایمیل ارسال کنید متشکرم در ضمن صفحه نحوه استفاده از نرم افزار باز نمیشه لینک به دیدگاه
محمد علیزاده اهری 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ سلام لطف فرموده کرک pattern maker را به ایمیل من بفرستید لینک به دیدگاه
Sara163 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ به نظر میرسه نسخه کاملش نیست.30دلااار برای هر الگو؟!!!ای بابا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده