S.F 24932 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 نرم افزار Pattern Maker یک نرم افزار برای خیاطیست . میتوانید اندازه های خود را به نرم افزار بدهید و الگو خود را تحویل بگیرید در سایت این نرم افزار مدلهای زیادی برای بچه ها و مردها وزنان موجود است مثل این مدلها برای مردان و . این برای زنان این هم لینک خودسایت. در این لینک هم میتوانید نرم افزارهای دیگرخیاطی را ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جهت دریافت کرک نرم افزار ایمیل خود ر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگذارید این رو هم ببینید [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 6
The Developer 5479 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 دورود هرچی سرچ کردم کرک جداگانه ایی برای این نرم افزار پیدا نکردم منتهی نسخه قابل حمل و Repack شده را برای دانلود قرار میدم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید 4
amirj_ir 10 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 سلام لطفا کرک برنامه pattern maker رابه ایمیل من فرستید باتشکر از شما دوست عزیز
MELERDE 10 ارسال شده در 28 مهر، 2013 سلام در نرم افزار پترن میکیر من فقط سه تا مدل داره چرا:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Imaaan 17059 ارسال شده در 22 مهر، 2014 سلام می تونین از این نرم افزار استفاده کنین: طراحی و چاپ الگوی لباس با رایانه PatternMaker Marker Studio 7.0.5.2 2
simin3 10 ارسال شده در 12 مهر، 2015 باسلام لطفا کرک نرم افزار رو به این ایمیل ارسال کنید متشکرم در ضمن صفحه نحوه استفاده از نرم افزار باز نمیشه
محمد علیزاده اهری 10 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 سلام لطف فرموده کرک pattern maker را به ایمیل من بفرستید
ارسال های توصیه شده