Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تف دهنش همه جاش رو خیس کرده، ایششش اسی؟ بیشعور، مگه من تف تفو هستم. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بیشعور، مگه من تف تفو هستم. یکی از شرایط منبر رفتن اینه که با تفت هوای شعاع 5 متریت رو 40٪ مرطوبتر بکنی، بچه که بودی برد تفت کم بود از رفلکسی که نشون دادی معلومه خودتی توجه مینمویی؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بسیار با استعداد شدن بعله اینا تاثیرات تشویش کردنای شماس لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ والا چی بگم!!! فعلا اصلا حدسم نمیتونم بزنم!!! اگه شد در ادامه بازم سر میزنم! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یکی از شرایط منبر رفتن اینه که با تفت هوای شعاع 5 متریت رو 40٪ مرطوبتر بکنی، بچه که بودی برد تفت کم بود از رفلکسی که نشون دادی معلومه خودتی توجه مینمویی؟ نه ما ملت را به طریق دیگر مرطوب میکنیم،اشتباه حدس زدی. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ نه ما ملت را به طریق دیگر مرطوب میکنیم،اشتباه حدس زدی. کف دستت مو در نیاد یوخت لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ کف دستت مو در نیاد یوخت نه با دست کاری نداشتم، ول کن نذار دهنم باز بشه، کلید میکنی باز یک چیزی میگم. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بعله اینا تاثیرات تشویش کردنای شماس یعنی من این قدر نقشم اساسی بود باز من احساساتی شدم.... لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی من این قدر نقشم اساسی بودباز من احساساتی شدم.... خیلی بیشتر از اینا.نخواستم سکته کنی که بیشتر نگفتم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی بیشتر از اینا.نخواستم سکته کنی که بیشتر نگفتم چرا با احساسات من بازی می کنی لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ چرا با احساسات من بازی می کنی خودتو کنترل کن کتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خودتو کنترل کن کتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه جوری آخهههههههههههه؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ چه جوری آخهههههههههههه؟ به سختیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ به سختیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نمی توووووووووووونمممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ نمی توووووووووووونمممممممممممممممممممممم پس خودتو رهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یه عکس اضافه شد به پست اول هویت مجهول دخمله لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یه عکس اضافه شد به پست اول هویت مجهول دخمله کو پس ؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ کو پس ؟ نمیدونم والا موشه اومد خوردش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده