ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ☠شبا وقت خواب گوشیتو كجا میذاری؟؟؟ 1 - روی میزم 2- زیر بالش 3- پرت میكنم یه طرف 4- جایی نمیذارم 5- در فاصله ی 1 متریم 6- به تو چه آخه؟؟؟ 7-زیر تخت 8-زیر درخت آلبالو 9-میزنم به برق 10- بالای سرم.... 11- چرا منو تو این موقعیت قرار میدییییین ؟!! 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ راستش من دوتا گوشی دارم یکی رو میذارم تو فاصله ی دو متری برا صبح از خواب بیدار شدن اون یکی هم تا جای ممکن از خودم دور میکنم چون امواجش به شدددددددددت ضرر داره! 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آنتن گوشیمو قطع میکنم (offline) و میذارم کنارم چطور مگه؟هدف از این تاپیک چی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آنتن گوشیمو قطع میکنم (offline) و میذارم کنارمچطور مگه؟هدف از این تاپیک چی بوده؟ همینطوری منظور بدی نداشتم 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نه فکر کردم میخواین ی سری نکات ایمنی به کسایی که گوشی رو نزدیکشون میذارن بدید و بگید امواجش مضره و این چیزا 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من اصلا گوشی ندارم تا جای بذارم.. 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کنار بالشم! معمولا با صدای زنگ موبایل از خواب پا می شم برا همین همیشه کنارمه:دی 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من اصلا گوشی ندارم تا جای بذارم.. مگه میشه ؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مگه میشه ؟ در قوانین سه گانه نیوتون کار نشد نداره!! چرا نشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ وقتی صبحا باید خیلی زود بیدار بشم میزارم روی میزم....زنگ ساعتش که میزنه به خودم بد و بیراه میگم که چرا دوره باید برم قطع کنم و البته مجبورم پاشم!!!! بقیه وقتا زیر بالشتم!!!!چون من دستام رو هم میزارم زیر بالشت!!!! 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ درود دور. خیلی دور خاب، راحت. دیگه هیچی برام مهم نیست وقتی می خابم دو تا دارم. یکی اندرویده. ک خوب نمشه اف کرد. یکی هم سادس، 11 چراغ. خیلی کم پیش می اد نیاز ب بیدار کننده داشته باشم؛ اون مواقع اون ساده رو کوک می کنم. بهتون پیشنهاد می کنم هر چند وقت، هر چی گوشی و راه ارتباطی مجازی دارین قطع کنین. فقط فیس تو فیس درپناه حق ./. 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ 10 البته از ویبره صدا همه چی درش میارم ..روی سایلنت دوستای بسی خوبم نصف شب شروع میکنن به زنگ زدن ...باید بگم صبا ازار (مردم آزار)هستند 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ 10:ws37: اخه من نصف شبا پامیشم به گوشیم نگا میکنم بازم میخوابم 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ هیچکدوم تو دستام نگه میدارم:ws37: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ کناره بالشم...تو شارژ باشه زیره تختم... 1000بار شبا نگاش میکنم خب....بلکه یه بنده خدایی یه یادی کنه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده