keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نذار غرورم بشکنه نذار که بشکنه دلم آخ! به دلم افتاده که همین روزا مسافرم یه وقتی مهربون میشی یه وقت که خیلی دیر شده! یه وقت که قلب عاشقم تو دل خاک اسیر شده... 7 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شاید هنوزم دوستم داره...... تفکریه که هر از چند گاهی باید زد تو سرش !!! والااا بخـــــدا 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شاید هنوزم دوستم داره......تفکریه که هر از چند گاهی باید زد تو سرش !!! والااا بخـــــدا متوجه منظورت نشدم توضیح میدی لطفا؟! 1 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ متوجه منظورت نشدم توضیح میدی لطفا؟! چیشو متوجه نشدی؟ یعنی آدم نباید مدام در خیالات خودش به خودش بگه فلانی من رو دوست داره. وقتی یکی دوستش نداره،زیاد پاپیچش نشه و مدام با خودش بگه یعنی من رو هنوز هم دوست داره. 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ چیشو متوجه نشدی؟ یعنی آدم نباید مدام در خیالات خودش به خودش بگه فلانی من رو دوست داره. وقتی یکی دوستش نداره،زیاد پاپیچش نشه و مدام با خودش بگه یعنی من رو هنوز هم دوست داره. موافقم باهات... اما مساله جایی پیچیده میشه که یکی از طرفین رابطه احساس می کنن که اون یکی دوستش نداره و طبیعتاً اون هم سرد و بی تمایل میشه اما غافل از این مساله هست که طرف دیگه همچنان دوستش داره اما بنا به یکسری از دلایل دیگه بوده که یه مدت سرد و بی احساس شده مخصوصاً این وضعیت در مورد خانمها خیلی بیشتر صدق میکنه که این هم بر میگرده به پیچیدگی های خاص شخصیتی خانمها! من فک میکنم تشخیص مرز بین این دو تا مورد خیلی دشواره و نیاز به هنر خاصی داره ؛ اما معمولا شما خیلی راحت تر از رفتار یه پسر میتونی متوجه بشی که واقعا دوستت داره یا نه 3 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ موافقم باهات...اما مساله جایی پیچیده میشه که یکی از طرفین رابطه احساس می کنن که اون یکی دوستش نداره و طبیعتاً اون هم سرد و بی تمایل میشه اما غافل از این مساله هست که طرف دیگه همچنان دوستش داره اما بنا به یکسری از دلایل دیگه بوده که یه مدت سرد و بی احساس شده از رفتار یک خانم چطوری متوجه میشی که دوستت داره یا نداره؟من این سرد مزاجی رو حداقل در مورد خودم که قبول ندارم.از یکی خوشم نیاد،راحت بهش میگم برو. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من آدم به کسی که نمی خوادش بگه برو بهتره تا بازیش بده حسشو به مسخرگی بگیره رک باشه بهتره 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ به نظر من آدم به کسی که نمی خوادش بگه برو بهتره تا بازیش بده حسشو به مسخرگی بگیره رک باشه بهتره نتونه بگه چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ نتونه بگه چی؟ باید بگه چون نگفتنش خیانت به هردوشونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده