keyvan64 3123 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 نذار غرورم بشکنه نذار که بشکنه دلم آخ! به دلم افتاده که همین روزا مسافرم یه وقتی مهربون میشی یه وقت که خیلی دیر شده! یه وقت که قلب عاشقم تو دل خاک اسیر شده... 7
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شاید هنوزم دوستم داره...... تفکریه که هر از چند گاهی باید زد تو سرش !!! والااا بخـــــدا 5
keyvan64 3123 سازنده ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شاید هنوزم دوستم داره......تفکریه که هر از چند گاهی باید زد تو سرش !!! والااا بخـــــدا متوجه منظورت نشدم توضیح میدی لطفا؟! 1
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 متوجه منظورت نشدم توضیح میدی لطفا؟! چیشو متوجه نشدی؟ یعنی آدم نباید مدام در خیالات خودش به خودش بگه فلانی من رو دوست داره. وقتی یکی دوستش نداره،زیاد پاپیچش نشه و مدام با خودش بگه یعنی من رو هنوز هم دوست داره. 2
keyvan64 3123 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2012 چیشو متوجه نشدی؟ یعنی آدم نباید مدام در خیالات خودش به خودش بگه فلانی من رو دوست داره. وقتی یکی دوستش نداره،زیاد پاپیچش نشه و مدام با خودش بگه یعنی من رو هنوز هم دوست داره. موافقم باهات... اما مساله جایی پیچیده میشه که یکی از طرفین رابطه احساس می کنن که اون یکی دوستش نداره و طبیعتاً اون هم سرد و بی تمایل میشه اما غافل از این مساله هست که طرف دیگه همچنان دوستش داره اما بنا به یکسری از دلایل دیگه بوده که یه مدت سرد و بی احساس شده مخصوصاً این وضعیت در مورد خانمها خیلی بیشتر صدق میکنه که این هم بر میگرده به پیچیدگی های خاص شخصیتی خانمها! من فک میکنم تشخیص مرز بین این دو تا مورد خیلی دشواره و نیاز به هنر خاصی داره ؛ اما معمولا شما خیلی راحت تر از رفتار یه پسر میتونی متوجه بشی که واقعا دوستت داره یا نه 3
اتیکا 246 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 موافقم باهات...اما مساله جایی پیچیده میشه که یکی از طرفین رابطه احساس می کنن که اون یکی دوستش نداره و طبیعتاً اون هم سرد و بی تمایل میشه اما غافل از این مساله هست که طرف دیگه همچنان دوستش داره اما بنا به یکسری از دلایل دیگه بوده که یه مدت سرد و بی احساس شده از رفتار یک خانم چطوری متوجه میشی که دوستت داره یا نداره؟من این سرد مزاجی رو حداقل در مورد خودم که قبول ندارم.از یکی خوشم نیاد،راحت بهش میگم برو. 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 تیر، 2012 به نظر من آدم به کسی که نمی خوادش بگه برو بهتره تا بازیش بده حسشو به مسخرگی بگیره رک باشه بهتره 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 29 مرداد، 2014 به نظر من آدم به کسی که نمی خوادش بگه برو بهتره تا بازیش بده حسشو به مسخرگی بگیره رک باشه بهتره نتونه بگه چی؟ 1
ارسالهای توصیه شده