Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ داداش درسته همه اینا ولی چرا دشمن شادمون میکنی نگو اینارو، این رئالیا یک سوء استفاده گرایی هستن که نگو خداییش ناداوری کنن در حق چلسی خودم با همین دستام میکشمت. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ خداییش ناداوری کنن در حق چلسی خودم با همین دستام میکشمت. یعنی چلسی رو به بارسا ترجیح میدی؟چجوری میتونی؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی چلسی رو به بارسا ترجیح میدی؟چجوری میتونی؟ انتظار بیشتری ازش داشتی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی چلسی رو به بارسا ترجیح میدی؟چجوری میتونی؟ فروغ جون، طرفداری تیمایی که فقط "آدمای خاص و باکلاس" دوست دارند باش. این تیمای "بنجل" چیه آخه. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ انتظار بیشتری ازش داشتی؟:icon_pf (34): اره متاسفانه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ فروغ جون، طرفداری تیمایی که فقط "آدمای خاص و باکلاس" دوست دارند باش.این تیمای "بنجل" چیه آخه. این خاص بودن و باکلاس بودن تو یکی تو حلقم بقیه رو ولش 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ فروغ جون، طرفداری تیمایی که فقط "آدمای خاص و باکلاس" دوست دارند باش.این تیمای "بنجل" چیه آخه. الان تو آدم خاصی یا باکلاس؟ از اولش هم معلوم بود تو فوتبال رو به خاطر فوتبال دوست نداری :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ داداش درسته همه اینا ولی چرا دشمن شادمون میکنی نگو اینارو، این رئالیا یک سوء استفاده گرایی هستن که نگو خدایی خیلی ناراحتم به خصوص از بازی چلسی، انقدر ضایع بود که!!! آخه رئالیا که نباید دیگه چیزی بگن! چی دارن بگن آخه؟ 7 تا به ختافه و نمیدونم ... زدن خیلی کاربزرگیه؟ بنده خداها اعتماد بنفسشونم جلوی بارسا زا دست دادن! دلم به حال کاسیاس میسوزه 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ الان تو آدم خاصی یا باکلاس؟ از اولش هم معلوم بود تو فوتبال رو به خاطر فوتبال دوست نداری :icon_razz: من فوتبالو به خاطر تو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرتون چلسی امروز چن چن میبره؟ لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرتون چلسی امروز چن چن میبره؟ امشب چلسی تیکه تیکه میشه(البته به قول جان تری) لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرتون چلسی امروز چن چن میبره؟ چه آرزوهایی بر جوانان عیب نیست لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ ما حرفامونو تو زمین میزنیم لینک به دیدگاه
عین الله باقرزاده 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرتون چلسی امروز چن چن میبره؟ یک-صفر میبره، جایزه چی میدین؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی زرشککککککککک اون از رئال اینم از بارسا یعنی اگه تو ورزشگاههای خودشون نباشن باید ببازن؟! چی فکر میکردیم چی شد؟! گویا بجا رئال بارسا ، مونیخ چلسی فینالیستن 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نتيجه بازي چي شد؟ تو طرفدار کی هستی؟ 1-0 به نفع چلسی نیوکمپ حالشونو میگیریم 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تو طرفدار کی هستی؟ 1-0 به نفع چلسی نیوکمپ حالشونو میگیریم ميدونم نتيجه رو يوحي. من موضعم كاملا مشخصه ولي بيا با هم دوست باشيم حالا 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ميدونم نتيجه رو يوحي. من موضعم كاملا مشخصه ولي بيا با هم دوست باشيم حالا یعنی با این سلیقه ت تیم باشگاهی اول بارسا بعد رئال ملی هم اول آلمان بعد اسپانیا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده