shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من ایرانیش روازنزدیک دیدم ومیدونم توایران هم یه همچین وضعی هستالبته که شبه نظامیان مانه ذست روزن بلندمیکنن نه تودستشویی کسی روخفت میکنن ونه حرمت شکنی میکنن چیزایی که به وضوح تواون فیلم مشخص بودآمریکایی هاهمشوانجام دادن! من تظاهرات روازنزدیک دیدم اول پلیس میادویه گازمیندازه تامردم متفرق بشن واگه متفرق بشن کارهمین جاتموم میشه ولی وقتی درگیری اتفاق میفته که مردم مافرهنگ به ارث برده ازچنگیزخانشون رونشون میدن وبه طرف پلیس هاسنگ میزنن!!خودم دیدم که یک جوون مغول-ایرانی یه سنگ اندازه کف دستش برداشت زدبه سریه سربازبدبخت شانس آوردکه خوردبه گوشه ی سرش وازبالای سرش ردشدوگرنه جابه جا فوت کرده بود!ولی بارم صورتش پرخون شده بودوپلیس مجبورشدکه باتوم روواردعمل کنه ولی مردم آمریکابدترین کاری که میکنن تووال استریت سیگارت وفشفشه وازاین منورهای بزرگ میزنن هواوشادی میکنن اونم فقط 4جولای!!! مردم ماهم حق دارن ولی آمریکایی هابه مراتب مظلوم ترن هدف من ازگذاشتن این پست این بودکه : 1.خداروشکرکنیم که حداقل پلیسمون حرمت شکنی نمیکنه-دست روزن بلندنمیکنه-هرچه قدرهم بدباشه ولی حرمت هارونگه میداره ومیذاره زن زن روبگیره ومرد مرد 2.بدونیدکه همه جای دنیاچنین چیزی هست وآمریکابهشت نیست هیچ کجای دنیاحقوق بشررعایت نمیشه وتنهاایران نیست 3.هرکشوری روتظاهرات خودش سرپوش میذاره ومال دشمنش رونشون میده وفقط ایران این کاررونمیکنه تعجب میکنم که خیلی هاهنوزهم میگن اونهمه مردم بی گناه مجرمن!تازه توقانون آمریکا(ظاهریش)بامجرم هم نبایداونطوررفتارکرد! شما ماشالا چقدر درگیری دیدی ! علاقه داری به دیدن این صحنه ها یا خدای نکرده زبونم لال روم به دیوار خودت جز باتوم به دستایی ؟! 9 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من ایرانیش روازنزدیک دیدم ومیدونم توایران هم یه همچین وضعی هستالبته که شبه نظامیان مانه ذست روزن بلندمیکنن نه تودستشویی کسی روخفت میکنن ونه حرمت شکنی میکنن چیزایی که به وضوح تواون فیلم مشخص بودآمریکایی هاهمشوانجام دادن! من تظاهرات روازنزدیک دیدم اول پلیس میادویه گازمیندازه تامردم متفرق بشن واگه متفرق بشن کارهمین جاتموم میشه ولی وقتی درگیری اتفاق میفته که مردم مافرهنگ به ارث برده ازچنگیزخانشون رونشون میدن وبه طرف پلیس هاسنگ میزنن!!خودم دیدم که یک جوون مغول-ایرانی یه سنگ اندازه کف دستش برداشت زدبه سریه سربازبدبخت شانس آوردکه خوردبه گوشه ی سرش وازبالای سرش ردشدوگرنه جابه جا فوت کرده بود!ولی بارم صورتش پرخون شده بودوپلیس مجبورشدکه باتوم روواردعمل کنه ولی مردم آمریکابدترین کاری که میکنن تووال استریت سیگارت وفشفشه وازاین منورهای بزرگ میزنن هواوشادی میکنن اونم فقط 4جولای!!! مردم ماهم حق دارن ولی آمریکایی هابه مراتب مظلوم ترن هدف من ازگذاشتن این پست این بودکه : 1.خداروشکرکنیم که حداقل پلیسمون حرمت شکنی نمیکنه-دست روزن بلندنمیکنه-هرچه قدرهم بدباشه ولی حرمت هارونگه میداره ومیذاره زن زن روبگیره ومرد مرد 2.بدونیدکه همه جای دنیاچنین چیزی هست وآمریکابهشت نیست هیچ کجای دنیاحقوق بشررعایت نمیشه وتنهاایران نیست 3.هرکشوری روتظاهرات خودش سرپوش میذاره ومال دشمنش رونشون میده وفقط ایران این کاررونمیکنه تعجب میکنم که خیلی هاهنوزهم میگن اونهمه مردم بی گناه مجرمن!تازه توقانون آمریکا(ظاهریش)بامجرم هم نبایداونطوررفتارکرد! جک تعریف میکنی؟!! دقیقا چی فک کردی این پستو زدی؟!! میخوای بگی آمریکا بهشت نیست؟! چیکار کنیم حالا؟!! اره همه خوشی زده زیر دلشون که زندگیشونو ول میکنن و مهاجرت رو به هم چین خفقانی ترجیح میدن! اینجا بهشته!!!اونجا جهنم... این همه آمریکایی رو نمیبینی مهاجرت میکنن اینجا؟ بهشته دیگه! منم ساعتی هفت تومن واسه لم دادن رو صندلی پشت کامپیوترو شعر نوشتن و ملتو چیز فرض کردن میگرفتم میگفتم بهشته! شما بمون در نرو 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ فقط میتونم بگم متاسفم البته تاسف هیچ چیزی رو حل نمیکنه چیزی که تو این کشور ودرواقع درهمه جای دنیا کارا رو حل میکنه پول هست واگه به ریشه ثروت وتوزیعش تو کشورهای مختلف توجه کنیم فرق ادما وفرهنگ ها وسیاستهارو میبینیم خوشم میاد چیزی که من گفتم از کوه بود چیزی که تحویل دادی از دره طفره رفتن همیشه کار اینا بوده اینم روش اقا میمونیم تو همین بهش تا بقول میلاد عسل بخوریم امریکا رو بیخیال شدیم 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ الان مسخره کردین دیگه؟ یعنی اطاعت از رهبری و پیشرفت و سعادت اینقدر به نظرتون مسخره میومد که گفتین مسخره کردم؟ راستی من شنیدم توی آمریکا این خبرها و فیلم ها از تلویزیون پخش نمیشه و آمریکا گفته ایران داره جنگ نرم میکنه،این خبر هم صحت داره؟ چون آمریکایی ها مدام روی شبکه های ایرانی توی آمریکا پارازیت میاندازند. شبکه هایی مثل فیسبوک و... هم فیلـــتر کردن. 7 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من بحثي ندارم... الان من تو اين وضعيت.. دارم فك ميكنم كه چرا دولت كثيف امريكا براي مردم خودش ارزش قائل نيست! و حقوق طبيعي شون رو رعايت نميكنه.. مظلوم تر از مردم غرب تو دنيا وجود نداره.. 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ هدف من ازگذاشتن این پست این بودکه : 1.خداروشکرکنیم که حداقل پلیسمون حرمت شکنی نمیکنه-دست روزن بلندنمیکنه-هرچه قدرهم بدباشه ولی حرمت هارونگه میداره ومیذاره زن زن روبگیره ومرد مرد 2.بدونیدکه همه جای دنیاچنین چیزی هست وآمریکابهشت نیست هیچ کجای دنیاحقوق بشررعایت نمیشه وتنهاایران نیست 3.هرکشوری روتظاهرات خودش سرپوش میذاره ومال دشمنش رونشون میده وفقط ایران این کاررونمیکنه تعجب میکنم که خیلی هاهنوزهم میگن اونهمه مردم بی گناه مجرمن!تازه توقانون آمریکا(ظاهریش)بامجرم هم نبایداونطوررفتارکرد! :persiana__hahaha: داداش یاد سخنرانی محمود افتادم تو مجلس بخدا. بی خیال. نگو ماست سیاهه. باور کن چشماتو رو به ایرادات نظام مورد قیولت باز کنی بیشتر به نفعشه تا اینکه اینجور بخوای روی سوتی های انکار ناپذیرش سرپوش بذاری. موفق باشی. 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من حالا چقد احساس خوشبختی کردم حیف اونا ازین نر غولهای حماس ندارن وگرنه پلیس و دولت اینقد به دردسر نمی افتادن 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ این اتفاقات همه جا هست ...همه هم شعار میدن ... اینو خوب اومدی مدیر جان. . . شدیدا موافقم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خوب برادر شماها که انقدر دم از صادرات میزنید . یه ذره عطوفت اسلامی حکومت عدل علی رو صادر بفرمایید ، که این خارجی های کافر بفهمن چه کنند . رو میخواد همه جا مسلمونیم با جهانخواران و قدرت های بد جهان فرق داریم ، وقت کتک زدن پلیسای مسلمون رو با همونا مقایسه میشیم . پ ن : من گوشام دراز نیس 6 لینک به دیدگاه
SPX 120 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ تجاوز یادت رفت بگی میکنن یا نمیکنن من که نشنیدم ولی اگه شنیده باشیدانکارنمیکنمهمه جاانسان های کثیف هستن وبدونیداگه توایران بکنن توآمریکاوکشورهای دیگه هم میکنن شما ماشالا چقدر درگیری دیدی ! علاقه داری به دیدن این صحنه ها یا خدای نکرده زبونم لال روم به دیوار خودت جز باتوم به دستایی ؟! کیه که ندیده باشه؟علاقه ای به دیدنشون نداشتم وهمینطوربه ترافیکی که درست شده بودوتوش مونده بودمهرطرفی بخوام میتونم باشمجک تعریف میکنی؟!! دقیقا چی فک کردی این پستو زدی؟!! میخوای بگی آمریکا بهشت نیست؟! چیکار کنیم حالا؟!! اره همه خوشی زده زیر دلشون که زندگیشونو ول میکنن و مهاجرت رو به هم چین خفقانی ترجیح میدن! اینجا بهشته!!!اونجا جهنم... این همه آمریکایی رو نمیبینی مهاجرت میکنن اینجا؟ بهشته دیگه! منم ساعتی هفت تومن واسه لم دادن رو صندلی پشت کامپیوترو شعر نوشتن و ملتو چیز فرض کردن میگرفتم میگفتم بهشته! شما بمون در نرو شماهم بروآمریکادرسته یه سری آزادی هاداره ولی این آزادی هااجتماعیه وسیاسی نیستفکرمیکنی اونجامیتونی راحت بری به رییس جمهوربگی کارت اشتباهه وکاریت نداشته باشن؟باشه بروبهش بگوسلام منم بهش برسون برگشتی(اگه)برام تعریف کن هرکسی که میشناختم ورفته آمریکاازوضع بداقتصادی شکایت کرده وگفته که دست کمی ازایران ندارهآدم آگاهی که بره آمریکابه خاطر4تادیسکووکاواره هست ومتاسفم برای اینجورآدمها!دموکراسی واقعی روبایدتوکشورهای دورافتاده پیداکردوخیلی بچه ایداگه فکرکنیدآمریکاهم دموکراسی داره!هیچ کشوربزرگی دموکراسی نداره نه روسیه نه چین نه انگلستان نه آمریکانه ایران ونه خیلی کشورهای دیگهفقط میتونم بگم متاسفمالبته تاسف هیچ چیزی رو حل نمیکنه چیزی که تو این کشور ودرواقع درهمه جای دنیا کارا رو حل میکنه پول هست واگه به ریشه ثروت وتوزیعش تو کشورهای مختلف توجه کنیم فرق ادما وفرهنگ ها وسیاستهارو میبینیمخوشم میاد چیزی که من گفتم از کوه بود چیزی که تحویل دادی از درهطفره رفتن همیشه کار اینا بوده اینم روشاقا میمونیم تو همین بهش تا بقول میلاد عسل بخوریمامریکا رو بیخیال شدیممن حقیقت رو مشخص کردم که توهمه جااین چیزهاهستهرکی عاقل باشه خودش پیام رومیگیره نیازی ندارم نظرات دیگران روبدونمیعنی اطاعت از رهبری و پیشرفت و سعادت اینقدر به نظرتون مسخره میومد که گفتین مسخره کردم؟راستی من شنیدم توی آمریکا این خبرها و فیلم ها از تلویزیون پخش نمیشه و آمریکا گفته ایران داره جنگ نرم میکنه،این خبر هم صحت داره؟چون آمریکایی ها مدام روی شبکه های ایرانی توی آمریکا پارازیت میاندازند.شبکه هایی مثل فیسبوک و... هم فیلـــتر کردن.آمریکافیسبوک رو*****نکرده چون اونجاآزادی اجتماعی هست ولی اگه به سیاست بکشه عکس العملشون کمترازایران نیست:persiana__hahaha:داداش یاد سخنرانی محمود افتادم تو مجلس بخدا. بی خیال. نگو ماست سیاهه. باور کن چشماتو رو به ایرادات نظام مورد قیولت باز کنی بیشتر به نفعشه تا اینکه اینجور بخوای روی سوتی های انکار ناپذیرش سرپوش بذاری.موفق باشی. هیچ چیزی روانکارنکردم وفقط گفتم که همه جااینطوریه وفقط ایران نیستدوست عزیززبونت رونگه داروقبل ازحرف زدن فکرکنباردیگه توهین کنی مجبورم جوابتوبدماقا من بحثي ندارم...الان من تو اين وضعيت.. دارم فك ميكنم كه چرا دولت كثيف امريكا براي مردم خودش ارزش قائل نيست! و حقوق طبيعي شون رو رعايت نميكنه..مظلوم تر از مردم غرب تو دنيا وجود نداره.. خداخودش کمک همه ی مردم مظلوم دنیابکنه هرجاکه هستن ازغرب تاشرق وازشمال تاجنوب لینک به دیدگاه
SPX 120 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خوب برادر شماها که انقدر دم از صادرات میزنید . یه ذره عطوفت اسلامی حکومت عدل علی رو صادر بفرمایید ، که این خارجی های کافر بفهمن چه کنند . رو میخواد همه جا مسلمونیم با جهانخواران و قدرت های بد جهان فرق داریم ، وقت کتک زدن پلیسای مسلمون رو با همونا مقایسه میشیم . پ ن : من گوشام دراز نیس فکرمیکنی بامخالفت بایک طرف عاقل میشی؟همین که درگیرسیاست شدی نشون میده که بویی ازعقل نبردی!انسان هاهیچ فرقی باهم ندارن ومن هرگزچنین چیزی نگفتم وحتی اومدم وثابتش کردم لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آمریکا فیسبوک رو*****نکرده چون اونجاآزادی اجتماعی هست ولی اگه به سیاست بکشه عکس العملشون کمترازایران نیست بالاخره توی آمریکا آزادی اجتماعی هست یا نه؟ توی ایران چطور؟ اگر هست یا نیست لطفا دلیل؟ میشه چندتا سایتی که ارتش گمنام باراک اوباما فیلــتر کرده رو نام ببرین؟ هیچ میدونین همه این صحنه هایی که گذاشتین و دیدین توی رسانه های خود آمریکا هم پخش شده. اما اینجا چی؟ رهبرتون یک صداوسیما دستش گرفته و مدام از مظلومیت خودش و پیروانش میگه. حداقل اینقدر جرات ندارین که توی کشور اجازه تاسیس تلویزیون غیر حکومتی بدین. باز اونجا هم رسانه های حکومتی هست هم غیر حکومتی و مردمی. 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کیه که ندیده باشه؟علاقه ای به دیدنشون نداشتم وهمینطوربه ترافیکی که درست شده بودوتوش مونده بودمهرطرفی بخوام میتونم باشم آرع بابا همه دیدن! حالا خودمونیم چقدر میدن واسه هر بار گیر کردن تو ترافیک ؟ 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ البته که شبه نظامیان مانه ذست روزن بلندمیکنن نه تودستشویی کسی روخفت میکنن ونه حرمت شکنی میکنن چیزایی که به وضوح تواون فیلم مشخص بودآمریکایی هاهمشوانجام دادن! واسه این قسمتش یه سرچی تو یوتوب بکن ! مردم ماهم حق دارن ولی آمریکایی هابه مراتب مظلوم ترن می خوای یه مدت حکومت هامون رو طاق برنیم با هم ! حکومت خوب و پلیس محبوب ما واسه مردم مظلوم آمریکا حکومت و پلیس وحشی آمریکا واسه ما مغول ها یه 30 سالی هم زمان بدیم، بعد بینیم مغول کیه تعجب میکنم که خیلی هاهنوزهم میگن اونهمه مردم بی گناه مجرمن!تازه توقانون آمریکا(ظاهریش)بامجرم هم نبایداونطوررفتارکرد! بله، درسته این ماده قانونیش رو هم لطفا اشاره کنید. من حقیقت رو مشخص کردم که توهمه جااین چیزهاهست هرکی عاقل باشه خودش پیام رو میگیره نیازی ندارم نظرات دیگران رو بدونم تو پست اول از کاربران نظر خواهی شده دوست من. پس لطفا به استارتر اطلاع بدید پست اول رو اصلاح کنه ! 8 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ فکرمیکنی بامخالفت بایک طرف عاقل میشی؟همین که درگیرسیاست شدی نشون میده که بویی ازعقل نبردی!انسان هاهیچ فرقی باهم ندارن ومن هرگزچنین چیزی نگفتم وحتی اومدم وثابتش کردم همین شما عاقلی بسه برادر .خداروشکرکنیم که حداقل پلیسمون حرمت شکنی نمیکنه-دست روزن بلندنمیکنه-هرچه قدرهم بدباشه ولی حرمت هارونگه میداره ومیذاره زن زن روبگیره ومرد مرد2.بدونیدکه همه جای دنیاچنین چیزی هست وآمریکابهشت نیست هیچ کجای دنیاحقوق بشررعایت نمیشه وتنهاایران نیست این الان مقایسه نبود ؟ بعد چیو اثبات فرموین ؟ من الان از اثبات شما به این نتیجه رسیدم حکومت اسلامی با حکومت سکولار یا کمونیستی یا پادشاهی در زدن برابره !! خوب ببخشید ملت بیمار بودن که انقلاب کردن؟ این شیوه ای که اثبات میکنی خیلی اشناس . یکیشم چند روز پیش برگزار شد . خیلی عاقلانس 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ با عرض معذرت از همه، خیلی بحث بیخودی هست، کسی که خودش رو به خواب زده نرود میخ آهنین در سنگ، نظرات دوست تازه واردمون کاملا مشخص لجبازانه و بی ادبانه و دیکتاتور مآبانه هست؛ لااقل وقتتون رو صرف اصلاح کسی کنید که بهتون توهین نشه 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ فکرمیکنی بامخالفت بایک طرف عاقل میشی؟همین که درگیرسیاست شدی نشون میده که بویی ازعقل نبردی!انسان هاهیچ فرقی باهم ندارن ومن هرگزچنین چیزی نگفتم وحتی اومدم وثابتش کردم لطفا از توهین کردن خودداری کنید درغیر این صورت مجبورم طور دیگه ای برخود کنم این چندمن بار هست که از شما پست توهن امیز میبینم 5 لینک به دیدگاه
SPX 120 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ واسه این قسمتش یه سرچی تو یوتوب بکن ! می خوای یه مدت حکومت هامون رو طاق برنیم با هم ! حکومت خوب و پلیس محبوب ما واسه مردم مظلوم آمریکا حکومت و پلیس وحشی آمریکا واسه ما مغول ها یه 30 سالی هم زمان بدیم، بعد بینیم مغول کیه بله، درسته این ماده قانونیش رو هم لطفا اشاره کنید. تو پست اول از کاربران نظر خواهی شده دوست من. پس لطفا به استارتر اطلاع بدید پست اول رو اصلاح کنه ! بعضی ازماهارگ مغول داریم چیزبدی نگفتم!واین تورفتارمون مشخصه!تاریخ هم تاییدش میکنه اگه الان حکومت هاروطاق بزنیم: حکومت آمریکافرارمیکنه ازایران ومردم کنترل کشور رو به دست میگیرن چون پلیسای خوب آمریکابه مردمی عادت دارن که فقط جیغ ودادمیکنن ولی خوشبختانه یامتاسفانه مادرکناررگ مغول رگ ایرانی هم داریم وبه جنگ ودعوابرای حل مسائل عادت داریم ولی آمریکایی هاراحت میان طرف روچکی میکنن وکارتموم میشه البته بسیاردردناک تره چون هیچی نمیگن اتفاقاتی که دوست ندارم بگم باکشف حجاب اتفاق میفته(ناشی ازعقده های این cسال) خزانه فدرال خالی میشه عدل دردنیابرقرارمیشه(به سبک ایرانی) پس بهتره چنین اتفاقی نیفته قانون چه قایده ای داره وقتی اجرانشه؟منظورم همه جاهست مگه بفرماییدشامه میگیداستارتر؟کسی که پست روایجادکرده خودم بودم ودراین مورداشتباه من بوده وعذرخواهی هم کردم لینک به دیدگاه
SPX 120 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ لطفا از توهین کردن خودداری کنید درغیر این صورت مجبورم طور دیگه ای برخود کنم این چندمن بار هست که از شما پست توهن امیز میبینم چرافقط توهین هایی که فکرمیکنیدمن توهین کردم پیدامیکنیدومتذکرمیشیدوالقاب زشتی که به من نسبت داده شده به چشمتون نمیاد؟اگه دیکتاتوری بده چرااجراش میکنین؟رفتارمن دیکتاتورمآبانه هست یاشما؟ با عرض معذرت از همه، خیلی بحث بیخودی هست، کسی که خودش رو به خواب زده نرود میخ آهنین در سنگ، نظرات دوست تازه واردمون کاملا مشخص لجبازانه و بی ادبانه و دیکتاتور مآبانه هست؛ لااقل وقتتون رو صرف اصلاح کسی کنید که بهتون توهین نشه بحث بیخودی نیست فقط یه کم زیادی روشن وواضحه ولی هنوزهم دوستان انکارمی فرمایند! اگه حکومت ایران روقبول نداریدچرارفتارش رومنعکس میکنید؟(انکار) چشماتونوبازکنیدهمه جای دنیااینطوریه من خواب نیستم شماهایه کم زیادی بیدارید!!!!فکرمیکنیدآمریکاویاکشورهای دیگه بهشته وایران جهنم! دوست تازه واردتون داره حقیقتوبامدرک میذاره جلوتون وبازم انکارش میکنین! بیشترین توهین اینجابه من شده وهیچی هم نگفتم! همین شما عاقلی بسه برادر منظورم ازحرفی که زدم خودم هم بودم کسی که درگیرسیاست بشه عاقل نیست نه من ونه شماونه بقیه عاقل کسیه که فکرآینده وزندگیشه ونه سیاست این الان مقایسه نبود ؟ بعد چیو اثبات فرموین ؟ من الان از اثبات شما به این نتیجه رسیدم حکومت اسلامی با حکومت سکولار یا کمونیستی یا پادشاهی در زدن برابره !! خوب ببخشید ملت بیمار بودن که انقلاب کردن؟ این شیوه ای که اثبات میکنی خیلی اشناس . یکیشم چند روز پیش برگزار شد . خیلی عاقلانس دراون مورداشتباه من بودوعذرخواهی میکنم حواسم نبود به نظرت چی روثابت کردم؟یه وقت این نبودکه همه جای دنیاوضع سیاسی همینه؟ودموکراسی درکشورهای بزرگ بی معنیه؟ دموکراسی یادت رفت به نظرت دلیل انقلاب چی بود؟ بیااونوقت میگن من توهین میکنم زبوناتونونمیتونین نگه دارین؟منوباش که بابدترین رفتاری که باهام میشه بازم خودموبه آب وآتیش میزنم! هرچیزی روتحمل کردم : توهین-تحقیر وچیزی که توزندگی ازش متنفرم یعنی تمسخر!ولی تایه چیزی میگم 1000000000000 تااخطارمیاد!وای به روزی که شماتومملکت کاره ای بشید100%دموکراسی خواهیم داشت!!1000رحمت به حکومت فعلی! آرع بابا همه دیدن! حالا خودمونیم چقدر میدن واسه هر بار گیر کردن تو ترافیک ؟ مگه قراره چیزی هم بدن؟ بالاخره توی آمریکا آزادی اجتماعی هست یا نه؟توی ایران چطور؟ اگر هست یا نیست لطفا دلیل؟ میشه چندتا سایتی که ارتش گمنام باراک اوباما فیلــتر کرده رو نام ببرین؟ هیچ میدونین همه این صحنه هایی که گذاشتین و دیدین توی رسانه های خود آمریکا هم پخش شده. اما اینجا چی؟ رهبرتون یک صداوسیما دستش گرفته و مدام از مظلومیت خودش و پیروانش میگه. حداقل اینقدر جرات ندارین که توی کشور اجازه تاسیس تلویزیون غیر حکومتی بدین. باز اونجا هم رسانه های حکومتی هست هم غیر حکومتی و مردمی. بله ولی وقتی آزادی سیاسی نباشه دموکراسی نمیشه! نخیرهرگزچنین چیزی نگفتم که ایران آزادی داره وآمریکانداره من گفتم همه جاهمینطوریه که هست! دلایلش هم کاملاروشنه که آزادی اجتماعی وجودنداره ودلایلش روشماازمن بهترمیدونی تورسانه های دولتی هرگزپخش نشده ورسانه های خصوصی هم شدیدباهاشون برخوردشده سایت های سیاسی وغیراخلاقی همه جا*****هست رهبرتون؟ بخوایم یانخوایم رهبرهمه ی ماهست وبایدقبول کنیم!مگراینکه.... ندارین؟یه جورمیگین انگارمن مسئول حکومتی هستم وشماهاهم ایرانی نیستید! رسانه های مردم فعالیتشون تحت نظردولته هیچ رسانه ای هرکاری دلش خواست نمیکنه هیچ کجا! یادتونه آقای بختیارچی گفت؟ دموکراسی یعنی هرکی هرچی خواست بگه نه اینکه هرکی هرکاری خواست بکنه اینوهیچ کشوری قبول نمیکنه اگه قبولش دارین پس حداقل دوتاگفتشوحفظ کنین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده