Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 6تا میذارم برات خوبه ؟شهریار که شاعر بود یادمه شهریار قنبری رو میگی ؟ البته اونم بیشتر شاعره :icon_pf (34)::icon_pf (34): واااای برتو آقا ایشون صلاحیت مدیریت تالار موسیقی رو نداره...شهریار رو نمیشناسه...هی وای من :icon_pf (34): شهریار بابا شهریاررررر شهریار رومی...شاهزاده شهرصدا اونی که تو پروفم میخونه 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 :icon_pf (34)::icon_pf (34):واااای برتو آقا ایشون صلاحیت مدیریت تالار موسیقی رو نداره...شهریار رو نمیشناسه...هی وای من :icon_pf (34): شهریار بابا شهریاررررر شهریار رومی...شاهزاده شهرصدا اونی که تو پروفم میخونه اولین باره همچین اسمی میشنوم :biggrin: خداییش آهنگ پروفت قشنگه آخه ؟ 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 اولین باره همچین اسمی میشنوم :biggrin: خداییش آهنگ پروفت قشنگه آخه ؟ عمو بیژن چطوره؟؟؟ 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 یعنی تو زندگیم مسابقه در حد چندساعت ندیده بودم که دیدم 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 یعنی تو زندگیم مسابقه در حد چندساعت ندیده بودم که دیدم چند ساعت یعنی چی ؟ 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 سلاملیکم من می گم یه کاری کن یه 20 تا آهنگ رو معرفی کن.....چن روز هم وقت بده گوش کنیم............بعد سه چهار تا از بین اونا رو همین طوری واسه مسابقه بزار این طوری سرخورده نمیشیم !!! 3
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 سلاملیکممن می گم یه کاری کن یه 20 تا آهنگ رو معرفی کن.....چن روز هم وقت بعده گوش کنیم............بعد سه چهار تا از بین اونا رو همین طوری واسه مسابقه بزار این طوری سرخورده نمیشیم !!! میترسم بازم نتونید حدس بزنید اون وخ من سرخورده میشم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 میترسم بازم نتونید حدس بزنید اون وخ من سرخورده میشم نه پیشنهاد مریم خو.وبها 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید (شب عید) ، از مهستی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقاص ، از محسن چاوشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نگار بی وفا (آزار داشت) ، از حمیرا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مغرور ، از علی اصحابی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام tomarrow can wait، از david guetta و cris wilis برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وطن ، از فریدون آسرایی قلف شد :icon_pf (44): 3
ارسال های توصیه شده