en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نمیدونم مکان مناسبی این تایپیک رو زدم یا نه ولی بالاخره دیدم این جا بهترینه! دوستانی که می خان کنکور ارشد بدن یا امتحان دادن منتظر نتایج هستند یا در حال تحصیل کارشناسی ارشد هستند.... یه سوال فنی داشتم : هدف و انگیزه تون از ارشد چیه؟ نمی دونم عاشق درس هستین یا بیکارین یا همینجوری می خونید یا کلاس داره یا سطح سوادتون بالا بره خیلی خوشحال می شم نظرات دوستان رو صادقانه بدونم. 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ارشد و دکترا کلاس دارن تنها کلاسش وقت ازدواج هست؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تنها کلاسش وقت ازدواج هست؟ نه برای بعد ازدواج هم هست خانومت هم پیش فامیلاش پز میده و... لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ نه برای بعد ازدواج هم هست خانومت هم پیش فامیلاش پز میده و... خوب انگیزه خوبی هست 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خوب انگیزه خوبی هست آره بابا فقط کافیه تصور کنید آدم خرکیف میشه 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ از اونجایی که عاشق رشته ی اقتصاد و مدیریت بازرگانی و mba هستم تا اونجایی که بتونم اطلاعاتم رو تو این زمینه افزایش میدم البته به نظر من تحصیلات تئوری فایده نداره ... مهم توانایی عملی کردن دانسته هامونه 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ کمک به رشد و اعتلای فرهنگ این مرز و بوم 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ از اونجایی که عاشق رشته ی اقتصاد و مدیریت بازرگانی و mba هستم تا اونجایی که بتونم اطلاعاتم رو تو این زمینه افزایش میدم البته به نظر من تحصیلات تئوری فایده نداره ... مهم توانایی عملی کردن دانسته هامونه تو رشته شما ریسک پذیر نباشی هیچی ... لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ استادی داشتم که میگفت کسانی که ارشد میگیرن به این باور میرسن که هیچ مشکلی تو حیطه تخصصی خودش نیست که نتونه حلش کنه و بین کسانی هم که ارشد دارن من به وضوح مصداق این حرفو دیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده