کتایون 15176 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 التماس نکن کتی جونم فقط گلِ میمون ک شبیه خودتم باشه گل میمون به این خوشگلی
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 ااااا پانی که مامایش یکی دیگه بود بی ادببببببببببببببب من از همون اولش گفتم که جیگرم دوتا مامان داره...فداش شم خودتییییییی...تو خواب دیگه؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 و برنده این دورمون هم برای شونصدمین بار کسی نیست جز par!sa این اونو میحدسه اونم اینو بعد میگن چرا مارو با هم اشتباه میگیرن به بههههههههههههههه مبارکهههههههه پری دختر خودمیییییییییییییییییییی آرپاکی مهم اینه که از خونواده عروس یکی درس ج داده
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 بشه شوما کیه اونوخ؟ یه بار گفتم بدعادت شدیا این فخط ونووسیه اون زمانا پدیده های جدید امروز نبوده من میگم این ونوسیه و پانی نیس دیگه چونه نزن خب با توجه به پستهای بالا در این خصوص...صداتو نشنوم دیگه اینه که میگن بشه دچار بحران در انتخاب رنگ چش میشه میتونه یه چشمش به یه مامان بره یکیشم به اون یکی قابل حله دیگه باباش چی میشه این وسط پَ ؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 جیگرم دوتا مامان داره...فداش شمخودتییییییی...تو خواب دیگه؟ من فدات شممممممممممممم؟ خود خودتی چونه هم نباشه نه به جون آواتارم تو واقعیت دیگه بروببین
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 به بههههههههههههههه مبارکهههههههه پری دختر خودمیییییییییییییییییییی آرپاکی مهم اینه که از خونواده عروس یکی درس ج داده من عروس و خونواده ی عروس و این حرفا حالیم نی...مهم اینه ک تو خیت شدی عزیزم
کتایون 15176 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 مگه من گفتم زشته! نه خب همین دیگه گفتم خوشگله بگرد دنبال یه گل دیگه
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 این اونو میحدسه اونم اینو بعد میگن چرا مارو با هم اشتباه میگیرن عاشقتم سپی
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خب با توجه به پستهای بالا در این خصوص...صداتو نشنوم دیگه باباش چی میشه این وسط پَ ؟ صدامو واس شی نشنوی هااااااااا؟ موخوای پانی رو صدا کنممممممممممم تو خودت اشتب کردی به من شه اصن باباب؟ بابا شی میگه این وسط چی هس اصن ؟
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 باباش چی میشه این وسط پَ ؟ بابا نداره بشم من فدات شممممممممممممم؟خود خودتی چونه هم نباشه نه به جون آواتارم تو واقعیت دیگه بروببین نخیرم...مگه خودت خواهر و مادر نداری؟ اهکم خودتی تنهایی...هوووو...مگه جونِ آواتارتو از سرِ راه آوردی!!دروغ تو روزِ روشن! وای وای وای...چه کارِ زشتی
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 من عروس و خونواده ی عروس و این حرفا حالیم نی...مهم اینه ک تو خیت شدی عزیزم عسیسم وقتی درس بحدثی که خیط نمیشه کهه موخوای دلتو شاد کنم دوباره ؟ بابا نداره بشم نخیرم...مگه خودت خواهر و مادر نداری؟ اهکم خودتی تنهایی...هوووو...مگه جونِ آواتارتو از سرِ راه آوردی!!دروغ تو روزِ روشن! وای وای وای...چه کارِ زشتی داشته باشم خو دلم دارم دیگه خود خودت آره خو از سر راه که از تو تاپیک آوردم خو الان که شبه پ دروخ مجازه میتونی بگی ولی من که نمیگم
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 نه خب همین دیگه گفتم خوشگله بگرد دنبال یه گل دیگه اختیار دارین شما خودِ میمونی
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 برو بابا ... دیگه گول حرفاتو نمیخورم و من باز هم گولت میزنم :aghosh:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 و من باز هم گولت میزنم :aghosh: منو به اندازه کافی گول زدن
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 منو به اندازه کافی گول زدن من عشق واقعی نثارت میکنم :ha5t4lmd53df3cpu2lq
ارسال های توصیه شده