آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ چرا دیگه....پانیسا هم هست نه بابا این کجاش شبیه پانیه ؟!!:دی مگه چشای پانی یادت نیس ای شکلی نبود اصن (شکلک تف زدن به مو ):دیشکلک نمیگیره باز :((( لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا این کجاش شبیه پانیه ؟!!:دی مگه چشای پانی یادت نیس ای شکلی نبود اصن (شکلک تف زدن به مو ):دیشکلک نمیگیره باز :((( اینجا داره گریه میکنه شکل چشاش عوض شده وگرنه همونه ! تُف شو بیشتر کن میگیره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا داره گریه میکنه شکل چشاش عوض شده وگرنه همونه ! تُف شو بیشتر کن میگیره خو گریه شیمیایی که نموکنه که رنگ چشاش عوض شه من دقتم بیشتره میگم نیس بوگو چشم آها خو بلتیا حالا شد اینم از تف بیشتر لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خو گریه شیمیایی که نموکنه که رنگ چشاش عوض شه من دقتم بیشتره میگم نیس بوگو چشم آها خو بلتیا حالا شد اینم از تف بیشتر بشه ی منِ منم میگم این عکسِ خودِ خودشه ...شمام بگو چشم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خو گریه شیمیایی که نموکنه که رنگ چشاش عوض شه من دقتم بیشتره میگم نیس بوگو چشم آها خو بلتیا حالا شد اینم از تف بیشتر تغییر رنگ الزاما یه پدیده شیمیایی نیست که حالا رنگ چشاش توی اون یکی عکسه چه رنگی بوده مگه ؟ خُ بچه دو تا مامان با رنگ چشمای متفاوت داره نمیدونه به کدومشون باید بره طفلی قاطی میکنه ! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ جام خالی خدای نکرده روم به دیوار زبونم لال استعفا دادی از تشویش؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول اعلام میشود قیـــــــــــــام کنید لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بشه ی منِ منم میگم این عکسِ خودِ خودشه ...شمام بگو چشم بشه شوما کیه اونوخ؟ یه بار گفتم بدعادت شدیا این فخط ونووسیه تغییر رنگ الزاما یه پدیده شیمیایی نیست که حالا رنگ چشاش توی اون یکی عکسه چه رنگی بوده مگه ؟ خُ بچه دو تا مامان با رنگ چشمای متفاوت داره نمیدونه به کدومشون باید بره طفلی قاطی میکنه ! اون زمانا پدیده های جدید امروز نبوده من میگم این ونوسیه و پانی نیس دیگه چونه نزن اینه که میگن بشه دچار بحران در انتخاب رنگ چش میشه میتونه یه چشمش به یه مامان بره یکیشم به اون یکی قابل حله دیگه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خدای نکرده روم به دیوار زبونم لال استعفا دادی از تشویش؟ نه دیگه حسش نیست فعلا لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ نه دیگه حسش نیست فعلا آهان بی تو صفا نداره چکار کنیم حسش بیاد؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بشه شوما کیه اونوخ؟ یه بار گفتم بدعادت شدیا این فخط ونووسیه همینی ک الان سپید اسمشو گفت خیت خیت خیتینا لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ جات خالی اوهوم گل رز نباتی بذار جام آهانبی تو صفا نداره چکار کنیم حسش بیاد؟ نمی دونم پیر شدم دیگه پریسسسسسسسسسس هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa یعنی این خواهر زاده ی ما این جا رو با البوم عکساش اشتباه گرفته لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa اااااااا گفته بودماااااااااااا لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ و برنده این دورمون هم برای شونصدمین بار کسی نیست جز par!sa این اونو میحدسه اونم اینو بعد میگن چرا مارو با هم اشتباه میگیرن لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اوهوم گل رز نباتی بذار جام التماس نکن کتی جونم فقط گلِ میمون ک شبیه خودتم باشه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ همینی ک الان سپید اسمشو گفتخیت خیت خیتینا ااااا پانی که مامایش یکی دیگه بود بی ادببببببببببببببب من از همون اولش گفتم که لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28: شونصدمین بار کجا بود بابا؟همش دوبار به پاس این همه حضور صادقانه در تشخیص هویت باس به من مدال میدادی سپی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده