آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 چرا دیگه....پانیسا هم هست نه بابا این کجاش شبیه پانیه ؟!!:دی مگه چشای پانی یادت نیس ای شکلی نبود اصن (شکلک تف زدن به مو ):دیشکلک نمیگیره باز :(((
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 نه بابا این کجاش شبیه پانیه ؟!!:دی مگه چشای پانی یادت نیس ای شکلی نبود اصن (شکلک تف زدن به مو ):دیشکلک نمیگیره باز :((( اینجا داره گریه میکنه شکل چشاش عوض شده وگرنه همونه ! تُف شو بیشتر کن میگیره
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 اینجا داره گریه میکنه شکل چشاش عوض شده وگرنه همونه ! تُف شو بیشتر کن میگیره خو گریه شیمیایی که نموکنه که رنگ چشاش عوض شه من دقتم بیشتره میگم نیس بوگو چشم آها خو بلتیا حالا شد اینم از تف بیشتر
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خو گریه شیمیایی که نموکنه که رنگ چشاش عوض شه من دقتم بیشتره میگم نیس بوگو چشم آها خو بلتیا حالا شد اینم از تف بیشتر بشه ی منِ منم میگم این عکسِ خودِ خودشه ...شمام بگو چشم
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خو گریه شیمیایی که نموکنه که رنگ چشاش عوض شه من دقتم بیشتره میگم نیس بوگو چشم آها خو بلتیا حالا شد اینم از تف بیشتر تغییر رنگ الزاما یه پدیده شیمیایی نیست که حالا رنگ چشاش توی اون یکی عکسه چه رنگی بوده مگه ؟ خُ بچه دو تا مامان با رنگ چشمای متفاوت داره نمیدونه به کدومشون باید بره طفلی قاطی میکنه !
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 جام خالی خدای نکرده روم به دیوار زبونم لال استعفا دادی از تشویش؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 بشه ی منِ منم میگم این عکسِ خودِ خودشه ...شمام بگو چشم بشه شوما کیه اونوخ؟ یه بار گفتم بدعادت شدیا این فخط ونووسیه تغییر رنگ الزاما یه پدیده شیمیایی نیست که حالا رنگ چشاش توی اون یکی عکسه چه رنگی بوده مگه ؟ خُ بچه دو تا مامان با رنگ چشمای متفاوت داره نمیدونه به کدومشون باید بره طفلی قاطی میکنه ! اون زمانا پدیده های جدید امروز نبوده من میگم این ونوسیه و پانی نیس دیگه چونه نزن اینه که میگن بشه دچار بحران در انتخاب رنگ چش میشه میتونه یه چشمش به یه مامان بره یکیشم به اون یکی قابل حله دیگه
کتایون 15176 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خدای نکرده روم به دیوار زبونم لال استعفا دادی از تشویش؟ نه دیگه حسش نیست فعلا
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 نه دیگه حسش نیست فعلا آهان بی تو صفا نداره چکار کنیم حسش بیاد؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 بشه شوما کیه اونوخ؟ یه بار گفتم بدعادت شدیا این فخط ونووسیه همینی ک الان سپید اسمشو گفت خیت خیت خیتینا
کتایون 15176 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 جات خالی اوهوم گل رز نباتی بذار جام آهانبی تو صفا نداره چکار کنیم حسش بیاد؟ نمی دونم پیر شدم دیگه پریسسسسسسسسسس هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa یعنی این خواهر زاده ی ما این جا رو با البوم عکساش اشتباه گرفته
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 هویت مجهول این دورمون برای شونصدمین بار کسی نیست جز panisa اااااااا گفته بودماااااااااااا
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 و برنده این دورمون هم برای شونصدمین بار کسی نیست جز par!sa این اونو میحدسه اونم اینو بعد میگن چرا مارو با هم اشتباه میگیرن
Arpak 8511 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 اوهوم گل رز نباتی بذار جام التماس نکن کتی جونم فقط گلِ میمون ک شبیه خودتم باشه
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 همینی ک الان سپید اسمشو گفتخیت خیت خیتینا ااااا پانی که مامایش یکی دیگه بود بی ادببببببببببببببب من از همون اولش گفتم که
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 :ws28: شونصدمین بار کجا بود بابا؟همش دوبار به پاس این همه حضور صادقانه در تشخیص هویت باس به من مدال میدادی سپی
ارسال های توصیه شده